Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;)
Proponuję nadać forum podtytuł "Snoby, hipsterzy i internetowe cwaniaki" :)

Odpowiedz
Krytyka ostra i może miejscami nieuzasadniona, ale też nie możemy zaprzeczyć, że dla nowicjuszy forum KMFu nie jest lekkim miejscem. W sumie i dla starych wyjadaczy też nie ;) Teraz tylko trzeba zakwalifikować, kto podchodzi pod "snobów" a kto pod "pozerów" i "cwaniaków" ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(23-03-2016, 13:42)simek napisał(a): Proponuję nadać forum podtytuł "Snoby, hipsterzy i internetowe cwaniaki" :)
Na końcu raczej: "...Internetowe cwaniaki, ale w realu też cwaniaki" ;)

(23-03-2016, 13:28)nawrocki napisał(a): Crov, ty pozerze i cwaniaczku. Żenujący jesteś!
Kazdy, kto mnie poznal, wie że to prawda, wiec sie nie spinam. (Bucho naciagalem na zarcie w KFC!) Jednak moje ego jest dokarmione, gdy ktoś wspomina o mnie z nazwiska na filmwebie <3

Odpowiedz
To forum ma swoją specyfikę i nowym osobom jest ciężko wejść do - jakby nie było - zamkniętej grupy :)
Prawda jest taka, że odkąd tutaj jestem, czyli od 8 lat, nie pamiętam żeby jakiś nowy użytkownik został na dłużej, albo się jakoś wyróżniał. Ciągle te same nicki.

Poza tym nie "Snoby, hipsterzy i internetowe cwaniaki", a elita internetów :)

Odpowiedz
Jestes tu od osmiu lat i nikogo nowego nie widziales, a nawrocki, który wrzucił ten cytat jest tu od lat 6-ciu, wiec poznajcie sie. Masz nowego uzytkownika :)

Odpowiedz
Dobra, nieprecyzyjnie się wyraziłem. Ale i tak wyjątek potwierdza regułę.

Odpowiedz
(23-03-2016, 14:03)Phil napisał(a): #teamsnoby
Ja ewidentnie utożsamiam się z forumową hipsterką, poza tym

Cytat:jeśli nie jesteś stałym członkiem nic nie wskórasz

Mój członek jest zawsze stały, więc pasuję tutaj jak ulał ;)

Odpowiedz
@Simek - to musi być męczące ;)

Odpowiedz
Hłe hłe hłe, snoby i cwaniaki :)
Te dziwne literki w starych tekstach to o tyle kłopot, że strona była przez długie lata ciosana w żywym html z olewaniem kodowania znaków, a przejścia z jednego serwera na inny też nie pomagały. Tak to już jest gdy ma się wielką bazę chyba z 8-9 tysięcy tekstów, które powstawały w ciągu ostatnich... 17 lat. Za rok KMF będzie pełnoletni :)

Odpowiedz
Będzie jakaś impreza? ;)
poza tym #teamcwaniaki

Odpowiedz
#teamsnoby

na 18 pewnie zrobimy coś ekstra przez cały rok plus wielka impreza na pół internetu w sierpniu :)

nawrocki, zapodaj linka, chętnie poczytam :)

Odpowiedz
To nie wypowiedź katedry przypadkiem? Zanim wykopałem go ze znajomych na filmwebie też wylewał mi pod moimi opiniami o filmach żale na KMF, z naciskiem na Koisza i Steifera.

Odpowiedz
(23-03-2016, 16:06)desjudi napisał(a): #teamsnoby

na 18 pewnie zrobimy coś ekstra przez cały rok plus wielka impreza na pół internetu w sierpniu :)

nawrocki, zapodaj linka, chętnie poczytam :)
Jak trafnie odgadł Mierzwiak, to wypowiedź z bloga niejakiego Katedry, którą podesłał mi znajomy na filmwebowym privie:
http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/572644-Janusze+FilmWebu

Z tego co pamiętam, był tutaj na forum jakiś czas, ale chyba dość szybko wyleciał z banem.

Trzeci komentarz. I chyba na nim "dyskusja" o KMF się urywa, ale pewności nie mam, bo nie chciało mi się tracić czasu, żeby się w to zagłębiać. Ale jak przeczytałem ten jego komentarz, moją pierwszą myślą było, żeby umieścić go na forum. :D

Odpowiedz
Katedra wyleciał z hukiem, a teraz (a właściwie od dawna) zatruwa internetowe życie wielu użytkownikom na filmwebie. Jego zdanie na temat czegokolwiek... szkoda tego kopiować.

Odpowiedz
(23-03-2016, 16:15)Mierzwiak napisał(a): To nie wypowiedź katedry przypadkiem? Zanim wykopałem go ze znajomych na filmwebie też wylewał mi pod moimi opiniami o filmach żale na KMF, z naciskiem na Koisza i Steifera.
Nie pamietam kolesia, ale fanów Urwanego Filmu zawsze witam z uśmiechem! :)

Odpowiedz
Bo nieważne jak mówią, ważne że w ogóle.

Odpowiedz
Chyba każdy filmwebowy news jest bombardowany jego debilnymi komentarzami, więc ciężko go nie kojarzyć ;)
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
(23-03-2016, 16:33)nawrocki napisał(a): Bo nieważne jak mówią, ważne że w ogóle.
Byle nie przekrecali nazwiska. :)

Odpowiedz
Szybko przeleciałem ten wątek na filmwebie.

Zawsze śmiałem się z dziecinności naszych niesnasek na forum, gdy się żremy nawzajem i wytykamy palcami w wątku DO MODERATORÓW, ale teraz myślę, że chyba jednak nie jest z nami tak zle ;)

Nie ma to jak wyprawa do filmwebu raz na ruski rok, aby sobie ego ustabilizować.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Tobie Proteus to łatwo powiedzieć, gdyż Ty jesteś na forum powszechnie lubiany i szanowany przez wszystkich ;)

Plus nie trzeba być ex-forumowiczem, aby znać to forum, wśród moich znajomych są też tacy, którzy tu zaglądają, ale nie dyskutują i niektóre postacie jak Mierzwiak, military, czy inni są znany w "polskich internetach", że się tak wyrażę. Przy czym Desjudi jest zawsze szanowany jakby co. :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon