http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings
24-06-2014, 21:20
|
Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
|
|
świetny wywiad, szczery - go Gary!
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 24-06-2014, 21:20
Czy ktoś może mi zdradzić, co takiego powiedział jeden z największych lewaków w Hollywood, Alec Baldwin, że cierpi teraz ostracyzm w Los Angeles?
Bill Maher could call someone a fag and get away with it. lol, i Oldman nie wie czemu? 24-06-2014, 21:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2014, 21:56 przez Mental.)
Alec calling someone an F-A-G in the street while he’s pissed off coming out of his building because they won’t leave him alone.
http://www.playboy.com/playground/view/gary-oldman-playboy-interview
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 24-06-2014, 22:06
Taka mysl, w Inwazji Barbarzyncow jest calkiem zabawny cytat o nas (Meczenstwo Polakow dowodem na istnienie Boga).
Film znany i ceniony, artystyczne pierdu-pierdu dla intelektualistow w rozciagnietych swetrach, a bez zlosliwosci, bardzo dobre kino. Teraz tak, ciekaw jestem, czy bylby shitstorm, albo chociaz odrobina kwasnych pierdow w rodzimej prasie/tv, jezeli wrzucic taki tekst do polskiego filmu, ale odnosnie...no wiadomo kogo :) Wiem, ze to mega drobnostka, ale podczas urlopu w kraju przyjrzalem sie naszym mediom, i czuje, ze nie obyloby sie bez spotkania u naczelnika Lisa i rozmowy co z tym naszym krajem, faszystami, antysemitami itp. Brak poczucia humoru w tym smutnym jak pizda kraju :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
14-07-2014, 21:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2014, 21:33 przez Bucho.)
Thor zmienia płeć, mówiąc ogólnie. Nie wiem, czy to wklepać tutaj czy do któregoś z komiksowych tematów, ale co tam.
15-07-2014, 21:42
Ale pasuje do tematu jak pięść do nosa. Bo nie z politikal korektnes ma to związek, a raczej z tym, że Thor był facetem od 50 lat i jest postacią, którą trudniej odświeżyć jakoś wyraziście niż np. Capa czy Iron Mana. Ot, to po prostu tymczasowa zamiana. Normalka w komiksach.
No i - zasada 63. 15-07-2014, 21:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2014, 21:54 przez Gal Anonim.)
Dlatego rozważałem wrzucenie tego linku do tematu o Thorze, ale ostatecznie wybrałem to miejsce. Najwyżej ktoś władny przeniesie parę postów, o.
Cytat:Normalka w komiksachAno, Loki biegał już jako kobieta (oraz dzieciak), ale do niego to pasuje, bo to iluzjonista i w ogóle. Thor to gość z młotkiem, który ma napieprzać aż będą pioruny szły :) 15-07-2014, 22:33
Dopóki z mojego ulubionego bohatera komiksowego - Paniszera - nie zrobią homonormatynwego wegi sławiącego Nelsona Mandele, to wali mnie, co się dzieje na świecie :)
15-07-2014, 22:58
Tylko dwie rzeczy są w stanie podpalić Amerykę: 1) federalny zakaz sprzedaży broni palnej i 2) zrobienie z Paniszera homo.
Nie odważą się! :) 15-07-2014, 23:13 ![]() Plus jednego z Punisherów zagrał z tego co pamiętam Dolph Lundgren, który zagrał też jednego z najbardziej gejowskich herosów He-Mana ;) 16-07-2014, 00:22
I jeszcze końcówka spluwy pomarańczowa - czyli atrapa ASG. Podwójny koszmar Mentala :)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
16-07-2014, 00:31
Gej-fota. Kto wrzucil? Lawrence. :D
A Punisher był Frankensteinem i Aniolem Śmierci zesłanym przez Niebo, ale gejem nie, wiec raczej nie predko. Zwlaszcza, ze zabija za smierc zony i dzieci. No chyba, ze w jakiejs alternatywnej wersji. ;) 16-07-2014, 00:35
Thor jako kobieta.
I tak za kilka wróci do status quo. Jak ze wszystkimi "rewolucyjnymi" zmianami w komiksach Marvela i DC. Cap/Thing/ciocia May/Cyclops ginie? Wraca do życia cały i zdrowy. Spider-Man ujawnia prawdziwą tożsamość? Robimy czary-mary i nikt nic nie pamięta. Joker okalecza Bat-family? To był tylko psikus. Mutanci tracą moce? Po kilku latach znów je mają. Dlatego zlewam na te wszystkie eventy i ich zmiany. Nic, tylko czekać na wskrzeszenie Gwen Stacy i rodziców Batmana. 16-07-2014, 08:36 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Scenariusze, które nie doczekały się realizacji (jeszcze) | Craven | 92 | 32,520 |
07-01-2018, 19:05 Ostatni post: Anibas |
|
| Zagraj to jeszcze raz, Sam | Anonymous | 2 | 1,982 |
20-01-2008, 13:05 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |