Ant-Man (2015)
Przecież chyba większość cośtam-manów nie jest tłumaczona, w tym wypadku też się nie zanosi.

Odpowiedz
Wyluzujcie. Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu co niektórzy tutaj mięli problem z wymówieniem przy kasie "Kapitan Ameryka".

Odpowiedz
Nowy plakat i okładka EW.

Odpowiedz
Moim zdaniem wygląda świetnie. Już nie mogę się doczekać trailera.

Odpowiedz
Jako, że nie śpie bo trzymam szafę...

Huh...
Takie sobie...
Rudd wypadł najlepiej, ale sam zwiastun kiepskawy.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
W sumie dupy nie urywa, ale nie będę też pisał, że mi się nie podoba. Zostawia mnie raczej obojętnym, czekam na kolejną zajawkę gdzie trochę dłużej będzie można zobaczyć Ant-Mana w akcji, no i na Yellowjacketa.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie widzę w tym zwiastunie niczego, co kazałoby czekać na lepszy film niż "meh, takie sobie 5/10".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Osoby odpowiedzialne w MCU za casting powinny dostać podwyżkę. Rudd wygląda świetnie.
Reszta taka sobie, ot standardowy superhero movie, ale jak wcześniej nie czekałem, tak teraz pojawiło się ziarenko ;)

Odpowiedz
Zwiastun skupia się na osobie Scotta Langa - zapowiada się świetna postać.
(07-01-2015, 11:06)Arahan napisał(a): Osoby odpowiedzialne w MCU za casting powinny dostać podwyżkę. Rudd wygląda świetnie.
Otóż to! :)

Zgodzę się co do tego, że trochę mało pokazano, ale biorąc pod uwagę specyficzne moce Ant-Mana, stworzenie zadowalających efektów specjalnych zajmie trochę czasu... czyli do premiery kolejnego trailera. Teaser Guardians of the Galaxy, w porównaniu do gotowego filmu również wygląda biednie, więc nie ma co krytykować na zapas i tego. Tak czy inaczej jaram się. :)

Odpowiedz
Trailer jakby napisany pod narzekania military'ego :)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Mam tylko nadzieję, że format zdjęć, był dostosowany do tego, że zwiastun miał premierę w telewizji tuż po pilocie Agent Carter.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Ja bym się nie łudził co do tego.

Ogólnie wielkie meeeeeeeh....

Odpowiedz
Meh, ale po trailerze Winter Soldiera też nie byłem pozytywnie nastawiony, więc kto wie, na pewno dam temu szansę, poza tym ciekawi mnie, jak Pan Mrówa wpisze się w Uniwersum.

Obstawiam że to jest ostateczny format obrazu, robiony z myślą o 3D i sekwencjach z pomniejszonym Ant-Manem.

Odpowiedz
Jest to Marvel i ma spoko obsadę, więc na pewno będzie to co najmniej dobry film.

ALE!

Jeżeli miałbym oceniać tylko i wyłącznie po samym zwiastunie, bez biasu w postaci poprzednich dokonań tego studia, to wygląda to jak serial... mało interesujący serial...

Odpowiedz
(07-01-2015, 13:08)Grievous napisał(a): Jest to Marvel

Bitch Please... to nadal ten sam Marvel, który do tej pory nie zrobił porządnej kontynuacji Iron Mana z ich złotym dzieckiem - RDJ, oraz nie ma pomysłu na Thorowskie uniwersum (co dosadnie udowodnił Thor 2) :(

A zwiastun Ant-mana wygląda licho. Dziwie się, że to wyjdzie już w 2015, skoro ja tu widzę konieczność włożenia większego wysiłku w pracach przy efektach specjalnych...

Teaser testowy Wrighta miał zdecydowanie więcej ikry. No i sam film w jego rękach pewnie byłby bardziej unikalny zarówno pod względem wizualnym jak i zawartej treści.

zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(07-01-2015, 13:30)zombie001 napisał(a):
(07-01-2015, 13:08)Grievous napisał(a): Jest to Marvel

Bitch Please... to nadal ten sam Marvel, który do tej pory nie zrobił porządnej kontynuacji Iron Mana z ich złotym dzieckiem - RDJ, oraz nie ma pomysłu na Thorowskie uniwersum (co dosadnie udowodnił Thor 2) :(

Yep, ten sam Marvel którego najsłabsze filmy (Iron Man 2, Thor: The Dark World) to dalej dobre filmy :)

Odpowiedz
Kwestia gustu :P

Swoją drogą i tak uważam, że w Ameryce ten film zostanie zmieciony przez "Minionki"... więc Marvel mógł zostawić pierwotną datę premiery - bodajże listopad.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Obsada spoko, ale prawda jest to, ze wyglada to strasznie slabo, zeby nie powiedziec jak gowno. Efekty liche, nie licze na ich duza poprawe. Zapowiada sie najgorszy film Marvela.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
To jest chyba ta "poważna" faza Marvela, co niby miał już pokazywać trailer drugich Avengersów. Najlepszy motyw, kiedy Michael Douglas poważnym głosem mówi: "I need you to be the Ant-Man".

A w ogóle, kiedy Wright miał to robić, to mogło być jeszcze ciekawie. Za muzykę miał odpowiadać Steven Price (Gravity). Z odejściem Wrighta i Price się wycofał i muzykę stworzy Christophe Beck :/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:To jest chyba ta "poważna" faza Marvela, co niby miał już pokazywać trailer drugich Avengersów.

Ta, a wcześniej trailery Iron Mana 3 i Thora 2. To też były "poważne" filmy.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon