28-06-2025, 07:59
|
Bond - temat ogólny
|
|
Elordi i Zendaya jako dziewczyna Bonda to byłby świetny wybór, ciekawe czy przyjdzie im to do głowy.
Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
28-06-2025, 09:43
No zajebisty xddd Bond mający dwa metry i wyglądający jak grecki posąg na pewno wtapiałby się idealnie w tłum jako agent
28-06-2025, 10:33
Słabe te typy, ten Holland to żart, może ten Dickinson jeszcze dałby radę, ale nie wiem, nie znam go. Gorszy byłby tylko Joseph Quinn z tym swoim spojrzeniem zranionej sarny.
28-06-2025, 10:58 (28-06-2025, 10:33)Krismeister napisał(a): No zajebisty xddd Bond mający dwa metry i wyglądający jak grecki posąg na pewno wtapiałby się idealnie w tłum jako agentTo be fair Bond to kreskówka i Connery też był wyróżniającym się drągalem. Bond to nie jest Harry Palmer, już nie przesadzajmy. Wszystko zależy od stylu filmu, czy to będzie coś bardziej w stylu You Only Live Twice czy bardziej jak Quantum of Solace 28-06-2025, 12:29 (28-06-2025, 12:29)Corn napisał(a): To be fair Bond to kreskówka i Connery też był wyróżniającym się drągalem. Eeee, nie? Connery był najlepiej zbudowanym Bondem, bo ćwiczył kulturystykę, więc przez to się pewnie wyróżniał (zwłaszcza wtedy), ale nie był jakoś gigantycznie wysoki. Swoją drogą ciekawostka przyrodnicza: poza pipką Craigiem, absolutnie wszyscy aktorzy grający Bonda mieli ten sam wzrost, czyli ok. 1.88
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 28-06-2025, 14:05
Ok, wydawało mi się, że był wyższy, ale tak czy siak 1,88 to to dla mnie wysoka osoba. A już zwłaszcza, gdy jest na misji w Azji
28-06-2025, 14:10
O zobacz, nie miałem pojęcia, że Sean był taki wysoki, to cofam swój poprzedni post.
28-06-2025, 14:18
Możemy typować, póki jeszcze nie podali oficjalnie kto zostanie Bondem, podliczymy później głosy i zobaczymy kto według nas ma największe szanse.
Mój typ: Jacob Elordi. Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
28-06-2025, 18:05
Coś z tym Hollandem może być, bo w nadchodzącej grze Bond ma mordę niepokojąco podobną do Hollanda. W remasterze Spider-mana z PS4 na PS5 też Parkerowi zmienili ryło na hollando-podobną. Taka decyzja wpisywałaby się też w odejście od toksycznego maczo szowinizmu.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 28-06-2025, 18:13
Już Uncharted się nie sprzedało, ryzykowaliby z takim wyborem skoro Holandia poza Spider-Manem nie ma żadnych kasowych sukcesów?
28-06-2025, 19:37
Ciekawe czy sam Holland odważył by się wystawić na taką próbę, do tego w dzisiejszych czasach bo na pewno byłby krytykowany. Już Craig miał ciężko 20 lat temu gdy go obsadzili. Poza tym Holland wciąż jest w Marvelu, nie wiem czy skończył on już też grać w tym teatrze i inne zobowiązania zapewne. Jest jeszcze młody ale czy chciałoby mu się wchodzić dodatkowo w buty Bonda?
Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
28-06-2025, 23:55
Niech najpierw zacznie wyglądać jak dorosły facet a nie nastolatek to może wtedy dopiero pogadajmy o sensie jego castingu
29-06-2025, 00:44
Villeneuve to trochę taki przypadek jakby Bonda zrobił Nolan, a podobno chciał. No i w sumie zrobił Tenet, który można nazwać jego Bondem, ale facet jest największym fanem na świecie MacGrubera, więc może zrobił by Bonda campowego, kiczowatego, komediowego jak filmy z Moorem. Nie wyobrażam sobie Bonda od reżysera Sicario w klimatach campowych, komediowych, kiczowatych, wiec pewnie pójdzie w Bondy takie jak filmy Mendesa Skyfall, czyli na serio. Choć może reżyser zaskoczy i zrobi coś odmiennego, nie na poważnie, np campowego, to byłoby coś interesującego gdyby spróbował zrobić film całkowicie odmienny od stylu swoich produkcji.
30-06-2025, 00:27 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Quantum of Solace (Bond 22) | Q | 498 | 81,400 |
16-12-2025, 00:15 Ostatni post: samuuel |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

.