DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
Warner nie może mieć gorszych zabezpieczeń niż inni :)

Zawsze ta fala newsów wzbiera gdy zaczynają się premiery lub inne wydarzenia a opada - gdy już po wszystkim.

Będę nudny, ale mi to "od zawsze" pachnie celowym marketingiem.

Telefony "z informacjami" nic nie kosztują a Warnera z plotek które publikują róże portale - "wg swoich źródeł" - nikt nie rozliczy.

Efekt jest :) Takie newsy skutecznie podgrzewają atmosferę wokół DC, sam dałem się wciągnąć a miałem już pisać w takich tematach tylko sporadycznie :P

Odpowiedz
https://www.vanityfair.com/hollywood/2020/08/ben-affleck-returns-batman-the-flash-multiverse-keaton

Powrót Batflecka.

Czyli mamy solowy film o Flashu... z dwoma Batmanami.

Odpowiedz
[Obrazek: cta-gif.736881]

Odpowiedz
Wooow. Zajebiste info. Hype!

Odpowiedz
Wsiadam do hypetrainu i jadę pierwszym kursem.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Przecież jak to wyjdzie to będzie piękna historia. Jako fan Afflecka (nie tylko jako Gacka, znacie moje posty) jestem zachwycony

Odpowiedz
A ja nie wiem czy sie jarac czy nie. Uwielbiam Batflecka, ale w tym przypadku ciezko przewidziec co z tego wyjdzie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Jakże nieoczekiwane ^^

W JL Batfleck był mentorem Flasha i to on załatwił mu pracę ;)

Odpowiedz
Wyjebaliby Millera bo będzie tylko zabierać miejsce Keatonowi i Benowi. :P

Odpowiedz
No właśnie. Keaton i Affleck powracający do roli Batmana to super sprawa, ale innych projektach niż Flash z Ezrą Millerem.

Odpowiedz
Wierze w reżysera. IT One było sprawnie zrealizowane, ze sporą fantazją i energia. Licze, że przeleje to tu razem z szacunkiem do postaci Keatona, pomysłem na Flasha i wykorzysta energie Afflecka.

Nadal sam dobór projektu wydaje się beznadziejny, ale wierze, że coś z tego wyjdzie.

Odpowiedz
Affleck pojawi się też pewnie w "The Batman". Coś na zasadzie:

Odpowiedz
Mi tam Ezra nie przeszkadza, w pierwszym zwiastunie i zakulisowych materiałach był ok, dopiero pod batutą Whedona zrobiono z niego totalnego błazna, ale to nie ominęło nawet Batflecka.

Odpowiedz
Też fakt.

Odpowiedz
Akurat postać Flasha ciekawie się zapowiada. Tam jest nie tylko humor ;)

Odpowiedz
Kolejne informacje z Twittera:

Ben pojawi się w kostiumie. Na razie jest to jednak jednorazowy występ, nie trwają konkretne prace nad serialem czy filmem. Pojawienie się Afflecka ma nie mieć żadnego wpływu na The Batman.

Wgl Vanity pisze o kilku znanych bohaterach z alternatywnych wymiarów.

Odpowiedz
Ale Batfleck nie jest z alternatywnego wymiaru. On jest z wymiaru Flasha w wykonaniu Ezry. Tego Flasha z "Justice League".

Jedno słowo : universum :)

Odpowiedz
Tak, na szczęście Keaton jest.

Odpowiedz
(20-08-2020, 22:02)Danus napisał(a): A ja nie wiem czy sie jarac czy nie. Uwielbiam Batflecka, ale w tym przypadku ciezko przewidziec co z tego wyjdzie.

Na burdel który stworzyli odpowiedzią będzie jeszcze większy burdel. A wróć... Toż to multiverse. I mamy usprawiedliwienie do wszystkiego
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Na ten moment żadnego burdelu nie ma :) Może się zrobić, oczywiście - jak wszystko i wszędzie. Ale na ten moment jest jak trzeba :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości