Dexter
To chyba najgorszy teaser (?), jaki w życiu widziałem.

Tak gdzieś w okolicach 3-4 sezonu uznałbym to foto zapodane przez Snuffera za intrygujące, ale teraz jestem pełen obaw, jak mocno mogą spieprzyć ten wątek.

Odpowiedz
Panie, nie obrażaj pan!

Odpowiedz
Akurat pomysł na kampanię fajny:

[Obrazek: dex05.jpg]

Odpowiedz
No i pewnie Debra uwierzy na słowo bratowi LOL. Parodii ciąg dalszy się szykuje.
koronex1989

Odpowiedz
(31-07-2012, 11:36)Phil napisał(a): Mroczne Widmo

O co chodzi z tym "widmem" na każdej stronie większości tematów?

Odpowiedz
forum się coś psuje, pojawia się nowa strona, na której nie ma postów.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
hmm, a jeśli się okaże, że ten sezon jest dobry, to oczywiście nic nie stracę jeśli nie oglądałem dwóch czy nawet trzech poprzednich? Bo na pewno nie będę się z nimi męczył :)

Niemniej, pomyślmy logicznie, nie ma szans na to, że ten sezon będzie dobry :)

Odpowiedz
No nie wiem, widziałem klip otwierajacy serial i może z tego być jedna z ciekawszych komedii sezonu.

Odpowiedz
Co z tego skoro finał 7 serii znów będzie do dupy. Nie wiem czemu poniektórzy tu się znowu napalają,przecież dalej nie ma decyzji o zakończeniu serialu.
koronex1989

Odpowiedz
Dexter należy do tych seriali, które nieważne jak słabe mogą być w niektórych sezonach to i tak dobrze się ogląda. A siódmy sezon ma szanse być lepszym od 3,5, i 6. Po cliffhangerze będzie spory game changer. Ciekaw jestem, jak to odkrycie wpłynie na Deb.

Odpowiedz
No ale widzisz, 100% decyzji o zakończeniu nie ma, a wysoka oglądalność może skłonić do jeszcze dłuższego przedłużenia serialu.
koronex1989

Odpowiedz
Aż mi się smutno zrobiło. No ale Showtime musi trzepać kasiorę i niszczyć ten serial do reszty ;/ Więc piąty sezon mógłby być najlepszym. Dexter szukający zemsty na mordercy swojej żony przez cały sezon - AWESOME. To by ładnie tłumaczyło dlaczego jego mroczny pasażer został odkryty.

Odpowiedz
Dobry zwiastun i jeśli sezon faktycznie skupi się całkowicie na tym wątku, to może być naprawdę dobrze. Co nie zmieni faktu, że to i tak o 3-4 serie za późno. No wiecie - niesmak i tak pozostanie :)

Odpowiedz
Fajny jest ten zwiastun, powrót wątków z pierwszych dwóch sezonów to jest dokładnie to, na co czekam. Wiem, że trailer zapewne w jakimś stopniu kłamie, ale sceny, które zostały pokazane
, nastrajają w tym względzie pozytywnie. Cóż, do premiery dość trochę zostało, trzeba czekać ;)

Odpowiedz
Tylko nie mogli tak już w 4 sezonie? Pierdzielę i tak mam już ten serial gdzieś.

Odpowiedz
Po cholerę motyw mafii? LaGuerta - Deb - Dexter - ten pojebany stażysta , jakby jeszcze wruciła Brea Grant, to byłoby więcej niż trzeba, żeby wypełnić sezon.

Odpowiedz
W ogóle nie wiem jak interpretować to, że killa zrobił bez szkiełka i noża tylko torebką?

Odpowiedz
Chyba gaśnicą... Torebka aby nie pozostał syf w przechowalni lotniska:)
Odcinek faktycznie był spoko ale mam wrażenie, że za dużo do niego upchali.
Zgon tego policjanta zapewne wiąże się z tym, że ten aktor przeszedł na plan Sons of Anarchy jako prawa ręka Pope'a. Po prostu zjebał w porę z planu kaszany na lepszą gałąź, mądry kolo:D

A, rozbawiło mnie nieco, że Laguerta jako jedyna dojrzała próbkę pod kratką a reszta była chyba na kacu. Strasznie naciągane to było ale już się do tego człowiek zdąrzył przyzwyczaic.
Hide, listen, watch, learn? And when the time is right, strike from the shadow...

Odpowiedz
(02-10-2012, 09:33)Phil napisał(a): Fajnie, że ucięli wątek "zakochanej" Deb

Nie mów hop... :/

Odpowiedz
Odcinek całkiem, całkiem, o wiele mocniejszy, niż ostatnie sezony. Trudno oceniać póki co, bo chcę zobaczyć jak ostatecznie to rozwiną, ale końcówkowe ujęcie
było bardzo fajnie nakręcone i oby tak dalej.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości