A View to a Kill 2
Crov, skarbie...
[wybaczcie, zazwyczaj tak nie mówię do facetów, ale rąsia mi opadły]
Po pierwsze. Raz gdzieś już mówiłem o mojej (i chyba każdego) technice w takich przypadkach: co chwilę naciskam F5 tak długo, dopóki się nie wczyta obrazek. Ile sekund? Dwie, trzy, cztery... To wszystko.
Po drugie. Nie wiem, gdzie i po co wklejasz za każdym razem linka. Naprawdę nie wiem.

Odpowiedz
Cass napisał(a):Crov, skarbie...
[wybaczcie, zazwyczaj tak nie mówię do facetów, ale rąsia mi opadły]
Ja też mam wybaczyć? Bo nie przywykłem, żeby mężczyźni o tak imponujących... avatarach mówili do mnie w ten sposób! Hi, hi,hi!

Cytat:Po pierwsze. Raz gdzieś już mówiłem o mojej (i chyba każdego) technice w takich przypadkach: co chwilę naciskam F5 tak długo, dopóki się nie wczyta obrazek.
No i fajnie, dziękuję. Możnaby - ot, tak dla hecy! - wrzucić to info do pierwszego posta w temacie, bo jeszcze znów ktoś odważy sie o to spytać... ;)

Cytat:Po drugie. Nie wiem, gdzie i po co wklejasz za każdym razem linka. Naprawdę nie wiem.
Skoro już skarbujemy to wpadnij do mnie to ci pokażę, gdzie wklejam linki. ;)

Odpowiedz
Crov napisał(a):No i fajnie, dziękuję. Możnaby - ot, tak dla hecy! - wrzucić to info do pierwszego posta w temacie, bo jeszcze znów ktoś odważy sie o to spytać...
Nie przypuszczałem, że z tym mogą być jakiekolwiek kłopoty. Żeby tak tłumaczyć krok po kroku, jak odświeżać obrazek? Poza tym chyba każdy ma swoją własną metodę gry.
Na dzisiaj to chyba już wszystko.

Odpowiedz
Cass napisał(a):
Crov napisał(a):No i fajnie, dziękuję. Możnaby - ot, tak dla hecy! - wrzucić to info do pierwszego posta w temacie, bo jeszcze znów ktoś odważy sie o to spytać...
Nie przypuszczałem, że z tym mogą być jakiekolwiek kłopoty. Żeby tak tłumaczyć krok po kroku, jak odświeżać obrazek? Poza tym chyba każdy ma swoją własną metodę gry.
Nie chodziło przecież o to, jak się odświeża obrazek, tylko o to czy... zresztą, napisałem o co chodzi już w poście wcześniej. :) Ale nic to - dobranoc, skarbie.

Odpowiedz
Daj spokój Cass, AVTAK ma to do siebie, że czasami musi potrwać. Dla mnie zmiana serwera jest zabójcza, bo niemal zawsze gdy odświeża mi się kolejna kratka, okazuje się że aktualna zagadka dawno jest już odgadnięta. Ok.

AVTAK mu sie jednak potrwać, co jak widzę mocno Cię męczy. W takim razie zamiast kończyć go bez wyłonienia zwycięzcy może pomyśl o urlopie? 1-2 tygodnie przerwy w zabawie mogłbyby zrobić dobrze wielu z nas. Ja chętnie też odpocznę.

No i kolejna sprawa - skoro tak wiele osób narzeka na ten nieszczęsny serwer, to znaczy że z nim naprawdę coś jest nie tak. AVTAK powinien być źródłem przyjemności, a nie frustracji i stresu z powodu problemów technicznych, right? Proponuję więc, skorzystaj z mojego serwera. Jest szybki i raczej problemów nie powinien stwarzać nikomu. Oferta jest ważna aż do skorzystania. :)

Odpowiedz
Mefisto napisał(a):jeśli w tym czasie serwer się nie zmienił, to nie wiem o co chodzi (może przeciążenie, bo wszyscy w tym czasie odświeżają?)
Właśnie. Pewnie tak. Wyjąłeś mi to z ust. To przeciążenie jest winne, więc nie zawracajcie mi dupy. :cool:

Mefisto napisał(a):tylko mówię, że mam problemy, które sprawiają, że gra robi się mało fajna
A ja tylko mówię, że nic na to nie poradzę. Grać w Avtaka każdy może, tyle że jedni mają lepiej, inni gorzej...
Dobra już, dobra. Ty się tak nieprzyjemnie przy tym krzywisz, że to wprowadza fatalną atmosferę na imprezie. Keep smiling. Always. :smile:

Solo napisał(a):może pomyśl o urlopie? 1-2 tygodnie przerwy w zabawie mogłbyby zrobić dobrze
Raczej nie, obawiam się, że po "urlopie" nie znajdę w sobie chęci i motywacji, żeby wchodzić znowu do tej samej rzeki. Show must go on. Now.

Solo napisał(a):skoro tak wiele osób narzeka na ten nieszczęsny serwer, to znaczy że z nim naprawdę coś jest nie tak
Kurde, płacę, więc wymagam – ale nie tego, żeby wszystko było megasuperhiper tip-top. Jak dla mnie to całkiem normalnie działający serwer. :wink:

Solo napisał(a):Proponuję więc, skorzystaj z mojego serwera.
Tak, wiem, pamiętam. Na razie nie skorzystam. Od dzisiaj wracamy na "lepszy" serwer. Na razie jeszcze działa, ale nie wiem, jak długo taki stan się utrzyma.

Odpowiedz
Cass napisał(a):Od dzisiaj wracamy na "lepszy" serwer. Na razie jeszcze działa, ale nie wiem, jak długo taki stan się utrzyma.

"Lepszy" piszesz. Miejmy nadzieję, bo jak mawia porzekadło: "jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził". Ja tez miałam problemy z odświeżaniem, ale nie zawracałam nikomu głowy, uważając, że taka to już uroda Avtaka. Mam nadzieję, że mefisto wreszcie będzie zadowolony, a będzie tylko wtedy, gdy ustrzeli kilka piątek, nawet pomimo kłopotów technicznych.

A, i Cass, podoba mi się twoja niezłomność jesli chodzi o prowadzenia do końca tego Avtaka, bez żadnego urlopu.
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Odpowiedz
No to milo Cass. Ale szkoda, bo dziś nie mogę zagrać w związku z wyjazdem.

Odpowiedz
Proponuje w związku z tym ogłosić załobę forumową i zawiesić avtaka.
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

Odpowiedz
Ty się śmiejesz kobiecino, a moja frustracja rośnie, bo przez ponad tydzień nie zdobyłem głupich 9 punktów. :)
I Cass mnie za to nie lubi.

Odpowiedz
Nie sądź pan, panie Solo innych podług siebie. Czy ogłaszanie żałoby jest wyrazem kpiny?

Odpowiedz
Droga niewiasto, czuję szyderstwo przez skórę i radość wynikającą z moich niepowodzeń. :)

Odpowiedz
Nie, drogi panie Solo, to nie szyderstwo ani radość wynikająca z twoich niepowodzeń (jakich niepowodzeń? Przecież prowadzisz), znowu oceniasz wg siebie? To zniecierpliwienie wynikajace z tego jak się panowie cackają ze sobą,. /Jak wygrywają wszystko jest ok, jak coś nie wychodzi, zawsze jest winien ktoś albo coś./

Odpowiedz
E tam cackamy. Każdy chciałby wygrać i wreszcie to skończyć. Ja osobiście mam już serdecznie dość "reżimu 20:45", przez który mam coraz więcej kłopotów. Skończyć to i zacząć żyć normalnie.

Odpowiedz
Solo napisał(a):mam już serdecznie dość "reżimu 20:45"
Ja też, mój panie, ja też...

Mefisto napisał(a):jak się niby krzywię?
Tak :neutral: albo tak :???:
Dobra, z tą fatalną atmosferą przesadziłem, pardon.

Donia Agata napisał(a):Cass, podoba mi się twoja niezłomność
Się wie. Call me Cass the Inflexible. :cool:

A teraz już proszę: cisza w temacie, niech to będzie wreszcie normalna, fajna gra, a nie roztrząsanie każdego gówienka.
Wracam wieczorem.

Odpowiedz
No dobrze, ale z tym testowaniem nowego serwera to poczekajcie na mnie do jutra, co? :)

Odpowiedz
Runda 85

Kategoria: film

[Obrazek: kadr_85.jpg]

Przypominam, że kadr znajduje się pod nowym-starym adresem.

Odpowiedz
12
"It ain't over 'til it's over."

Odpowiedz
oczywiście 12

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon