39 i pół
soldamn napisał(a):Mierzwiak ---> przecież Dekalog jest uważany przez wielu (np Kubricka) za najlepszy serial w historii

To bardziej mini-serial. Ale fakt - rzecz wybitna. Piszę o Dekalogu licencjat ;).

A co do omawianego w temacie serialu - słabe to strasznie. Sztuczne, wymuszone, wyeksponowane. No i "Radio Zet" i B-27 (matko!) wciąż straszące z różnych stron. Nie, dziękuję, poczekam na coś lepszego.

Odpowiedz
shot napisał(a):Bo zakładam że nie oglądałeś oryginalniej wersji która leciała kilka lat temu w TVN :), chyba że mnie znowu zaskoczysz?
Zaskoczę i powiem że oglądałem i podobało mi się! Typowy przykład guilty pleasure, ale serio, ten serial był naprawdę zabawny i sympatyczny. I nie wstydzę się że tak uważam 8)

Odpowiedz
A jest jakaś telenowela której nie oglądałeś? :)
Śmiej się, śmiej....

Odpowiedz
kurde mierzwiak, oglądasz nawet kolumbijskie telenowele i nie jesteś w stanie się zadowolić niczym polskim ? to się nazywa syndrom wiecznie zakompleksionego polaczka któremu nigdy nic polskiego się nie spodoba :P

Odpowiedz
Ale akurat kolumbijska Brzydula nie była "telenowelą" w typowym rozumowaniu tego słowa i właśnie dziwne jest czepianie się tego serialu na podstawie nie wiadomo jakiej :P

Odpowiedz
shot napisał(a):A jest jakaś telenowela której nie oglądałeś? :)
Brzydula jest jedyną którą widziałem w większości i oglądanie której sprawiało mi czystą przyjemność.

soldamn, Brzydula bije na głowę większość współczesnych polskich filmów i seriali razem wziętych. Mówię serio.

Odpowiedz
We wtorek był chyba ostatni odcinek pierwszego sezonu (oby ostatniego) i w końcówce zmasakrowało mnie ujęcie podczas koncertu, gdy kibic Legii i Polonii stoją 2 metry obok siebie i wymachują szalikami w rytm muzyki :D Sielanka ogólnie :D

Odpowiedz
Snappik napisał(a):ostatni odcinek pierwszego sezonu (oby ostatniego)
Niestety nie ostatniego, TVN już zapowiedział drugą serię. Może tym razem Tola będzie główną bohaterka? Tytuł 39,5 może zostać, tym razem zamiast wieku będzie to iloraz inteligencji bohaterki (aktorki też).

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):[quote="Snappik"] Tytuł 39,5 może zostać, tym razem zamiast wieku będzie to iloraz inteligencji bohaterki (aktorki też).

Mierzwiak jesteś okrutny, ciekawe kim ty jesteś? Żeby oceniać czyjąś inteligencję znając go/ją zapewne tylko z ekrany swojego Rubina?
Druga sprawa chyba mocno Ci sie miesza świat rzeczywisty z tym kreowanym, który świeci na Ciebie również z Twojego Rubina. Mam na myśli aktorów i role przez nich odgrywane.
Pewnie kiedyś podszedłeś do Cyrwusa żeby Cię zabrał na kurs swoją taksówką :)
Śmiej się, śmiej....

Odpowiedz
Oglądałem to to... nie żebym z własnej woli, po prostu żona wałkuje, a ja w tle siedzę przy lapie i zerkam puszczając co jakieś 30 sekund irytujące (według żony) komentarze na temat tegoż... hmmm... tej produkcji.

Dawno nie widziałem tak pokracznego serialu. Ani to luzackie, ani romantyczne, ani dramatyczne... odnoszę wrażenie, że aktorzy grający w tym filmie odwalili występ w przerwie między poważniejszymi produkcjami. Obleśna cienizna, a ostatni odcinek pierwszego sezonu to jakieś fabularne nieporozumienie.
I was always criticized for style and content, but I enjoy trying to tell stories a different way - Tony Scott

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości