Cast Away
Przepraszam, panie moderatorze, mam nadzieję, że nie naruszyłem tym regulaminu i nie dostane WARNA.

:)

Narzekacie, że Hanks nie rusza skórką, a Jack w "Lostach" ruszał? Nie przypominam sobie :)

Odpowiedz
Miał kogoś kto to robił za niego Mental ;)

Może zamiast masturbacji jeszcze stosunek z Wilsonem ? W sumie nie mogło do tego dojść, pewnie nie chcieli zepsuć przyjaźni ;)

Odpowiedz
Cytat:Miał kogoś kto to robił za niego Mental ;)

Kogo niby? Przecież Sawyer obracał Kate przez cztery sezony :)

Odpowiedz
decard napisał(a):Może zamiast masturbacji jeszcze stosunek z Wilsonem ? W sumie nie mogło do tego dojść, pewnie nie chcieli zepsuć przyjaźni ;)

Myslisz, ze dlaczego Willson byl dziurawy? Pekla mi blona, dawaj miliona :)

Mental napisał(a):Narzekacie, że Hanks nie rusza skórką, a Jack w "Lostach" ruszał? Nie przypominam sobie :)

Lepiej, w Cast Away na recznym nie jechal tylko Hanks, w Lost trzydziestu chlopa chodzilo na sztywnego przez V sezonow.

PS. Skoro juz zeszlismy na ten tematy...moze Tom sie mastrurbowal poprzez rytmiczne spinanie posladow? <rotfl>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Cytat:Lepiej, w Cast Away na recznym nie jechal tylko Hanks, w Lost trzydziestu chlopa chodzilo na sztywnego przez V sezonow.

Eee tam, przez V sezonów to chyba tylko Locke nie poruchał : )

Odpowiedz
Locke brał Bena w bunkrze ;)

Cytat:Kogo niby? Przecież Sawyer obracał Kate przez cztery sezony :)

Sawyer brał Jake'a ;)

Odpowiedz
[Obrazek: wilson_english.jpg]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości