(30-07-2023, 23:50)shamar napisał(a): Nowy "Dracula"
Jest czarny, jest Azjata, jest silna postać kobieca. Jest dobrze.
Kurczę, w "Predatorze" nie do pomyślen... Oh, wait!
31-07-2023, 09:07
|
Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
|
|
Przyznam uczciwie, że myślałem, iż mowa jest o wersji Chloe Zhao. Powstaje to jeszcze w ogóle? Natomiast to jest wyciągnięte przez Shamara z kontekstu (cóż, dałem się nabrać) zdjęcie z jakiegoś "The Last Voyage of Demeter", gdzie rzeczywiście obsada ze zdjęcia to wyłącznie marynarze. Wg Shamara to "Moby Dick" pewnie też jest multi kulti.
31-07-2023, 09:41
Po wtopie Eternals akcje Zhoe chyba mocno opadły, więc projekt pewnie jest w zawieszeniu. Zresztą to już byłaby któraś wersja wałkująca w ostatnich latach ten temat (był Renfield, będzie Nosferatu Eggersa), gdzie przecież zysków z tego dużo nie ma.
A co do tego filmu to ja tam się nie znam. Należałoby zapytać speców, czy załoga rosyjskich statków w tamtych czasach była wieloetniczna. Mnie się wydaje, że może niekoniecznie. Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
31-07-2023, 09:55 JohnnyCash napisał(a): Kurczę, w "Predatorze" nie do pomyślen... Oh, wait! Myślisz, że przed castingiem do "Predatora" czy nawet "Predatora 2" twórcy mieli w głowie wrzućmy kolorowych i kobiety bo TAK TRZEBA? Czy zrobili to bo akurat pasowały takie postaci? Przy okazjI - miałeś "Preydatora", gdzie NA PEWNO zrobili ""BO TAK TRZEBA"
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 31-07-2023, 11:29
Nie mam pojęcia.
I nie wiem też, co myśleli twórcy "Demeter". Zwracam tylko uwagę, że azjaci i czarni na okrętach w XIX wieku nie byli niczym nadzwyczajnym. 31-07-2023, 11:48 (31-07-2023, 11:48)JohnnyCash napisał(a): Nie mam pojęcia. Tak. Szczegolnie na ruskich.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 31-07-2023, 13:12
W ruskiej armii jest murzyńska mniejszość. Wspominałem o tym, gdy stękaliście się na murzynke w Black Widow.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
31-07-2023, 17:13
A czy w XIX Europie były wampiry? I czy byli wśród nich jacyś oficerowie lub lekarze? Niech jakiś spec się wypowie.
01-08-2023, 05:05 (01-08-2023, 05:05)Derelict Machine napisał(a): A czy w XIX Europie były wampiry? I czy byli wśród nich jacyś oficerowie lub lekarze? Niech jakiś spec się wypowie. To jest ten ostateczny argument z dupy, używany zawsze przez lewaków. Ale jak to u zjebów używają go wybiórczo, np. zupełnie im nie działa gdy ktoś tego używa przy takim "Black Panther"
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 01-08-2023, 09:30
Sugerowanie, że w XIX wieku ktoś afrykańskiego pochodzenia mógł studiować medycynę na prestiżowych (i drogich) uczelniach w Wielkiej Brytanii (był może jakiś jeden pokazowy przypadek księcia z Etiopii na całe stulecie) jest tak gargantuicznym nagięciem historii, że to brzmi jak coś, co normalnie powinno być napiętnowane jako negacja zbrodni zachodniej cywilizacji czy coś takiego. Według ultra-progresywnej ideologii. A tymczasem to oni to sami wprowadzają. Czy tylko mi wydaje się to nielogiczne? Jakby ktoś na chwilę zamienił im mózgi z konserwatystami spod znaku obywatelskiego nacjonalizmu. Czuję, że za parę lat dostaną nowy upgrade i takie zaklinanie rzeczywistości będzie uznawane za przejaw "wybielania mrocznych kart z historii białej cywilizacji, która chce zakłamać skalę opresyjności przeciw ludziom koloru i bla bla bla" takie pierdoły.
01-08-2023, 18:57
Ogladam sobie od par tygodni nagrania czarnej dziczy (nie mylic z normalnymi czarnymi w USA) i musze powiedziec, ze akcja z kraweznikiem w American History X to jakis subwesyjny gaslighting. Czarni podczas bitek maja tradycje nakurwiania lezacych i wbijania ludziom buciora w potylice. Cos, co naprawde jest u nich norma, u bialych to raczej jakas glownie filmowa abstrakcja. I jasne, pewnie sie znajda i bialasy, ktore tak robia, ale gdzie Rzym, gdzie Krym.
[twitter]https://twitter.com/Imbritishnow/status/1688433402221932544?s=20[/twitter]
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
07-08-2023, 10:32
Cóż za niespodzianka. Teraz czas na transow
https://comicbook.com/dc/news/harley-quinn-adds-new-trans-and-non-binary-characters-tefe-holland-swamp-thing/
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 12-08-2023, 22:16
Będąc przy komiksach Chuck Dixon, o tym jak Marvel traktuje Punishera (a traktuje źle):
https://www.cbr.com/chuck-dixon-punisher-marvel-criticism/ 12-08-2023, 22:38 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Scenariusze, które nie doczekały się realizacji (jeszcze) | Craven | 92 | 32,522 |
07-01-2018, 19:05 Ostatni post: Anibas |
|
| Zagraj to jeszcze raz, Sam | Anonymous | 2 | 1,982 |
20-01-2008, 13:05 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |