Beverly Hills Cop
Co ciekawe, Murphy nosi nie tylko tę samą kurtkę, ale nawet tę samą koszulkę, co w poprzednich częściach. W tym Detroit naprawdę musi być ciężko.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Czyli jada na nostalgii i brandzie, czyli cos, co robili juz w słabej trojce.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
No, raczej nie ma tu zdziwienia. Na ich miejscu pewnie też bym tam robił.

Odpowiedz
Daj spokoj, ogarnalbys lepiej - napisales oryginalna ksiazke inspirowana tym co kochasz, oni tez mogli zrobić coś świeżego inspirowanego oryginalem.

Odpowiedz
(01-09-2022, 19:50)Dirk napisał(a): No, raczej nie ma tu zdziwienia. Na ich miejscu pewnie też bym tam robił.

Mnie to nie dziwi, ale dla mnie to lenistwo, kreatywna slabizna i zwyczajny brak wiary w projekt.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(01-09-2022, 19:54)Crov napisał(a): Daj spokoj, ogarnalbys lepiej - napisales oryginalna ksiazke inspirowana tym co kochasz, oni tez mogli zrobić coś świeżego inspirowanego oryginalem.
Jejciu, zarumieniłem się :D

Chodziło mi o to, że w umiejętnym jechaniu na nostalgii nie ma nic złego. Kluczem jest słowo "umiejętnym". Da się to przecież zrobić tak, żeby połączyć stare z nowym z szacunkiem dla widza. "Maverickowi" się udało (i też nosił tę samą kurtkę i jeździł na motorze :) ). Przy czym jestem oczywiście sceptyczny, bo raczej na pewno będzie kaszan. Wprawdzie niby Murphy zarzekał się przez lata, że zrobi czwórkę, tylko jeśli będzie dobry scenariusz i żeby się zrehabilitować za kiepawą trójkę, ale on też dawno zatracił swoje vis comica, czasy są inne... No, zobaczymy. Nie skreślam na starcie.

Odpowiedz
Fotki z planu.

https://movieweb.com/eddie-murphy-returns-axel-foley-beverly-hills-cop-4-set-photos/?utm_source=MW-FB-P&utm_medium=Social-Distribution&utm_campaign=MW-FB-P

Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
Było wyżej.
Ale jest coś lepszego. Ponoć Ashton powraca.

A tu, chyba ta córka. Jest czarna więc dlatego myślałem, że to jego.

;
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Widziałem plotkę o Ashtonie, ale chyba na razie nie ma oficjalnego potwierdzenia. A jak już przy plotkach jesteśmy, to Judge Reinhold ponoć zrezygnował z roli w "The Santa Clause 4", żeby zagrać w BHC IV.

Odpowiedz
Wygląda na to, że zarówno John Ashton, jak i Judge Reinhold wracają.
[Obrazek: judge-reinhold-john-ashton-beverly-hills...size=768:*]

Odpowiedz
No i spoko. Oby tylko film był dobry. Oby puścili go w kinach i wydali na nośnikach

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Kolejne zdjęcia z planu. Jest i Gordon-Levitt.
[Obrazek: 62188589-0-image-a-64_1662612925735.jpg]

Odpowiedz
Dawać zwiastun.

Odpowiedz
Dopiero zaczęli zdjęcia. Jeszcze trochę poczekamy.

Odpowiedz
Pewnie premiera za rok.
Nie powinienem ale łudzę się, że to się uda.

Odpowiedz
https://www.filmweb.pl/news/%22Beverly+Hills+Cop+IV%22%3A+Film+ma+nowy+tytu%C5%82.+Joseph+Gordon-Levitt+w+obsadzie-147556

Producentem jest Eddie Murphy, za kamerą stanie Mark Molloy, który nie nakręcił jeszcze żadnego filmu (jedynie reklamy), scenariusz napisał Will Beall - który ma na koncie Aquamana i Gangster Squad Pogromcy Mafii.

Słabo to wygląda.

Odpowiedz
Gangster Squad jest spoczko, najlepsza adaptacja nieistniejącej pulpowej książki :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Tak kręci reżyser.

Odpowiedz
Eddie nic się nie zestarzał
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(13-09-2022, 13:01)Capt. Nascimento napisał(a): https://www.filmweb.pl/news/%22Beverly+Hills+Cop+IV%22%3A+Film+ma+nowy+tytu%C5%82.+Joseph+Gordon-Levitt+w+obsadzie-147556

Producentem jest Eddie Murphy, za kamerą stanie Mark Molloy, który nie nakręcił jeszcze żadnego filmu (jedynie reklamy), scenariusz napisał Will Beall - który ma na koncie Aquamana i Gangster Squad Pogromcy Mafii.

Słabo to wygląda.
Właśnie też się tego boję. A w Twojej wyliczance brakuje jeszcze tego, że kręcą to dla Netflixa.
Dużo świadczy przeciwko temu filmowi i zapewne będzie szrot. Ale, kurde, jednak jakaś ekscytacja jest...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości