kimber henry
Liczba postów: 6,015
Liczba wątków: 18
Taki seksowny ziom z długą kitą, który do Ciebie Deino nie dotarł (prawdopodobnie upił się gdzieś i w rów wpadł, zwinęli go i już go nigdy nie zobaczyliśmy...).
A tak na serio, to Karpacki był Kakapo. Dux wpisując mnie na liście pomylił nazwiska. Wpisał Kukowskiego, nazwisko mojego taty, na ktrórego adres wysyłał reżyserską wersję "Lśnienia" ;) A ja tego nie zauważyłam. Potem już było za późno
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
25-07-2006, 16:10
chaotic good
Liczba postów: 937
Liczba wątków: 15
nie dosc ze dwojga plci, to jeszcze dwojga nazwisk. Na odwłok Ateny, szalejesz!;)
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.
25-07-2006, 16:12
Nowy
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 0
Literówka do materiału przedpremierowego.
Filmografia Stanleya Kubricka, rozdział "Wstęp i młodość reżysera".
Jest: "Latający ksišdz".
02-08-2006, 17:59
Nowy
Liczba postów: 667
Liczba wątków: 3
Dzięki bardzo - już poprawione :)
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać!
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam.
02-08-2006, 19:35
Nowy
Liczba postów: 49
A kiedy wreszcie będzie recenzja QDVD "Jak to się robi w Chicago ?" :lol:
Już chyba 1,5 roku czekamy :lol:
28-08-2006, 17:57
Happy Face
Liczba postów: 2,007
Liczba wątków: 7
W regulaminie konkursu najlepsi killerdzy literowka w 11 pkt - Czonkowie zamiast Czlonkowie :) no chyba ze tak ma byc zabawniej :D
07-09-2006, 23:00
Former KMF member
Liczba postów: 991
Liczba wątków: 2
Czonkowie poprawieni ;)
A recenzji DVD "Jak to sie robi w Chicago" raczej juz nie bedzie...
Wspolprace z Visionowskim QDVD zakonczylismy juz dawno temu...
A L () E E N
07-09-2006, 23:37
Nowy
Liczba postów: 2,376
Liczba wątków: 12
Pisałem już gdzieś indziej o tym, ale powtórzę, bo przeszło niezauważone:
http://www.film.org.pl/prace/horror_historia.html
Poprawcie quoty w tym tekście. Do każdej quoty dodajcie średnik (w większości edytorów to będzie 10 sekund roboty). ;)
EDIT: a doobra - co ja, sam nie mogę poprawić? :)
14-09-2006, 11:11
Stały bywalec
Liczba postów: 4,277
Liczba wątków: 61
Panie Romeck, w stopce redakcyjnej widniejesz jako jeden z redaktorów od spraw OBRÓBEK TECHNICZNYCH, zatem czemu zgłaszasz na forum prośbę brzmiącą: "Poprawcie" skoro masz dostęp do serwera, umiejętności i upoważnienie do samodzielnego poprawiania rzeczy, które odkryjesz, że są do poprawienia? :). To jak Alieen znajdzie coś do poprawienia, to też ma napisać na forum: "Poprawcie"? I niby kto ma to poprawiać, Forumowicze? :)
Hehe, wysłałem swojego posta i zauważyłem, że w czasie gdy go pisałem, sam wpadleś na to o czym pisałem ;)
"It's alive!"
14-09-2006, 11:17
Nowy
No właśnie. :)
Ja mam tylko czasem obiekcje co do grzebania w nieswoich tekstach i nieswoich obróbkach, bo ktoś może sobie tego nie życzyć (mieć np. inną wizję). :)
EDIT: Poprawiłem quoty i wyjustowałem tekst (i jeszcze poprawiłem trochę układ). Wygląda nareszcie po ludzku. :)
14-09-2006, 11:33
Początkujący
Liczba postów: 1
Nie wiem, czy to nadaje się akurat do tego tematu, ale jako, że na forum jestem nowy, to nie za bardzo się orientuję. Jakby co przepraszam.
Mianowicie, chodzi mi o analizę filmu "Wściekłe Psy" Tarantino, podane jest tam, iż [wycięty spojler].
Dopiero dzisiaj miałem okazję po raz pierwszy obejżeć ten znakomity film i po przeczytaniu waszej analizy dokładnie przyjżałem się tej scenie. Muszę stwierdzić, iż dość wyraźnie (jesli się przyjżeć) widać, że [wycięty spojler].
Wydało mi się zatem dość dziwne, że nikt wcześniej tego nie zauważył.
Zawsze jest pora, na Kalafiora.
14-09-2006, 23:47
Happy Face
Dziekuje powyzszemu czlowiekowi za walniecie spoilera !!!! NAjpierw rozejrzyj sie troche po forum , zobacz co i jak pozniej pisz !! Czy to tak trudno !! ehhhh i to chyba nie jest temat na taki rodzaj posta .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
15-09-2006, 00:07
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,294
Liczba wątków: 67
MOLQ - po pierwsze film jest dość stary i powszechny
po drugie post jest podzielony na 3 akapity, nie musiałeś czytać ostatniego, skoro ze wcześniejszych 2 wynika o co mniej więcej człowiekowi chodzi. Ja rozumiem spoilery, spoilery, ale przesadzacie trochę. Za jakiś czas w ogóle nic nie będzie można powiedzieć, bo spoilery :evil:
15-09-2006, 00:37
Happy Face
O tak kocham ludzi ktorzy opowiadaja mi film ktory chce obejrzec :?
15-09-2006, 16:02
Nowy
Żyby nie było, że ktoś jeszcze będzie miał pretensje, to wyciąłem spojlery z kontrowersyjnego postu. Jednakże Mefi ma rację - film jest na tyle stary, znany, przedyskutowany nie raz, że naprawdę szczypać się nie powinniśmy w tym przypadku.
MOLQ: jeśli nie wiesz kim jest Keiser Sauze, kto zabijał w "Siedem", co jest na końcu "Planety Małp", albo jak się kończy "Szósty Zmysł", to może lepiej najpierw conieco ponadrabiaj, bo gdzie się nie ruszysz, to wszędzie jest napisane co i jak, z założenia, że wszyscy już o tym dawno wiedzą.
Kalafiores: w przypadku tego typu zastrzeżeń, lepiej pisz bezpośrednio do autora tekstu (e-mail zawsze podany), ewentualnie do któregoś z naczelnych, czy opiekunów działu.
15-09-2006, 16:31
Happy Face
MOLQ: jeśli nie wiesz kim jest Keiser Sauze, kto zabijał w "Siedem", co jest na końcu "Planety Małp", albo jak się kończy "Szósty Zmysł", to może lepiej najpierw conieco ponadrabiaj, bo gdzie się nie ruszysz, to wszędzie jest napisane co i jak, z założenia, że wszyscy już o tym dawno wiedzą.
Akurat te rzeczy wiem :D okej okej moze mnie ponioslo zbytnio , i tylko moglem wystraszyc nowego uzytkownika wiec wielkie SORRY :oops:
15-09-2006, 21:30
Nowy
Liczba postów: 667
Liczba wątków: 3
Keisera Sauze kojarzą nieliczni, morderca z "Siedem" był równie genialny jak morderca z "Cube", jak informuje okładka DVD bodajże chyba "Piły 2" :D (wyjątkowo debilny tagline, Malina dla dystrybutora), koniec "Planety małp" jest na okładce DVD i u Kevina Smitha, a finał "Szóstego zmysłu" wypaplała Drew Barrymore :)
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać!
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam.
15-09-2006, 22:44
悟
Liczba postów: 11,556
Liczba wątków: 37
http://film.org.pl/dvd/najlepsi_z_najlepszych.html
Z tego co pamiętam, w filmie była kadra Tae Kwon Do a nie Karate... ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi
02-11-2006, 19:02
Former KMF member
Liczba postów: 991
Liczba wątków: 2
To zle pamietasz jednak :)
United States National Karate Team - ta nazwa pada nawet w filmie.
A L () E E N
02-11-2006, 19:46
悟
Liczba postów: 11,556
Liczba wątków: 37
Hy kurcza. :x
Poubierani sa w kimona od TKD do tego koreanczycy (koreanska sztuka wlaki) itp. Eh te lata 80...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi
02-11-2006, 19:48
|