21 / 22 Jump Street
No właśnie o tym piszę. I zastanawiam się, kiedy ona stała się wojującą feminą oraz co się do tego przyczyniło. Założę się, że dziś nie byłaby w stanie/nie chciałaby zagrać takiej roli jak w 21JS. A szkoda, bo aż miło się patrzało.

Odpowiedz
Chyba ich poyebało

https://www.joblo.com/21-jump-street-spin-off-brie-larson/
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tak Szamar, o dziwo przynam Ci racje, pojebalo ich.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Sony i ich genialne pomysły na spin-offy. Kiedyś osobny film o cioci May, dzisiaj osobny film o Brie Larson, która zagrała Brie Larson.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Ciężko w sumie wymyślić coś bardziej bezsensownego :D

A tę serię lubię maksymalnie
.

Odpowiedz
Sony miał jeden bardzo dobry pomysł czyli 21 Jump Street / Men in Black crossover, to był wręcz genialny pomysł, ale nie wiem co tam nie pykło, czy Jonah Hill już nie chciał grać "grubego śmiesznego" gościa, bo gadał o tym, że miał depresję z tego powodu, czy też coś innego się stało.

Z tym spin offem pewnie postarają się ściągnąć wszystkie możliwe postacie B, czyli Ice Cube, ta nauczycielka z pierwszej części, nauczyciel WFu itd. itd. skończy się jak ostatniej Men in Black z Tessą w roli głównej który flopnął tak, że już nie myślą o robieniu kolejnej części bez Smitha.

Odpowiedz
Ostatnio powtórzyłem sobie obie części. Zarówno jedynka jak i dwójka dalej śmieszą ale dwójka podobała mi się trochę bardziej

Odpowiedz
(06-07-2023, 08:44)marsgrey21 napisał(a): Sony miał jeden bardzo dobry pomysł czyli 21 Jump Street / Men in Black crossover, to był wręcz genialny pomysł

Co w tym było genialnego? Przecież te marki to dwa całkiem różne światy, więc pomysł akurat takiego crossovera wydaje mi się dość przypadkowy - jakby mieli maszynę do generowania pomysłów na crossovery i wylosowała im akurat te dwa tytuły. Równie dobrze można połączyć, no nie wiem, "Policjantów z Miami" i "Z Archiwum X", albo "Drużynę A" i "Gwiezdne wrota".

Odpowiedz
Dwa różne światy? Men in Black (w przeciwieństwie do komiksu) było komedią, kompletną komedią, na granicy autoparodii, więc włożenie do tego świata Hilla i Tatuma jako agentów odkrywających, że obcy istnieją to genialny patent na dobrą komedię. Capiche?

Odpowiedz
Pomysł może i ciulowy, ale to i tak lepszy pomysł niż to co planowano, czyli

"Sony was planning a reboot in 2018 with Rodney Rothman directing Tiffany Haddish and Awkwafina in the lead roles."
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Awkwafina

Zastanawiałem się co to za baryła ze szpetnym ryjem w "Renfieldzie". Kto i czemu ją zatrudnił. Patrzę na napisy końcowe i to ta "sławna" kobieta.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Chyba czas na powtorke:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
To są filmy a wczesniej to byl serial, tak? Wiec jaki to rimejk

Odpowiedz
No to wlasnie taki.

Remake: A fresh telling of the original story, often with updated themes or settings. A remake of a TV series into a movie involves taking an existing TV show's concept, characters, or story and re-adapting it as a new film, often updating it for a modern audience or different culture, with examples like The Brady Bunch Movie or 21 Jump Street, while distinct from reboots (starting a franchise over, like Battlestar Galactica) or revivals (continuing a series later, like Fuller House). These remakes leverage existing fan bases to reduce financial risk for studios, though results vary from successful new takes to less popular versions.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości