25-02-2018, 21:46
|
Black Panther (2018)
|
|
Ja p... Już 2gi raz trafiłem na spuszczanie się nad tym na CNN. A konkretniej jakieś dyskusje JAKI TO JEST WAŻNY film dla murzynów i jak potrzebny, i jaka to zmiana.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 25-02-2018, 23:31
Dodawali w USA torebki z białym proszkiem do biletów dla czarnych braci?
Kurcze, aż mnie kusi, żeby się na to wybrać do kina :D
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
26-02-2018, 09:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2018, 09:44 przez Dr Strangelove.)
"Black Panther is a deeply evil film. It dangles the idea of global black liberation in front of you, paints that as villainous, then ends in an orgy of the freest black people to ever walk the earth slaughtering each other to protect whites. That shit turned my stomach."
https://twitter.com/leslieleeiii/status/964697251372257281 26-02-2018, 11:00
Szczególnie ten fragment:
"But Black Panther is a prime example why I don't clamor for movies and shit with good politics, because even great writers are dumb as shit on politics. Let alone a groups of screenwriters taking notes from major studio execs."
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
26-02-2018, 11:27
Nie wiem jak czarni bracia (i SJW) mogą jarać się BP, który ukazuje czarnoskórych w mocno stereotypowy i zabawnie karykaturalny sposób - fikuśne stroje, szamańskie pierdololo, ułomność w państwowości (super imperium rzucone na kolana przez jakiegoś z dupy nołnejma za jedno truchło), plemienną kłótliwość (scena nad wodospadem, końcowa bitwa). Serio, w pewnym momencie myślałem, że ktoś rzuci jakimś dowcipem o KFC lub arbuzie ;/
To chyba tylko pokazuje, że ludzie oglądają te filmy dupą (podobnie jak prawaccy turbosłowianie czytają Wiedźmina). Patent, który imho im wyszedł to Freeman będący takim comic reliefem pełniącym funkcję podobną jak czarni w większości komedii wyprodukowanych przez "złych" białych. No i standardowo, całkiem spoko złol musiał zostać odstrzelony na rzecz totalnego przciętniaka. To nadal MCU, które dobrze wchodzi przy kotlecie do obiadu, ale na samą myśl o dorabianej przez media SJW otoczce i rozpierdolu jaki robi wprowadzenie Wakandy w MCU nie chcę być za bardzo świadomy istnienia tego filmu. 26-02-2018, 17:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2018, 17:15 przez Badus.)
Przeciez Wakanda to monarchia, no ale ciemna masa widocznie tego nie zrozumiała.
Sent from my Mi A1 by Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan
26-02-2018, 17:34
Wczoraj na BBC trafiłem na "promocję" filmu - aktorka z niego (chyba) uczyła widzów jak się mówi po afrykańsku różne zwroty (w tle i w przerwach leciały fragmenty filmu).
Co za odlot... Czarni poczuli, że ich plemienna kultura chyba kogokolwiek interesuje :)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 02-03-2018, 17:37
65 mln w 3 weekend. ledwo 41 procentowy spadek wpływów.
ponad 500 mln dolarów w Ameryce i miano już drugiego najbardziej dochodowego filmu MCU
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
04-03-2018, 19:21
W którym? W nauce czy wymęczonej promocji i spuszczania się na d tym filmem w CNNach itp?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 04-03-2018, 19:22
I mean you are pale... You make Mike Pence look like a character in Black Panther!
Martin Short on Conan LOL
A single pussy hair can pull a battleship through the desert
07-03-2018, 23:02 (05-03-2018, 02:16)Corn napisał(a): W nauce W nauce jakiegoś afrykańskiego języka? Nic a nic. To jest tak istotny język dla świata, że trzeba puszczać lekcje na BBC
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 07-03-2018, 23:41
Nie rozumiem. Krzywdy nikomu nie robią. Promują film i Afrykańską kulturę, która jest cholernie ciekawa nawet jeśli prymitywna, a ty robisz z tego problem jakby ci matkę obrażono… zluzuj porty
08-03-2018, 11:21
Nawet jak jest nieciekawa to co złego w nauczaniu?
Do nauczycieli szydełkowania się też dowalasz Shamar? Wciśnij se P+, albo P- na pilocie i po problemie. 08-03-2018, 11:40
Film przekroczył granice miliarda dolarów wpływów z całego świata i musze przyznać, że dla mnie to już pierwszy, bardzo mocny kandydat do niespodzianki roku. Do kina sie nie wybieram, nie oceniam filmu ale włodarze Warnera tak czy tak powinni chowac sie w jakiś norach bo BP, film o jakimś (w porownaniu z Batmanem i Supermanem) no namie pobił pierwsze w historii kinowe crossovery z udzialem dwoch najpopularniejszych bohaterow w historii...okej.
Ale cieszy mnie tez troszeeczke ten wynik, oznacza on bowiem ze widowni wcale sie superbohaterowie nie znudzili jakby niektórzy chcieli wmówić. Bo nie wierze ze absurdalnie wysokie recenzje i parcie na poprawnosc zapewniły filmowi taki wynik. 11-03-2018, 22:45 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Black Widow (2020) | Kuba | 210 | 30,139 |
21-08-2025, 11:24 Ostatni post: Corn |
|
| Avengers: Infinity War (2018) | Mierzwiak | 2,145 | 338,107 |
22-10-2024, 20:15 Ostatni post: srebrnik |
|
| Ant-Man and The Wasp (2018) | Pelivaron | 164 | 31,410 |
11-04-2021, 17:23 Ostatni post: Rozgdz |