DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
(04-03-2026, 21:40)zombie001 napisał(a): Mnie się na razie w miarę podoba. Choć kumam krytykę, że mało Green Lanterna w Green Lanternie i że pewnie uśmiercą Hala Jordana :D

Chyba to jest luźna adaptacja story arcu Hard-Travelling Heroes, gdzie obaj zieloniacy włóczyli po Ameryce i w każdym numerze dotykano ważnego problemu społecznego, który trafił ówczesne Stany (tak, polityka w komiksie to nie wymysł dzisiejszej libko-lewicy). W tym głośny zeszyt, gdzie okazało, że sidekick Green Arrowa uzależnił się od heroiny, co było po Green Goblin Reborn! drugą taką historią w komiksie superbohaterskim:
[Obrazek: 0.jpg?w=375&h=576&sharp=50&fit=fill&fill...Ccompress&]

I jak się nie mylę, to w tym arcu zadebiutował John Stewart jako nowy Green Lantern.

Odpowiedz
(04-03-2026, 21:31)slepy51 napisał(a):

Trailer całkiem spoko, chętnie obejrzę pierwszy odcinek.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Już go widziałem, w 2014. Wtedy był lepszy, bo obaj protagoniści byli biali.

Odpowiedz
Nowy zwiastun "Supergirl".

Odpowiedz
Kurde, tęsknię za Sashą Calle.. :/

Odpowiedz
Gunn wyzyskujący sentymentalną słabość widowni do futrzanych zwierzątek? A to nowość.
A Momoa stara się najwyraźniej jak zwykle, czyli wcale.

Odpowiedz
Gunn: mamy wolność kreatywną, każdy film z nowego uniwersum będzie inny!
Też Gunn: dlatego Supergirl będzie wyglądać ponownie jak połączenie Supermana i GotG.

Nawet Loki wygląda tutaj marnie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No. Obejrzałem cały zwiastun (a takowe oglądam bardzo rzadko). Więc nie muszę już oglądać całego filmu.

Komuś ta kobita się podobała, tam wcześniej w komentarzach. Cóż, jak dla mnie ona ma fize średniourodziwej menelicy. I w sumie menelicę gra.

GROZA.

PS: Ważniak będzie robił za klauna.

PS 2: nie tylko ja

https://x.com/GoToThePictures/status/2039239525105352859?s=20
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czy przypadkiem Superman i jego podobni to swojej nadludzkiej siły nie zawdzięczali specyficznym warunkom na Ziemi? Zawsze żyłem w takim przekonaniu i dlatego motyw w ZSJL przejścia przez portal na końcu filmu i walki z Darksaidem wydawał mi się głupi.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Konkretnie to Superman czerpię siłę z żółtego słońca, jak chodząca bateria słoneczna.

Odpowiedz
Bez Słońca Superman traci moc. Tyle że od komiksu zależy w jakim tempie. W niektórych to szło naprawdę powoli (gdy podróżował po kosmosie, spotkał Draagę i Mogula i walczył jako gladiator :p) .. a w innych bardzo szybko (Superman vs Aliens).

Odpowiedz
(02-04-2026, 20:20)Paszczak napisał(a): Konkretnie to Superman czerpię siłę z żółtego słońca, jak chodząca bateria słoneczna.

Kobiece odpowiedniki są już zajebiste zawsze i wszędzie? Typowe. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(02-04-2026, 20:20)Paszczak napisał(a): Konkretnie to Superman czerpię siłę z żółtego słońca

A to mamy jakieś inne?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
My na Ziemi nie ale w innych miejscach kosmosu mają.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości