Ambasador białej rasy
Liczba postów: 37,533
Liczba wątków: 375
MOWA NIENAWIŚCI ON
Czak Norris - zdrajca epoki eighties, judasz oczerniający ideały Friedkina-Hilla-McTiernana, przecwelony na pg-13 konfident, tajny agent faszystowskiej organizacji cenzorskiej MPAA, aktor grający w gejowskich tasiemcach Polsatu, WRÓG EPY NR 1, pseudo-kowboj, karateka z odzysku, wypowiada się w różowych audycjach na TVNie, gdzie promuje mentalną cwelicę analną, regularnie opluwa męskie kino, domagając się usuwania z niego seksu, wulgaryzmów i krwi.
Dowód (od 2:20)
18-01-2012, 00:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2012, 00:17 przez Mental.)
TermiGifiernator
Liczba postów: 11,120
Liczba wątków: 57
hehe, ten temat przejdzie do historii. Ale jest sporo racji w tym co napisał Mental.
Coś niepojętego stało się z Czakiem, skoro pieprzył w TVNie takie głupoty.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
18-01-2012, 00:16
悟
Liczba postów: 11,556
Liczba wątków: 37
Kiedy grywał u Davisa, bluzgi mu jakoś nie przeszkadzały... Rzuca mu się na czerep na starość i tyle. Swoją drogą niezłe pierdoły wciska redaktorowi. 10-letnie gnojki po raptem 5 latach mają już czarne pasy. Takie głupoty mogą przejść tylko w jankeskim "Karate", które jest tak samo denne jak inne wariacje na temat sztuk w walki z przedrostkiem "amerykańskie".
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi
18-01-2012, 00:21
Ambasador białej rasy
Ale "Redbelt" aka "Mistrz" był zarąbisty.
18-01-2012, 00:25
CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,430
Liczba wątków: 29
Jak Wy się powtarzacie to ja też: żonka fajniutka.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
18-01-2012, 00:25
悟
Cytat:Ale "Redbelt" aka "Mistrz" był zarąbisty.
Był. Ja nie mówiłem o amerykańskich filmach kopanych tylko wynalazkach typu "amerykańskie karate", że wiesz, wzięli japońską sztukę walki rozwijaną od pokoleń i niby zrobili to lepiej :)
Przedstawicielem tego kuriozum jest właśnie Norris, który jest badziewiastym fajterem. Póki bawił się z Brucem Lee miewał przebłyski potencjału, ale potem... śmiech na sali.
-- Laozi
18-01-2012, 00:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2012, 00:30 przez Hitch.)
II Wicemiss Avatara 2010
Liczba postów: 3,195
Liczba wątków: 18
(18-01-2012, 00:28)Hitch napisał(a): Póki bawił się z Brucem Lee miewał przebłyski potencjału,
Nawet mi nie przypominaj. Do dziś w snach nawiedzają mnie jego owłosione plecy :)
18-01-2012, 00:46
Ambasador białej rasy
Specjalnie dla Czaka Norrisa powinien być wydzielony osobny dział na forum - "Podludzie filmu".
18-01-2012, 01:04
Banned
Liczba postów: 20,755
Liczba wątków: 63
Dzień, w którym żarty o Czaku Norisie przestały mieć sens.
18-01-2012, 01:38
Dużo pisze
Liczba postów: 359
Liczba wątków: 1
Zabawne - ostatnio rozmawiałem ze znajomym protestantem, który chwalił Norrisa za jego postawę chrześcijańską i zaangażowanie w działalność swojego kościoła. Wikipedia to udowadnia - facet jest tzw. nawróconym chrześcijaninem, a przy okazji totalnym konserwatystą, mocno afiszującym się ze swoim wyznaniem.
No cóż, może i zdradził ideały sierpnia, ale za to zostanie zbawiony :>
W całej akcji z "Expandables 2" dostrzegam pewnego rodzaju niezłomność. Jeśli kogoś można tu nazywać miękkim siurem, to raczej producentów, którzy poszli na wszystkie warunki stawiane przez Chucka :)
18-01-2012, 01:44
pomazaniec boga VHS-ów
Liczba postów: 2,089
Liczba wątków: 3
Każdy szanujący swoje zdrowie człowiek zgodziłby się na wszystko, co proponuje Chuck ;).
A tak na serio: zasmuciła mnie ta informacja, bo jeśli E2 będzie w PG13, to się naprawdę nie da tego filmu oglądać. Jedynka broniła się między innymi zdrowym rozpierdolem (podobnie jak Rambo IV), pozbawienie jej tego zabija cały fun.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast
18-01-2012, 01:51
^^
Liczba postów: 5,286
Liczba wątków: 73
Od kiedy Chuck ma coś wspólnego z epą? Nie mógł zdradzić czegoś w czym nie uczestniczył. A eighties reprezentował od najgorszej kiczowatej strony. I nie ma co się dziwić PG-13 w Niezniszczalnych, już pzy pierwszej części poważnie się zastanawiano nad tą kategorią.
A tak btw. chciałbym być w takiej formie jak Chuck jeżeli uda mi się dożyć jego wieku.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
18-01-2012, 02:10
Agent Mossadu
Liczba postów: 32,208
Liczba wątków: 4
- Haha, Czak rozpierdala i to czesto "I was a professional fighter and? Bruce Lee wasn't" <rotfl>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
18-01-2012, 02:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2012, 02:31 przez Bucho.)
Ambasador białej rasy
leMur napisał(a):facet jest tzw. nawróconym chrześcijaninem, a przy okazji totalnym konserwatystą, mocno afiszującym się ze swoim wyznaniem.
Bogobojne odjeby Czaka, wprawiające w osłułpienie najbardziej konserwatywnych ajatollahów, z punktu widzenia Sprawy są bez znaczenia. Można być człowiekiem bogobojnym (Mel) i jednocześnie hołdować Świętym Ideałom.
Azgaroth napisał(a):A tak btw. chciałbym być w takiej formie jak Chuck jeżeli uda mi się dożyć jego wieku.
Nikogo nie interesują projekcje twoich starczych marzeń. Załóż osobny wątek albo blog ala Kasia Tusk, gdzie różowymi literkami będziesz nas na bieżąco informował o postępach w nakładaniu maseczek odmładzających z ogórków kiszonych, niedźwiedziego sadła albo końskiego nasienia. W tym wątku odprawiane są wyłącznie seanse czystej nienawiści wymierzone bezpośrednio w zdrajców i wrogów epy, podkopujących autorytet Praojców, którzy przekazali następnym pokoleniom nieskażone analną cwelicą ideały i z których każdy młody człowiek winien czerpać jak z krynicy wszelkich wartości. Twój post natomiast wskazuje, że jesteś dywersantem i mącisz, prawdopodobnie na zlecenie jakiejś faszyzującej organizacji typu UPSTO, MPAA, RIAA albo wręcz samego Larsa von Triera, twórcy anty-epowego manifestu Dogma 95. Czyżbyś chciał trafić na tę samą listę co Czak? ;)
18-01-2012, 08:36
悟
Dobre jaja. Bruce Lee trzaskał pompki na kciukach i zrywał worki treningowe jednym ciosem, nie wspominając o opracowaniu swojej skutecznej sztuki walki... Ale to Chuck był profesjonalistą :)
-- Laozi
18-01-2012, 08:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2012, 08:42 przez Hitch.)
^^
Liczba postów: 5,286
Liczba wątków: 73
(18-01-2012, 08:36)Mental napisał(a): Twój post natomiast wskazuje, że jesteś dywersantem i mącisz, prawdopodobnie na zlecenie jakiejś faszyzującej organizacji typu UPSTO, MPAA, RIAA albo wręcz samego Larsa von Triera, twórcy anty-epowego manifestu Dogma 95. Czyżbyś chciał trafić na tę samą listę co Czak? ;)
Nie ma czerni i bieli, ani prostego podziału na dobro i zło. Dlatego należy się głęboko zastanowić czy z tej dzikiej lustracji przyjdzie nam jakiś pożytek, jak spojrzą na nas przyszłe pokolenia? :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
18-01-2012, 12:36
I am the Guy with the Gun!
Liczba postów: 706
Na miejscu Mentala spodziewałbym się wpierdolu od Chucka Norrisa...
Hail to the king, baby!
18-01-2012, 13:40
Dużo pisze
Liczba postów: 359
Cytat:Można być człowiekiem bogobojnym (Mel) i jednocześnie hołdować Świętym Ideałom.
Nie jestem pewien, czy przywoływanie agresywnego alkoholika, który rucha na boku, wszczyna burdy, wybija kobietom zęby i prowadzi tego rodzaju dysputy: url=http://www.youtube.com/watch?v=k7M8561Abfk, to trafiony argument w kontekście bogobojności :)
18-01-2012, 15:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2012, 15:08 przez leMur.)
Fanboy Nolana
Liczba postów: 11,944
Liczba wątków: 126
(18-01-2012, 13:40)Ash napisał(a): Na miejscu Mentala spodziewałbym się wpierdolu od Chucka Norrisa...
Mental się nie boi, gdyż zawsze chodzi uzbrojony ;)
18-01-2012, 15:10
Rating: Awesome
Liczba postów: 10,313
Liczba wątków: 55
(18-01-2012, 15:07)leMur napisał(a): Nie jestem pewien, czy przywoływanie agresywnego alkoholika, który rucha na boku, wszczyna burdy, wybija kobietom zęby i prowadzi tego rodzaju dysputy: url=http://www.youtube.com/watch?v=k7M8561Abfk, to trafiony argument w kontekście bogobojności :)
O, widzę kolega jest tu nowy :D
18-01-2012, 15:54
|