Co polecacie ?
Otoz interesoja mnie komedie w stylu :
-Wieczny student
-American pie
-How high
itp.takie mlodziezowe naprawde smieszne i najlepiej jak by w tym filmie jarali trawe :D tak jak w how high badz jedna osoba palaca tak jak w filmie "Dom w Głębi Lasu"
Z gory dzieki i prosze o szybka odpowiedz!
(z krociutkim opisem i zaznaczeniem czy tam jaraja czy nie :D )
Budex15, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Nov 2012.

Odpowiedz
[Obrazek: troll.gif]
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Co reklamujesz?

Odpowiedz
nie mozecie normalnie odpowiadac ?

Odpowiedz
to nie widziałeś jeszcze projekt x :D ?
a co do jarania
wackness (bardziej dramatyczny ale sporo palenia)
our idiot brother
filmy kevina smitha (jay and silent bob, clerks I i II)
o dwóch takich co poszli w miasto
superbad (tutaj bardziej alkohol, ale ten sam typ komedii)
kraina przygód
animal house (inspiracja dla american pie)

ogólnie myślę, że nie trudno znaleźć tego rodzaju filmy, teraz snoop dog i wiz nagrali film ponoć mocno zbliżonym do how high (ale też poziomem słabszym, także spora kupa pewnie wyszła ale pewnie Tobie to nie przeszkadza)
no i jeszcze up in smoke chociaż sam jeszcze nie widziałem

Odpowiedz
A ja nie będę jak koledzy i pomogę ;) Jest jeden jedynie słuszny film z jaraniem i o jaraniu - "Up in smoke" z 1978. Reszta to w moim mniemaniu szmiry bez grama klimatu.

Ale jeśli liczba w nicku odnosi się do wieku to chyba film Ci nie podejdzie, bo chyba będzie za stary (patrząc na te które wymieniłeś), a Ty chyba jesteś za młody na rzeczy którymi się notabene "jarasz"... Sądząc po zainteresowaniach, chyba znalazłbyś 100 lepszych for do zadania tego pytania, bez narażenia się na zbesztanie przez resztę użytkowników.

Odpowiedz

;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
dziekuje za odpowiedzi cos sobie wybiore
PS. to nie jest odnosnik do wieku tylko jak gdzies sie rejestrowalem to "Budex" bylo zajete i mi wyskoczylo ze moge uzyc "Budex15" i od tamtej pory czesciej stosuje ta 2 opcje :D

Odpowiedz
Kradnę wątek.

http://www.imdb.com/title/tt0118768/

The Brave - znacie to? Reżyseria: Johnny Depp. W rolach głównych: Depp i Brando. Fabuła: Indianin-żul zostaje zaangażowany do filmu snuff. Zatorturują go na śmierć w zamian za dużą kasę dla jego rodziny. Brzmi ciekawie i odpowiednio niepokoi moją moralność. Chcę obejrzeć.

Odpowiedz
Znacie. Oglądałem bardzo dawno temu, ale film raczej zły nie jest - wszystko dzieje się bardzo wolno, a Depp nie zostaje zaangażowany do filmu snuff, tylko sam się zgłasza, by kasę dostała jego rodzinka mieszkająca w slumsach. Tyle pamiętam.

Odpowiedz
(03-12-2012, 23:16)military napisał(a): The Brave - znacie to? Reżyseria: Johnny Depp. W rolach głównych: Depp i Brando. Fabuła: Indianin-żul zostaje zaangażowany do filmu snuff.

Podchodziłem ze 2 razy i do tej pory nie udało mi się skończyć. W sensie, że wytrzymywałem do połowy...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Obczaj film "Can't hardly wait" z panią Jenifer. Zajebiaszcza komedia o imprezie młodzików. Humor sytuacyjny na niemalże parodystycznym poziomie, ale ze smakiem.

Trailer:

loading podpis...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości