ups, machlam sie, ale o tej porze to u mnie norma :lol:
07-12-2007, 02:20
|
DVD / Blu-ray / UHD HDR - dyskusja ogólna
|
Phil napisał(a):Dlaczego nikt nie wspomniał, że planują coś takiego?Bo: a) nikt o tym nie wiedział b) nigdzie nie było o tym informacji c) na forum nie ma nikogo kto pracuje w Imperialu d) wszystkie powyższe 11-12-2007, 22:29 Phil napisał(a):to było pytanie retoryczne, a na pewno nie skierowane do forowiczówPo co więc zadane na forum? Cytat:Mierzwiak vel Jonathanie Crane vel CraneJeśli nie zauważyłeś, jesteśmy na forum KMF, tutaj moja ksywka ma 9 liter i zaczyna się na "M". Mówić dalej? Cytat:nie musisz być złośliwy, naprawdę.Nie muszę. Chcę. Pisałem to już nie raz, a nie lubię się powtarzać. 11-12-2007, 23:04
Ścieżki dźwiękowe w SM3:
dźwięk: Dolby Digital 5.1 angielski Dolby Digital 5.1 hindi Dolby Digital 5.1 polski Po cholerę komu język hinduski? Żeby oprócz samego filmu mieć się z czego pośmiać? (popłakać?) :D 12-12-2007, 03:25
Czy 2 płytowe wydania Transformers różnią się czymś od siebie oprócz tego składanego robocika?
14-12-2007, 23:35
Zawartośc samych płyt jest najprawdopodobniej identyczna. Jedyne co się różni to opakowanie.
I przy okazji jakby ktoś jeszcze pytał - dodatki do Transformers są całkiem niezłe, w skali szkolnej, gdzie na 6 zasługują dodatki np z Batmana Burtona (LOTR 4DVD wykracza ponad każdą skalę) TF dostaje u mnie 5- .Może mały niedosyt pozostaje, ale jak dla mnie dodatki wypadają lepiej niż w Spider-Manie 3 i zdecydowanie lepiej niż w Piratach z Karaibów 3, którzy jakby na to nie patrzeć nieco pod tym względem rozczarowują. Jest tylko ten problem z napisami PL, który Imperial niby ma naprawić , ale nie wiem jak mu to idzie. Wczoraj obejrzałem TF z komentarzem Baya i muszę przyznać, że komentarz jest konkretny, ciekawy a reżyser pod tym względem wypada lepiej niż Tim "You know, I mean" Burton, Paul Verhoeven (którego gadanie mnie tak irytuje że próba obejrzenie Robocopa z komentarzem zakończyła się niepowodzeniem) czy Mc Tiernan (który brzmi tak niepewnie jakby nie wiedział gdzie jest i co się dzieje - Predatora z komentarzem też nie dałem rady obejrzeć do końca, a nawet do połowy). Plusem są angielskie napisy do komentarza dzięki czemu jeszcze łatwiej wszystko zrozumieć (choć Bay mówi dośc wyraźnie, przez co dobrze się go słucha, tyle że często dodaje do zdań zwrot "or/and whatnot" :) ). 15-12-2007, 15:39
21 marca 2008 w Japonii ukaże się następujący, 6-dyskowy Grindhouse:
płyta 1: extended Death Proof (+ dodatki) płyta 2: extended Planet Terror (+ dodatki) płyta 3: dodatki do Death Proof płyta 4: dodatki do Planet Terror płyta 5: Grindhouse wersja kinowa płyta 6: dodatkowe dodatki 24-12-2007, 01:55
A przecież miały być jeszcze dodatkowe dodatki dodatków! Bubel!
Edit: z tego co wyczytałem wynika że będzie tam DTS, ale angielskich napisów niestety nie będzie. 24-12-2007, 02:51
Mam pytanie do tych co kupili Transformers 2 DVD i dzwonili do Imperialu po ta plytke z polskimi napisami. Czy juz dostaliscie ta plytke?? Czy Imperial wywiazuje sie z obietnicy???
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 26-12-2007, 14:17
Ja jeszcze nie dostałem, no ale Święta... i poczta przed Świętami pracuje wiemy jak...
Ale na Oceanie ktoś już napisał, że dostał i że jest wszystko cacy. 26-12-2007, 14:23
Jeszcze pytanie, czy wiesz Romeck w jaki sposob przysylaja ta plyte?? Bo jak w zwyklej kopercie to juz sobie wyobrazam jak ta plyta bedzie wygladac :?
Directed by James "THE KING" Cameron 26-12-2007, 14:27
hehe no tak. No wiec trzeba jeszcze czekac :cry:
Directed by James "THE KING" Cameron 26-12-2007, 14:32
Dotarła do mnie dzisiaj płytka z dodatkami do Transformersów, z polskimi napisami.
Nadruk na DVD dokładnie taki sam, łatwo się pomylić. :) Aha - płytka włożona w papierową kopertę z okienkiem, całość włożona w kopertę bombelkową. Niezbyt bezpiecznie, ale płyta w żaden sposób nie ucierpiała. Zatem jest cacy. 8) 27-12-2007, 16:37
A powiedz mi jeszcze romeck czy musiałeś podawać nie wiem, np. numer seryjny swojego filmu czy jak? Może ja też sobie zadzwonię, nie ukrywam że te dodatki chętnie bym obejrzał :wink:
27-12-2007, 17:15
Nic absolutnie nie musiałem podawać, ani wysyłać. Tylko swój adres. ;)
A dodatki mogę Ci dać, ale bez PL napisów. :) 27-12-2007, 17:42
Ja chcę :) Mnie wybierz, Romeck :D
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties And long-leggedy beasties And things that go bump in the night, Good Lord, deliver us! 27-12-2007, 19:43 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |