19-09-2020, 12:10
|
Cyberbug 2077
|
|
Z tego, co mówili w wywiadzie z jakimś Patrickiem, to niestety nie można należeć do gangu. Gracz wciela się w najemnika i może tylko brać od nich zlecenia.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
Ale idę o zakład, że trzaskanie zleceń non-stop dla jednego gangu będzie blokowało część zadań u innych.
19-09-2020, 12:23
Ja liczę wręcz na jakieś grudge missions, gdzie postać gracza robi się gangowi tak bardzo nie w smak, że odpalają się jakieś poboczne questy, a ratowanie własnej dupy jest opakowane w jakieś fajne mini fabułki.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
19-09-2020, 12:38
Coś takiego zapowiadali.
Obejrzałem jeszcze raz i jaram się niemiłosiernie. Na żadną gierkę w życiu tak nie czekałem ;) To będą długie dwa miesiące. 19-09-2020, 13:35
No. I teraz wyobraźcie sobie GTA6 osadzone w Miami. To będzie najlepsza gra w historii.
20-09-2020, 23:48
To jest trochę problem Cyberpunka - nikt nie oczekuje dobrej czy nawet świetnej gry. W oczach większości to ma być gra wszech czasów. Niemniej ostatnie materiały znów wzmocniły we mnie nadzieję, że tak będzie.
21-09-2020, 11:08
Tym bardziej, że trzeciemu Wiedźminowi też towarzyszył przeogromny hype i ten zdołał go przebić.
21-09-2020, 13:23
Pamiętam jak pierwszy raz odpaliłem Wieśmaka 3, świeżo po odświeżeniu Wiesmakow 1 i 2. To było jak przejście z wysłużonej Skody do marki premium pachnącej wszędzie skórą, jakość było czuć wszędzie. Dlatego o Cyberpanka jest spokojny, a ostatnie materiały tylko bardziej mnie nakręcają. Miasto jest piękne i pełne szczegółów, IMO spokojnie przebije Los Santos i okolice.
21-09-2020, 13:57
Może w oczekiwaniu na Cyberpunka w końcu ogram Wieśka 3 - za darmo w Xbox Pass wiec nie tracę nic tak na prawdę.
Cały czas się waham czy nie zrobić preordera na CP2077. 21-09-2020, 14:39
Zapewne pierwszy lepszy market będzie miał o kilka złotych niższą cenę niż obecne pre-ordery.
21-09-2020, 17:24
Kupowanie premier w wersji cyfrowej jest nieopłacalne. Oczywiście jest to wygoda i jak ktoś ma kasę to 50 czy 100 zł nie robi mu różnicy, ale... dla przykładu taka FIFA 21. Preorder, wersja mistrzowska gry na storze Sony kosztuje 399 zł (bez EA Acess). W sklepie MM na allegro ta sama wersja, tylko pudełkowa 309 zł, a zamawiając przez aplikację dyszkę taniej - czyli tyle samo ile za wersje standardową w storze. Dodatkowo pudełko można zawsze odsprzedać w razie czego. To samo było z GTA V, gdzie na storze kosztowało 289 zł, a ja znalazłem w RTV EURO AGD za 169 zł.
I teraz sobie tak myślę, że kupowanie PS5 Digital jest nieopłacalne, po jak już się wszystko ustabilizuje i z rok po premierze okaże się, że gry cyfrowe są kilkadziesiąt zł droższe, to z czasem taki gracz będzie stratny. Dlatego nigdy nie kupię pre-ordera, a już na pewno nie cyfrowego. 21-09-2020, 18:03
Preorderów się nie kupuje, bo to bez sensu :)
Jeśli chodzi o granie cyfrowe, to można grać bardzo tanio jeśli nie masz przymusu psychicznego kupowania gier na premierę. Oprócz Wiedźmina 3, Diablo 3 i GoW od lat nie kupiłem nic nowego. I tak mam mało czasu na granie, więc się nie spieszę bo mam tyle tytułów z przed paru lat do ogrania, że kupuję je po jakimś czasie za ułamek ceny na licznych promkach. Zazwyczaj to kwoty poniżej 5 dych. Do tego dochodzą całkiem sensowne abonamenty jak PS Plus czy fantastyczny ostatnio Gamepass. 21-09-2020, 18:37 (21-09-2020, 15:48)zdzichon napisał(a): Boisz się, że wykupią wszystkie cyfrowe kopie? :) Nie, chciałbym mieć tę grę w pudełku na półce. W MediaExpert dają steelboka i plakat więc dlatego się waham. Byłaby to moja pierwsza gra w preorderze. Z drugiej strony nie wiem ile będę miał czasu na granie. 21-09-2020, 19:41
Akurat na Cyberpunka sobie zarezerwowałem tydzień urlopu, tak jak przy W3. Inaczej przechodziłbym go do 2077.
21-09-2020, 19:44
Heh, na W3 mi akurat wpadło L4 :D
21-09-2020, 20:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2020, 20:03 przez Gieferg.)
Zacne te nowe zwiastuny, hype rośnie. Dobrze widzieć, że gra wygląda coraz lepiej. Mam nadzieję, że w następnym zarzucą aktualny stan kreatora postaci.
25-09-2020, 20:18
Teoretycznie tylko w ekranie ekwipunku plus np. podczas jazdy motorem w tpp. Mam jednak wrażenie, że twórcy będą chcieli regularnie pokazywać postać przez lustra, odbicia itp. Ja mimo wszystko planuję chwilę w kreatorze spędzić. Poza tym, ciekawi mnie też końcowy stan ogólnej karty postaci tzn. statystyki, drzewko umiejętności i inne.
26-09-2020, 09:26 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |