14-05-2022, 15:08
|
Amazon, Apple TV+, Disney+, HBO, Netflix i inne serwisy streamingowe
|
|
Dawno nie zaglądałem na 35mm, a tu niespodzianka, wreszcie dodali Seksmisję, Kingsajz, Deja Vu i oba Vabanki. Kilery są od dawna, no to teraz z klasyków Machulskiego brakuje tylko VIP (choć był raczej słabszy) i Szwadronu.
22-05-2022, 20:23
Jest lista na ten moment rzeczy które będą dostępne na Disney plus w dniu premiery . https://naekranie.pl/aktualnosci/disney-seriale-filmy-lista-tytuly-oferta-1654593825
07-06-2022, 15:48
Lista wybranych pozycji z biblioteki to nie lista, tylko reklama. Czekam na prawdziwą listę wszystkiego, ale to pewnie dopiero w dzień premiery się przekonamy.
07-06-2022, 15:51
Disney+ kupione. Troszkę się jaram - Simpsonowie, Family Guy i Futurama w całości. Będę nadrabiał :)
Na pewno obejrzę też klasyczne animacje Disneya, których nie widziałem, jak "Kolorowe melodie', "Trzech Cavalleros", "Przygody Ichaboda" i wiele innych.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
14-06-2022, 09:15
Kupiłeś na rok w promce? Bo czekam na maila z linkiem to rejestracji i nadal cisza.
14-06-2022, 09:16
Tak, a sprawdź może w spamie.
Jak ktoś ma dzieciaki, to Disney+ > Netflix.
14-06-2022, 09:21
No właśnie nie miałem, skrzynka pusta. Mam nadzieję, że przyjdzie bo opcja całkiem opłacalna a właśnie patrze pod kątem młodego bo dla niego Disney+ ma chyba najlepszy content.
14-06-2022, 09:30
Generalnie do 26 czerwca można opłacić. Może jeszcze przyślą, spróbuj ewentualnie na stronie Disney+ adres mailowy wklepać jeszcze raz.
14-06-2022, 09:32
Ja też mam :) Cieszę się szczególnie z Simpsonów i z tego, że będę mógł wreszcie te starwarsowe seriale obejrzeć.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.
14-06-2022, 10:27
Ja czekam na hasło, bo jak zwykle ze znajomymi robimy ściepę: płacę 30 zł i mam to na rok.
Też nęcą mnie głównie Simpsonowie, bo tych pierwszych sezonów to prawie w ogóle nie znam, a podobno wtedy byli najlepsi. Parę klasyków Disneya też chętnie obadam, poza tym pewnie coś wybiorę do oglądania z siostrzeńcami, bo chyba do wszystkiego (?) będzie polski dubbing, nie? A nawet dla dosyć sprawnego pirata jak ja, znalezienie animacji w jakości Full HD/4K z polskim dubbingiem to spore wyzwanie. 14-06-2022, 10:44
Poklikałem losowo i chyba do wszystkiego jest dubbing/lektor. Nawet do Simpsonów. Na szczęście napisy też.
14-06-2022, 10:49
O kurde, Simpsonowie są???
Gdzie to się płaci??? Gdzie ten rabat?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
14-06-2022, 10:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2022, 10:53 przez Dr Strangelove.) (14-06-2022, 10:49)Dr Strangelove napisał(a): O kurde, Simpsonowie są??? SĄ! Mnie właśnie te wielosezonowe seriale animowane najbardziej jarają ;) Kiedyś chciałem Futuramę obejrzeć, ale nie mogłem dobrać dobrych napisów do wersji HD, a oglądanie czegokolwiek w jakości sprzed 15 lat już mnie nie jara. Dzisiaj wszedłem na Disney+, a tam wszystko jest! Piękna sprawa. Simpsonowie, Futura, Family Guy, teraz widzę, że jeszcze Bob's Burgers, Amerykański tata, Cleveland Show! Do tego rzeczy, które zawsze chciałem obejrzeć, ale nie miałem gdzie jak Szmergiel, Agent Kuper, serial o Herkulesie, jest też Spider-Man TAS oraz X-Men TAS (ale niestety tylko pierwsze sezony). Może nawet na Chipa i Dale'a się rzucę, bo po udanym filmie live-action mam ochotę.
14-06-2022, 10:57
Dla samych Simpsonów zapłacę Baalowi Disneya za rok.
Co trzeba zrobić, żeby dostać ten rabat. Nic nie mam na mailu. A chcę cwelom zapłacić jak najmniej :) W imię zasad.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
14-06-2022, 11:02
Teraz to chyba nie będzie obowiązywała ta promka, do dzisiaj trzeba było maila zarejestrować. Ale sprawdź, może Ci przysla.
14-06-2022, 11:04
Nie wiem czy jeszcze można się na ten rabat załapać, chyba wczoraj się skończyła promocja :(
Są tez wszystkie Predatory (nawet te kupy z Obcym) i cudowny serial "24".
14-06-2022, 11:04
Ja od płacenia mam ludzi, ale czy to nie działa tak, jak na Amazonie, że po prostu wybierasz czy chcesz płacić X miesięcznie albo Y za cały rok z góry?
14-06-2022, 11:04 (14-06-2022, 11:04)simek napisał(a): Ja od płacenia mam ludzi, ale czy to nie działa tak, jak na Amazonie, że po prostu wybierasz czy chcesz płacić X miesięcznie albo Y za cały rok z góry? Tak, można coś takiego. Po prostu do wczoraj była promocja i tańszy Disney+.
14-06-2022, 11:06 (14-06-2022, 11:04)Dirk napisał(a): Nie wiem czy jeszcze można się na ten rabat załapać, chyba wczoraj się skończyła promocja :( Yo! W ogóle przejrzystość Disney+ jest porażająco dobra, jeśli zestawimy to z innymi serwisami. Te podziały na serie są super, niby Netflix też ma coś w podobie, ale gorsze. Wiecej klikania. Na razie wersję przeglądarkową sobie badam.
14-06-2022, 11:08 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |