Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
świetny wywiad, szczery - go Gary!
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Czy ktoś może mi zdradzić, co takiego powiedział jeden z największych lewaków w Hollywood, Alec Baldwin, że cierpi teraz ostracyzm w Los Angeles?

Bill Maher could call someone a fag and get away with it.

lol, i Oldman nie wie czemu?

Odpowiedz
Alec calling someone an F-A-G in the street while he’s pissed off coming out of his building because they won’t leave him alone.

http://www.playboy.com/playground/view/gary-oldman-playboy-interview
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Biedny Alec.

Odpowiedz
Taka mysl, w Inwazji Barbarzyncow jest calkiem zabawny cytat o nas (Meczenstwo Polakow dowodem na istnienie Boga).
Film znany i ceniony, artystyczne pierdu-pierdu dla intelektualistow w rozciagnietych swetrach, a bez zlosliwosci, bardzo dobre kino. Teraz tak, ciekaw jestem, czy bylby shitstorm, albo chociaz odrobina kwasnych pierdow w rodzimej prasie/tv, jezeli wrzucic taki tekst do polskiego filmu, ale odnosnie...no wiadomo kogo :) Wiem, ze to mega drobnostka, ale podczas urlopu w kraju przyjrzalem sie naszym mediom, i czuje, ze nie obyloby sie bez spotkania u naczelnika Lisa i rozmowy co z tym naszym krajem, faszystami, antysemitami itp. Brak poczucia humoru w tym smutnym jak pizda kraju :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Thor zmienia płeć, mówiąc ogólnie. Nie wiem, czy to wklepać tutaj czy do któregoś z komiksowych tematów, ale co tam.

Odpowiedz
Była Batgirl, Supergirl, Spider-Woman, kobiecy Venom i She-Hulk, jest Thorinka. Nic niezwykłego :)

Odpowiedz
Ale pasuje do tematu jak pięść do nosa. Bo nie z politikal korektnes ma to związek, a raczej z tym, że Thor był facetem od 50 lat i jest postacią, którą trudniej odświeżyć jakoś wyraziście niż np. Capa czy Iron Mana. Ot, to po prostu tymczasowa zamiana. Normalka w komiksach.

No i - zasada 63.

Odpowiedz
Dlatego rozważałem wrzucenie tego linku do tematu o Thorze, ale ostatecznie wybrałem to miejsce. Najwyżej ktoś władny przeniesie parę postów, o.
Cytat:Normalka w komiksach
Ano, Loki biegał już jako kobieta (oraz dzieciak), ale do niego to pasuje, bo to iluzjonista i w ogóle. Thor to gość z młotkiem, który ma napieprzać aż będą pioruny szły :)

Odpowiedz
Od jakiegoś czasu komiksowy Marvel to dołek z szambem więc whateva...

Odpowiedz
Dopóki z mojego ulubionego bohatera komiksowego - Paniszera - nie zrobią homonormatynwego wegi sławiącego Nelsona Mandele, to wali mnie, co się dzieje na świecie :)

Odpowiedz
Prawdopodobnie to tylko kwestia czasu. Serio.

Odpowiedz
Tylko dwie rzeczy są w stanie podpalić Amerykę: 1) federalny zakaz sprzedaży broni palnej i 2) zrobienie z Paniszera homo.

Nie odważą się! :)

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_lak2vevwJR1qb66jyo1_1280.jpg?AWSA...iwQ%3D#_=_]

Plus jednego z Punisherów zagrał z tego co pamiętam Dolph Lundgren, który zagrał też jednego z najbardziej gejowskich herosów He-Mana ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
I jeszcze końcówka spluwy pomarańczowa - czyli atrapa ASG. Podwójny koszmar Mentala :)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Gej-fota. Kto wrzucil? Lawrence. :D

A Punisher był Frankensteinem i Aniolem Śmierci zesłanym przez Niebo, ale gejem nie, wiec raczej nie predko. Zwlaszcza, ze zabija za smierc zony i dzieci. No chyba, ze w jakiejs alternatywnej wersji. ;)

Odpowiedz
Niech ktoś zbanuje Lawrenca, pliz :)

Odpowiedz
Thor jako kobieta.

I tak za kilka wróci do status quo. Jak ze wszystkimi "rewolucyjnymi" zmianami w komiksach Marvela i DC.

Cap/Thing/ciocia May/Cyclops ginie? Wraca do życia cały i zdrowy. Spider-Man ujawnia prawdziwą tożsamość? Robimy czary-mary i nikt nic nie pamięta. Joker okalecza Bat-family? To był tylko psikus. Mutanci tracą moce? Po kilku latach znów je mają. Dlatego zlewam na te wszystkie eventy i ich zmiany.

Nic, tylko czekać na wskrzeszenie Gwen Stacy i rodziców Batmana.

Odpowiedz
Cytat:Nic, tylko czekać na wskrzeszenie Gwen Stacy i rodziców Batmana.
Było! ;]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(16-07-2014, 01:14)Mental napisał(a): Niech ktoś zbanuje Lawrenca, pliz :)
Zamiast obrzucać ludzi błotem, skup się na pilnowaniu tego co masz na dysku! Wszyscy wiemy, że ten na kolanach to Ty.

;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon