Ballers [HBO]
Haha, obejrzałem sobie jakiś czas temu 10. odcinek i przez dwa tygodnie nie ściągałem kolejnych, wczoraj sprawdzam, a tutaj nie ma więcej :D To był ostatni odcinek sezonu, nawet nie zauważyłem, że się skończył. Dam całości 5/10, w tym 2 pkt za Rocka. Drugi sezon? Nie wiem czy ma być, nie czekam, jak zobaczę kiedyś na torrentach 2x01 i będzie mi się nudzić, to obejrzę.

Odpowiedz
No ja olalem tez. Ktorys odcinek lezy na dysku (bodaj 8), wlaczylem raz na chwile, ale zaraz wylaczylem, bo zaczalem czuc, ze trace czas. Szkoda, bo The Rock jest naprawde spoko w tym serialu. Moglby dostac lepszy material i naprawde w czyms zagrac. Moze niech go do True Detective 3 dadzą jako jakiegoś upadłego cynicznego wrestlera czy fajtera, który musi się sprzymierzyć z zaćpanym gliną? ;)

Odpowiedz
Po dwóch odcinkach drugiego sezonu, HBO zamówiło trzeci.

A same odcinki? To samo co wcześniej. Rock świetny, reszta do zapomnienia, ale wchodzi bezboleśnie.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Czekam aż wyjdzie jeszcze trochę, bo te odcinki takie krótkie, że cały sezon łyknę w dzień, dwa.

Odpowiedz
Ludzie. Jest Bojack Horseman. Jest Rick & Morty. Jest You're the Worst. Nie marnujcie czasu na Ballers! :)

Odpowiedz
Dobre seriale i filmy zostawiam na wieczór. Gdy w mieszkaniu nie ma zewnętrznych hałasów i można sobie obejrzeć w skupieniu w ciemności, jak w sali kinowej.

A do śniadania przecież też trza coś szybkiego obejrzeć :)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Jakby kogoś ten serial jeszcze interesował, to nadrobiłem 2. i 3. sezon i melduję, że jest dokładnie tak samo jak w pierwszym :)
Wielka szkoda, że ballers nie jest lepszy, bo potencjał jakiś był. Zupełnie nie rozumiem czemu w serialu o footballu w ogóle nie czuję, że tutaj ktoś gra w football :P Tak jakby cała akcja działa się w przerwie między sezonami, nikt tutaj nie trenuje, nie ma żadnych meczy, ktoś tam tylko wspomni, że wygrał Super Bowl albo nie, dla mnie to dosyć kuriozalne. Wkurza też trochę poprowadzenie postaci The Rocka i zrobienie z niego faceta z ideałami, który kręci się wokół śliskich milionerów, jest wśród nich ostatnim sprawiedliwym i oczywiście jego prawość i dobre intencje są zawsze wynagradzane.
Znajdzie się kilka fajnych motywów, dialogów, scen, ale ogólnie mówiąc, to poproszę remake, również z The Rockiem, ale z jakimiś scenarzystami godnymi HBO.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości