28-09-2022, 04:55
Deadpool (2016)
|
Ciekawe w jakiej postaci wróci. Hugh już raczej nie ma zdrowia i chęci do kolejnego dźwigania ciężarów, wygląda teraz jak szczypior w porównaniu do poprzednich lat. Obstawiam, że Logan po raz pierwszy pojawi się w kostiumie i będą próbowali dodać mu tym muskulaturę.
Nawet jeśli to ma być występ dla beki to wolę zobaczyć ponownie Jackmana niż nowego aktora, z którym nie miałbym żadnej więzi. 28-09-2022, 09:28
Daliby se już siana z żartami dt. Wolverina w tych Deadpoolach. Mając postać mogącą robić sobie jaja ze wszystkiego pasowałoby się nie powtarzać.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 28-09-2022, 15:51
Dla żartu Wolverine pasuje chyba tutaj nawet lepiej, niż alternatywne Spider-Meny w ostatnim filmie o Iron-Boy. Czy to bieda cameo Stewarta w MoM.
Ale nie ma co się nastawiać. Arcydzieła z materiału na mega-absurdalny-meta film nie będzie. Ci scenarzyści są na to za chudzi w uszach... I ja problemu jako tako z występem Jackmana w D3 nie mam. Gorzej, że pewnie będą chcieli go użyć jeszcze gdzie indziej, a skoro raz się zgodził na wy$t€p, to i na kolejne może. ![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
28-09-2022, 15:56
NIe wiem czy depresja całkowicie mnie pochłonęła czy po prostu poczucie humoru Wildera jest tak słabe, jeśli tak będzie wyglądał film to nie ma na co czekać, bo wszystko będzie jednym wielkim suchym gagiem. Pierwszy Deadpool był fajny, bo opróćz humoru była też bardzo dobra historia o związku, ale już w sequelu zrobili 2 godzinny skecz na poziomie SNL.
28-09-2022, 16:01
Pewnie na to się nie zdecydują, bo jaj nie mają, ale Deadpool to idealna seria, w której można zastąpić aktora innym artystą na ekranie. Można by tak zrobić, że Hugh Jackman/Wolverine się pojawia na kilka sekund i ginie, a w tym samym momencie z innego uniwersum pojawia się nowy Logan grany przez innego aktora i mówi do Deadpoola wprost, że nastąpiła zamiana aktora. Już wyobrażam sobie ten ból dupy fanów, ich wściekłość, gdyby Jackman pojawił się na sekundę, żeby zginąć.
29-09-2022, 02:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2022, 02:51 przez michax.)
O to byłoby świetne. Wolverine może namaścić swojego następcę w trójce. Np w połowie filmu znika Jackman a z innego uniwersum pojawia się nowy Logan, którego gra Daniel Radcliffe
![]() Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
29-09-2022, 08:28
Albo pójdą zgodnie z nową polityką (starych facetów wywalić, dać w ich miejsce kogoś innego) i w roli Wolverina będzie Dafne Keen, czyli ta mała z Logana. Jest starsza, ale tylko troszkę, może więc przez najbliższe dziesięć lat i kilka filmów spokojnie ganiać w kostiumie i się bawić, jak Holland.
29-09-2022, 08:47
DP3 jednak ma się dziać w starym świecie X-Men, bo mówili że akcja dzieje się przed śmiercią w Loganie. Ja bym nie miał nic przeciwko jednorazowemu powrotowi Jackmana, tylko szkoda że to nie będzie po prostu Logan z innego uniwersum, innego niż Fox, innego niż MCU, tylko z twarzą Jackmanowego. Zakładam że na koniec filmu Reynolds przeskoczy do MCU, wpadnie w odpowiedni portal, albo Wolverine kopnie go tak w dupe że Wade trafi aż do Avengers.
W życiu bym nie chciał by Jackman został Wolverinem w MCU. Ma swój wiek, i zaraz by musiał ustąpić miejsca Laurze lub Dakenowi. Podobał mi się pomysł by Taron Egerton przejął pazury. Zacząłbym z Wolverinem od serialu, gdzie w stylu openingu Origins dostalibyśmy spojrzenie na jego przygody przez różne epoki. W każdym razie, Jackman w DP3 sprawił że teraz czekam na ten film. Po kiepskiej drugiej części, i z perspektywy czasu średniej jedynce, mój entuzjazm na kolejny film z bezbekiem Reynoldsem był równie duży co na czytanie komentarzy z Filmwebu. Miłość do Jackmana jako Rosomaka wygrywa, mimo że jak wcześniej pisałem - jakiekolwiek wprowadzanie go do MCU byłoby strzałem w kolano, i podsycaniem tej niezrozumiałej paranoi recastingowej i potrzebą trzymania się tego co już znane i utarte. Czego w sumie nie raz widać smutny przykład na tym forum. 09-10-2022, 00:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2022, 00:51 przez Ted.)
Chyba sterydów.
Zastanawiam się kiedy skończy się to idealizowanie aktorów którzy za grubą kasę idą na siłownie pod nadzorem personalnego trenera ćwicząc kiedy tylko chcą w międzyczasie jedząc gotowe posiłki z najwyższej półki i napierdalając sterydy... Co tu podziwiać? Nie mam nic do Hugh, ale on należy do tej bandy która w kółko powtarza "chicken and broccoli" i mięśnie rosną, a dobrze wszyscy wiedzą, że wali anabole jak pojebany, chyba tylko Battinson się wyparł tego przy swoim przygotowaniu do roli superhero jeśli mówimy o tych którzy świecili gołą klatą w filmie. 16-03-2023, 22:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2023, 22:03 przez marsgrey21.)
Znaczy Jackman musi teraz tylko odzyskać formę którą miał kiedyś. To nie jest takie trudne, mimo że jest starszy.
16-03-2023, 22:27
Nie chodzi o to, że bierze, tylko, że pociska pierdoły o brokułach, kurczakach, 6 godzinach treningu i 8000kcal w które później wierzą laicy.
17-03-2023, 11:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-03-2023, 11:43 przez marsgrey21.) |
|