Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Avengers: Infinity War (2018)
Maj.

Jest dobrze. Thanos jest fotorealistyczny.

Widzę CGI armię... chcę Thanosa solo.

Niech zginie Vision... to da kopa.

Odpowiedz
Tymczasem polski tytuł to "Avengers: wojna bez granic" :))

Odpowiedz
Thanos solo robiący mielonkę z Avengerów to mus tego filmu, jak tego nie będzie to będę smutny :(

Odpowiedz
Dupy nie urwało.

W historii o takiej skali, z taką stawką i z takim zagrożeniem dwie biegnące na siebie armie (w tym Hulk obok Wdowy) wyglądają tak samo żenująco jak to co widzieliśmy w finale The Dark Knight Rises.

Odpowiedz
(29-11-2017, 15:48)Bogdan napisał(a): Tymczasem polski tytuł to "Avengers: wojna bez granic" :))

Czo oni... Czy w Ultronie Thor nie mówił o kaniemiach nieskończoności? Ręce opadają...

Odpowiedz
Jaram się jakbym miał 10 lat :) I Strażnicy na końcu... rewelacja.
Trakt.tv | Letterboxd | Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!

Odpowiedz
Znowu naparzanka ze stadem jednostrzałowców? Tylko tym razem w Afryce?

[Obrazek: no-god-please-no-gif-8-1.gif]

A ogólnie wygląda tak se.

Odpowiedz
(29-11-2017, 16:06)Ash_9001 napisał(a): Jaram się jakbym miał 10 lat :) I Strażnicy na końcu... rewelacja.

Przewidywalne as hell :) Przed włączeniem trailera stwierdziłem "Pewnie na końcu upchnęli Guardiansów" i nie pomyliłem się.

Zwiastun średni, ani zieje ani grzeje. Jest ok, ale znowu mamy "masówkę" ze strony wroga i tysiące nołnejmów. Takie nawalanki już mi się znudziły więc liczę, że to były wszystkie ujęcia z tej bitwy.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Dla mnie jeden wielki meh - irytujące też, że pokazali akcję z Visionem w taki sposób. Jeśli potwierdzi się to co mówili bracia, czyli że to taki "heist-movie", gdzie bohaterowie będą ścigać się z Thanosem i próbować mu przeszkodzić w zdobyciu kamieni, to po cholerę pokazywać w zwiastunie zdobycie jednego? Nie było innego momentu do wrzucenia tam?

No i naprawdę, nie porwało mnie ani trochę, może tylko "get this man a shield".

Odpowiedz
Nie jest to aż tak dobry sam w sobie materiał jak pierwszy teaser "Age of Ultron", ale no co ja mam powiedzieć....

GET THIS MAN A SHIELD jest już filmowym cytatem roku

Jeżeli Russo dostarczą to co obiecuje ten zwiastun, to będzie absolutne arcydzieło gatunku. Jego szczytowe osiągnięcie. Oby to nie był kazus "Age of Ultron". No ale w tych gości wierzę bardziej, niż kiedykolwiek w Whedona
.

Odpowiedz
No jeżeli ta bitwa to będzie finał filmu to GTFO... Liczę, że to II akt a sam Thanos przybędzie na koniec zrobić porządek.

Odpowiedz
(29-11-2017, 16:33)Snuffer napisał(a): irytujące też, że pokazali akcję z Visionem w taki sposób.

ja z kolei - pamiętając jak wszyscy byli przekonani że war machine zginie w zestrzelony w civil war - zaczynam się zastanawiać czy vision na pewno zginie w tym odcinku
tak że o.

Odpowiedz
(29-11-2017, 16:43)srebrnik napisał(a): Jeżeli Russo dostarczą to co obiecuje ten zwiastun, to będzie absolutne arcydzieło gatunku. Jego szczytowe osiągnięcie.
[Obrazek: 200w.gif]

Vision na 200% nie zginie. Kamień pewnie i tak straci, ale okaże się że może żyć bez niego.

Odpowiedz
Oczy Thanosa mnie kupiły. Mają jeszcze z pół roku żeby go dopieścić, będzie wyglądał świetnie. Nie podoba mi się strój Pajączka, za dużo się na nim dzieje. Podoba mi się cała reszta, będzie dobrze, musi być. :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
@Mierzwiak

no możliwe :) Do teasera AoU wracam z dużą większą chęcią, niż do samego filmu, ale i tak go gorzej odbieram, niż przed premierą. Jednak z drugiej strony znowu wierzę, że Marvel może pójść w mocną dramaturgię. Niby po ostatnim "Thorze" tendencja jest zupełnie inna, ale z drugiej strony TWS. Nie wiem, to trochę loteria. Dziś jednak liczy się dla mnie tylko hajp :)
.

Odpowiedz
Niektórzy zapominają że jest jeszcze the black order na usługach thanosa którzy też beda stanowić wyzwanie np na trailerze zabierają kamień visionowi. Nie bedzie to tylko główny boss + armia jednostrzałowców do szybkiego pokonania. Co do trailera to krótko - Miazga .

Odpowiedz
Swoją drogą nakręciłem się na "Black Panther" dzięki temu zwiastunowi. Wygląda na to, że już tam się zacznie tak naprawdę A:IW. Czuję bezczelny cliffhanger :)
.

Odpowiedz
Wyznanie:

Odpowiedz
Zwiastun bardzo dobry, ale i tak większe ciarki miałem oglądając "kinówkę" z comic conu. Ogromną robotę zrobił main theme z jedynki. Na plus nie ukrywanie się już z okiem Thora. Jaki zwiastun by jeszcze nie dali, i tak czekam bardziej niż na cokolwiek innego w kinie.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(29-11-2017, 16:53)srebrnik napisał(a): @Mierzwiak

no możliwe :) Do teasera AoU wracam z dużą większą chęcią, niż do samego filmu, (...)

Nie wiem o którym mówicie, ale ja chętnie wracam do tego:
Pocieszam się, że przed Avengersami też nie wierzyłem, że to może udać się tak bardzo jak się ostatecznie udało.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon