26-09-2023, 22:10
|
Arkadiusz Jakubik
|
|
Tematu nie ma, a aktor zacny. Nie zawsze gra w udanych filmach, ale jak już w nich występuje, to świeci jasno. Tutaj mała kompilacyjka:
Świetny aktor. Jeden z tych, który umili dowolny polski film.
Od siebie też dodam, że także spoko gość prywatnie - zarówno on, jak i jego żona, Agnieszka Matysiak. Do tego mają przeuroczego teriera, który mi twarz ze dwa razy wylizał :))) 26-09-2023, 23:00
Bardzo dobry aktor. Wymiatał w 13 posterunku ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
27-09-2023, 08:11
Ja mam ten problem, że jak uwielbiam Jakubika tak nie mogłem znieść jego postaci w 13 posterunku, nigdy mnie tam nie śmieszył.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 27-09-2023, 10:20
Jako rubaszny zboczek w Drogówce był genialny. Ale dramatyczne role wychodzą mu równie świetnie.
27-09-2023, 10:21
Najbardziej go pamiętam z roli notariusza w Weselu.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 27-09-2023, 10:25
Wydaje się rzeczywiście spoko gościem i bywa świetny, szczególnie w określonym typie ról, bo jakiś super wszechstronny chyba nie jest, taki bardziej prawdziwek. Ale był taki moment, że mnie trochę irytował, chyba w czasach największego hypu na Smarzola i właśnie na niego, jako stałego współpracownika. Jak w wywiadach dołował i smęcił dorabiając, mam wrażenie, trochę zbyt poważne teorie do filmów, w których grał. Nie wiem, może przechodził ciężki czas w życiu prywatnym, może go rzeczywiście przetyrało wchodzenie w mroczny świat filmów Smarzowskiego, ale trochę mi się to wydawało egzaltowane i przesadzone.
27-09-2023, 10:36
Podczas kręcenia "Wołynia" dostał ataku paniki i uciekł z planu gdzieś do lasu i się schował tam na jakiś czas.
27-09-2023, 11:15
To dobry temat żeby przypomnieć ten całkiem dobry wywiad. Co jest zasługą głównie gościa, bo Paciorek jako prowadzący moim zdaniem jest po prostu poprawny.
27-09-2023, 13:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2023, 13:43 przez Kwasiboromir.) (27-09-2023, 11:15)Krismeister napisał(a): Podczas kręcenia "Wołynia" dostał ataku paniki i uciekł z planu gdzieś do lasu i się schował tam na jakiś czas. Prawie jak Rambo.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 27-09-2023, 15:10
Ja pamiętam "Wiesio szoł", inspirowany ponoć był programem "Benny Hill". Jakubik był świetnym komikiem ale jego najlepsze role to te dramatyczne (Wesele, Dom zły).
Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
27-09-2023, 16:59 (27-09-2023, 13:42)Kwasiboromir napisał(a): To dobry temat żeby przypomnieć ten całkiem dobry wywiad. Co jest zasługą głównie gościa, bo Paciorek jako prowadzący moim zdaniem jest po prostu poprawny. Czyli jest jaki być powinien. Prowadzący ma być tłem i trampoliną retoryczną dla gościa, jak psychoterapeuta. Dziś niestety ta cecha zanika, bo pseudo pismaki muszą być przy okazji prezenterami, poliglotami, standuperami. Pamiętam jak któryś gość z Na Ekranie robił wywiad z Vegą, i tyle pierdolenia o samym sobie dawno nie słyszałem. A już sam jego gość - Vega - nie jest przecież zbytnio ciekawy. A ten odcinek oglądałem, bardzo przyjemny. Jakubik fajną opowieść tam zarzucił, jak karma za dobry uczynek dla obcej osoby po latach do niego wróciła.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
27-09-2023, 18:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2023, 18:48 przez Ted.)
A tymczasem na kanale Imponderabila ukazał się drugi obszerny wywiad z Jakubikiem. Jeszcze nie oglądałem, wrzucam w ciemno.
16-11-2023, 20:23
Widziałem wczoraj jakieś fragmenty wywiadu dla kogoś jak to "za pisu był reżim"
Kolejny ułom.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 16-11-2023, 21:36 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |