Ankieta: Jak oceniasz grę?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Cyberbug 2077
Będzie potencjał na rozszerzenia ;) No ale tak, 40 godzin z misjami pobocznymi to mniej niż W3, nie mówię, że za mało, ale jednak sporo mniej. Mogli to rozwiązać inaczej: krótka misja główna i dużo aktywności pobocznych, dla tych którzy chcą się pobawić dłużej. Nie wiem jak to jest tutaj rozwiązane, ale z recenzji wynika, że te całe gigs i encounters są bardzo powtarzalne i generyczne. Ludzinki narzekają również na małą interaktywność otoczenia - to można uzupełnić w dlc i modach, nie mówię tu o wchodzeniu do każdego budynku, ale ponoć poza misjami nie można iść nawet na drina. I nie wiem czy to jest prawda, ale podobno nie ma mini gierek, poza hackowaniem i wyścigami, które są nudne.

A co do znajdziek:

Cytat:I could go for hours, story is as subtle as a B movie from the 90's. Sex sex sex, action scenes and sex again. I hope you like dildos

Cytat:Dildos are EVERYWHERE during the WHOLE GAME. There isn't a single place I visited without dildos laying around for the player to collect. I don't even know why.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Ja akurat jestem fanem RPGów, i zawsze mnie denerwowały te 130h gejmpleje. gdzie na początku zaczynasz sobie grać np. magiem, a po tych 130h masz gry dość, i w zasadzie nigdy nie dowiesz się jak się gra jakimś wojownikiem czy kimś. Jedyną grą w która nastukałem te 400h żeby ją przejść 4 razy było Original sin 2, ale to w tej dekadzie absolutny wyjątek ;)
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
(08-12-2020, 12:47)Kluski napisał(a): Będzie potencjał na rozszerzenia ;) No ale tak, 40 godzin z misjami pobocznymi to mniej niż W3, nie mówię, że za mało, ale jednak sporo mniej. Mogli to rozwiązać inaczej: krótka misja główna i dużo aktywności pobocznych, dla tych którzy chcą się pobawić dłużej. Nie wiem jak to jest tutaj rozwiązane, ale z recenzji wynika, że te całe gigs i encounters są bardzo powtarzalne i generyczne. Ludzinki narzekają również na małą interaktywność otoczenia - to można uzupełnić w dlc i modach, nie mówię tu o wchodzeniu do każdego budynku, ale ponoć poza misjami nie można iść nawet na drina. I nie wiem czy to jest prawda, ale podobno nie ma mini gierek, poza hackowaniem i wyścigami.

A co do znajdziek:

Cytat:I could go for hours, story is as subtle as a B movie from the 90's. Sex sex sex, action scenes and sex again. I hope you like dildos

Cytat:Dildos are EVERYWHERE during the WHOLE GAME. There isn't a single place I visited without dildos laying around for the player to collect. I don't even know why.

Może Al Lowe konsultował grę ;)

Odpowiedz
(08-12-2020, 12:53)Albertino napisał(a): story is as subtle as a B movie from the 90's. Sex sex sex, action scenes and sex again. I hope you like dildos

Najlepsza wiadomość odkąd zaczęły pojawiać się recki :)
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
I najbardziej podoba mi się ten zarzut, że Redzi seksualizują, że dziecinne podejście do tematu, nie biorąc po uwagę jaki jest ten świat, który przedstawiają.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Cytat:B movie from the 90's. Sex sex sex, action scenes and sex again

Akurat w miniony weekend obejrzałem jeden z klasyków tego gatunku.

- Co zrobiłeś? Coś poważnego?
- Odwróciłem się od Jezusa.

Boshe, jak mi brakuje takich filmów :)

Odpowiedz
Ja bym jednak wolał poznać opinie o długości gry zwykłych graczy, a nie recenzentów, którzy rushują przez główny wątek, żeby napisać recenzję.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
A ja to chciałbym się dowiedzieć czy jak włożę płytę do mojej bazowej PS4 to czy nie przerobię tego przypadkiem na toster :P

Odpowiedz
Well...

[Obrazek: 986ecbc3b1a1a6ebmed.jpg]

W czwartek budzi ustawiony na 01:00, pykne wstęp przed robotą.

Odpowiedz
(07-12-2020, 23:28)Huntersky napisał(a): Spójrz na to, ocena trochę wzrośnie ;)
[Obrazek: S1KhcoK.jpg]

Nie zamierzam oceniać gry po screenerze, ale ten brak cieni trochę razi. I jak na hucznie zapowiadaną super duper grę, to tak sobie tutaj graficznie to wygląda. :/ 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(08-12-2020, 17:14)Grievous napisał(a): A ja to chciałbym się dowiedzieć czy jak włożę płytę do mojej bazowej PS4 to czy nie przerobię tego przypadkiem na toster :P

Na zimę jak znalazł. Jak odpaliłem GOWa na pożyczonej PS4 to myślałem że odleci na księżyc. Kultura pracy podstawowej wersji była naprawdę żenująca. Nie wiem jak z kolejnymi rewizjami.

Odpowiedz
(08-12-2020, 18:20)Lawrence napisał(a):
(07-12-2020, 23:28)Huntersky napisał(a): Spójrz na to, ocena trochę wzrośnie ;)
[Obrazek: S1KhcoK.jpg]

Nie zamierzam oceniać gry po screenerze, ale ten brak cieni trochę razi. I jak na hucznie zapowiadaną super duper grę, to tak sobie tutaj graficznie to wygląda. :/ 

Prawdę mówiąc nie zwróciłem uwagi na brak cieni, tylko na nazwę sklepu. :)

Odpowiedz
Może dlatego, że ja patrzę pod nogi, a osoby co strzelają, patrzą przed siebie. ;) 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Też już pobrałem z GOG-a, ale tylko 63GB, więc chyba jeszcze bez DAY 1 patcha?

Odpowiedz
Patch powinien raczej podmieniać pliki, a nie dodawać nowe. Ale i tak podejrzewam, że będzie dostępny dopiero po odblokowaniu gry.

Odpowiedz
59gb ma Xboxie, podejrzewam że dopiero w czwartek będzie patch.

Odpowiedz

Brzmi nieźle. Już pomijając samo źródło, to mam nadzieję, że w końcu jakaś firma odważnie podeszła do tematu seksu. Nie jak wypociny Ubisoftu i Bioware, które traktują ten temat jakby rozmawiali z pięciolatkiem, a ich romanse przypominają komedie romantyczne najgorszego sortu. To ma być wyuzdany świat.

Odpowiedz
Anemiczny pop i szeptane banały. Fuck yeah.

Odpowiedz
Syn Mentala już zrecenzował :)

W Modern Warfare 4 możesz zajebać gościa przez ścianę jak masz dobrą broń, a tutaj możesz zajebać swojej matce :D
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wyłączyłem po 5 minutach, nie da się gościa słuchać, w dodatku w komentarzach go wyjaśniają jak małą dziwke.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości