Bond - temat ogólny
Znowu news oparty na tym że ktoś czegoś chce i powiedział o tym w wywiadzie? Uśmiech

Wpiszcie to na listę oczekiwanych filmów tuż pod Marvel's Squirrel Girl z Kendrick.

Odpowiedz
Nolan absolutnie nie jest też specjalistą od akcji.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Lubię Hardy'ego ale litości, nie w takiej roli... a jeszcze z Nolanem za kamerą - koszmar.

Odpowiedz
Hardy - nie, nie i jeszcze raz nie.

(16-01-2017, 13:43)szopman napisał(a): Gorzej z Nolanem, nie mam nic do niego, ale jakoś mi do tej serii nie pasuje.

Nolan ci nie pasuje do tej serii? Nolan?! Ten, który w każdym filmie od BB udaje, że kręci Bonda?

Jestem na nie, ale w sumie, po Mendesie to i tak byłby dobry wybór.

Odpowiedz
(16-01-2017, 17:41)Juby napisał(a): Nolan?! Ten, który w każdym filmie od BB udaje, że kręci Bonda?
[Obrazek: tumblr_nmnlxe7a9X1sa11jco1_500.gif]

W każdym każdym? Uśmiech

Odpowiedz
[Obrazek: 961445c2dc92c04967cd415bed1bc664.jpg]
Mi tam Hardy pasuje idealnie Oczko
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Podbijam stawkę:

[Obrazek: tumblr_ngwb6x5Epm1rx7w9ho4_400.jpg]

Odpowiedz
@Phil
Nie, bo to zajebisty aktor i napewno jeden z moich ulubionych aktorów z UK.
Napewno wypadłby w roli lepiej niż np taki Brosnan czy nawet Dalton, nie wspominając już oczywiście o Lazenbym Uśmiech

Z innej beczki: po ostatnich dokonaniach CGI typu Rogue One, mam nadzieje, że pewnego dnia dożyje takiego progresu technologicznego w tym zakresie, że podmienią Lazenby'ego w "Tajnej służbie..." na Connery'ego Uśmiech
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Takie fajne forum... Po co takie posty?
.

Odpowiedz
Cytat:Z innej beczki: po ostatnich dokonaniach CGI typu Rogue One, mam nadzieje, że pewnego dnia dożyje takiego progresu technologicznego w tym zakresie, że podmienią Lazenby'ego w "Tajnej służbie..." na Connery'ego
Po pierwsze nikt by tego nie zrobił, bo po co? Po drugie Lazenby jest ceniony za tę jedną rolę (serio), a po trzecie nie zrobiliby tego, bo to byloby czyste kurestwo

Cytat:Napewno wypadłby w roli lepiej niż np taki Brosnan czy nawet Dalton, nie wspominając już oczywiście o Lazenbym
[Obrazek: rs_480x270-151113152046-James_Bond_forgot_to_knock.gif]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(16-01-2017, 18:48)szopman napisał(a): Napewno wypadłby w roli lepiej niż np taki Brosnan czy nawet Dalton

Co ty chcesz od Daltona i Brosnana? o_0

A Tomasza to ja bym widział w Bondzie, ale w roli villaina.

Odpowiedz
Do Daltona nie mam nic, Brosnan uważam, że gra spoko ale nie pasuje po prostu do roli Bonda.

Cytat:Po drugie Lazenby jest ceniony za tę jedną rolę (serio)
Ja raczej wszędzie spotykam się z całkowicie odwrotną opinią.

Cytat:Po pierwsze nikt by tego nie zrobił, bo po co?
Żeby zastąpić najgorszego Bonda, najlepszym ? Duży uśmiech

Cytat:Szopman, sprawdź nick rozmówcy następnym razem
Już poprawione Duży uśmiech

Mówta co chceta, dla mnie Hardy to najlepszy możliwy wybór jeśli chodzi o te postać Uśmiech No chyba, że za 10 lat byliby w stanie zrobić idealnego CGI Connery'ego ... ; )

Odpowiedz
Brosnan nie pasuje do Bonda? Ten koleś był idealny do tej roli. Tom Hardy jest na pewno kimś kto nie pasuje do Bonda bo ma inne bardziej hardcorowe role do zagrania.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Mój wybór to nadal Sam Claflin. Czarujący, dobrze gra, dobrze wygląda w garniturze, ma też coś z Fassbendera, młodszy Bond mógłby dodać coś świeżego serii.
[Obrazek: kyobjxw3f484.jpg]
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(16-01-2017, 18:48)szopman napisał(a): Napewno wypadłby w roli lepiej niż np taki Brosnan

(16-01-2017, 21:08)szopman napisał(a): Brosnan uważam, że gra spoko ale nie pasuje po prostu do roli Bonda.

I jeszcze ten pomysł z CGI-Seanem w OHMSS! XD

Odsyłam do mojego argumentowania czemu głosowałem na ciebie w ankiecie na najbardziej wkurzającego użytkownika. Uśmiech

Odpowiedz
Wtedy o ile pamiętam, zaważył Nolan Duży uśmiech

Odpowiedz
Nie, to że wypowiadasz się wszędzie tam gdzie ja (filmy superhero, Star Wars, Bondy) i masz maksymalnie inne opinie ode mnie.

Tu kolejny przykład. Przecież Brosnan był stworzony do tej roli! Łączy najlepsze cechy Seana i Rogera, miał wygląd, charyzmę, urok. Gdyby nie Craig w CR, do dziś byłby najlepszym Bondem w historii.

A Hardy to bestia, awanturnik. Może i świetnie wyglądał w smokingu w Legend, ale totalnie nie pasuje na Bonda i jest zbyt popularny/ma zbyt dużo ikonicznych ról na koncie.

Odpowiedz
Kurczę, Dan Stevens to tak fenomenalny kandydat, naprawdę nie potrafię znaleźć lepszego. Odpowiedni wiek, Brytyjczyk, wygląd, warunki... czekam tylko na ogłoszenie tego co oczywiste Uśmiech
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
(16-01-2017, 21:08)szopman napisał(a): Do Daltona nie mam nic, Brosnan uważam, że gra spoko ale nie pasuje po prostu do roli Bonda.

Cytat:Po drugie Lazenby jest ceniony za tę jedną rolę (serio)
Ja raczej wszędzie spotykam się z całkowicie odwrotną opinią.

Cytat:Po pierwsze nikt by tego nie zrobił, bo po co?
Żeby zastąpić najgorszego Bonda, najlepszym ? Duży uśmiech

Mówta co chceta, dla mnie Hardy to najlepszy możliwy wybór jeśli chodzi o te postać Uśmiech No chyba, że za 10 lat byliby w stanie zrobić idealnego CGI Connery'ego ... ; )
Nie wiem w jakim ty żyjesz uniwersum, ale nie chcę nawet dotykać go patykiem

EDIT: A w ogóle to jestem właśnie w trakcie powtarzania Bondów. Piszę tego posta świeżo po Lazenbym i w sumie na razie stwierdzam, że wolę Moore'a od Seana, ale zobaczymy, przede mną jeszcze 5 szonów, więc to się może zmienić
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Moore > Connery

Obaj grali tę rolę za długo. Moore ewidentnie miał z niej większą radochę przez wszystkie 7 filmów, bo Seasnowi nie chciało się już po Thunderball, ale po Moonrakerze był za stary.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon