Beverly Hills Cop
Ktokolwiek nie żyje, raczej nie będzie problemu żeby zrobić Animals na 2-3 minuty filmu ;)

Odpowiedz
https://www.comingsoon.net/movies/news/1110056-netflix-teams-up-with-paramount-for-eddie-murphys-beverly-hills-cop-4

#Straight to Netflix
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Czyli dno?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ostatni owoc współpracy Murphy'ego z Netflixem byl bardzo udany. Ale mimo wszystko w tym przypadku bym na to nie liczył.

Odpowiedz
Jeśli wpakowaliby w to przyzwoity pieniądz, zatrudnili Rainholda i Ashtona oraz zrobili film sensacyjny a nie znowu kretynska komedię... może by wyszło.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dwie pierwsze części to jedne z moich ulubionych filmów (ostatnio znalazłem nawet wersję jedynki z Andrzejem Matulem jako lektorem), do trzeciej też mam pewien sentyment, choć jest dużo gorsza. Z jednej strony więc chciałbym dalszy ciąg, ale z drugiej strony, powstałe po latach sequele zazwyczaj się nie udają (shitquele). A po katastrofie, jaką są najnowsze części SW chyba nie chcę kolejnego cynicznego odcinania kuponów...

Jeśli jednak mieliby kręcić, to koniecznie trzeba powrócić do klimatu oryginałów. No i powinni wrócić wszyscy aktorzy, którzy jeszcze żyją... Choć oglądanie 80 letniego Bogomila, niewiele młodszego Taggarta i zniszczonego przez życie Rosewooda... No nie wiem.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Zobaczymy co z tego wyjdzie, choć trójka to była okropnie wolna, nudna, nieangażująca buła, która do tej pory pozostawiła we mnie niesmak.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Wygląda na to, że "Bevely Hills Cop IV" wciąż żyje.

Ale nie wiem, czy to dobrze.

Odpowiedz
Należało już dawno przykryć porażkę jaką było BHC 3.
Ale... Jeśli nie będzie Targartta i Rosewooda - niech spier...

Na plus: Jerry Bruckheimer
Na minus: Reboot? Chyba nie zamierzają wprowadzić nowej postaci?

Odpowiedz
Trudno w to uwierzyć, ale w ciągu kilkunastu dni mają rozpocząć się zdjęcia do BHC IV.
Cóż, obejrzę, choć raczej nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Odpowiedz
Wyjdzie jak z Coming 2 America 2, mogą to wydawać prosto na streaming.

Odpowiedz
To raczej na pewno będzie prosto na streaming, bo film ma powstać dla Netflixa.

Odpowiedz
Cóż, przynajmniej nie zjebią głównej postaci, prawda? PRAWDA?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Mówisz tak, jakby w ostatnich latach spieprzono jakieś ważne popkulturowo postacie... C'mon man, trochę wiary w Hollywood :D

Odpowiedz
No Shaft Samuela się obronił - tzn. film był przechujową paradą woke gówna i był zupełnie niewiadomo czym gatunkowo (w dodatku nieśmiesznym), ale postać w miarę zachowano (pomijając fakt, że "oryginał" był poważną sensacją).

Odpowiedz
(19-08-2022, 22:04)Dirk napisał(a): Trudno w to uwierzyć, ale w ciągu kilkunastu dni mają rozpocząć się zdjęcia do BHC IV.
Cóż, obejrzę, choć raczej nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Żeby coś wyszło, musi być mniej komedia, i musi wrócić John Ashton. Uj mnie obchodzi jak. Może być np. prywatnym detektywem ( albo łowcą głów ;) ) , do którego zgłosi się Roswood i Folley. Żadnych k...a młodych "następców", synów, partnerów (szczególnie KOBIET!).
Stara ekipa, prosta (ale nie prostacka) historia.

Aaa.... Serge'a też nie chce. Ale czy Netflix by zrezygnował z tej postaci?

(19-08-2022, 22:21)Mefisto napisał(a): Cóż, przynajmniej nie zjebią głównej postaci, prawda? PRAWDA?

Da się bardziej niż w trójce? Na pewno. .

Jeszcze coś: widać, że to projekt bez wiary. Gdyby była: robiliby film kinowy.

Odpowiedz
(20-08-2022, 00:45)shamar napisał(a): Żeby coś wyszło, musi być mniej komedia

Ale przecież BHC był zawsze komedią w sensacyjnym sosie.

Odpowiedz
Jedynka i dwójka to były filmy sensacyjne z elementami komedii, z trójki zrobili komedię z elementami sensacji. I to była porażka.

Czytam, że to produkcje Bruckheimer. Czyli może być powrót jak dobry "Top Gun" albo kupa "Bad Boys 3". Obstawiam to drugie.

Odpowiedz
Pamiętam jak pierwszy raz świadomie obejrzałem całą trylogię i przy dwóch pierwszych bawiłem się zadziwiająco świetnie, a nigdy nie byłem fanem tych filmów gdy oglądałem jednym okiem w tv, potem przyszedł czas na trójkę i to była po prostu męczarnia, to najlepsze określenie.

Odpowiedz
Najlepsze jest to, ze jest obecnie taka poslucha w tego rodzaju kinie, nie mowiac juz o ciaglym glodzie na filmy w stylu lat 80 i samej nostalgii, ze BHC 4 to w zasadzie powinien byc samograj. Erka, troche przeklenstw, olewka PC, 2-3 sceny nieprzekombinowanej akcji oraz strzelanki, kilka zartow i mozna trzepac kase w BO.

Ten film powinien byl powstac przynajmniej juz z dekade temu, choc Murphy ciagle sie jeszcze trzyma, takze to potencjalnie moze sie udac. No, ale pewnie wyjdzie jak zwykle.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości