Dracula 3D (Reż. Dario Argento)
Dario Argento słynny włoski reżyser horrorów, twórca słynnej i genialnej "Suspirii" powraca. Tym razem zabiera się za słynne dzieło Brama Stokera i to w 3D. Filmu nawet nie ma co porównywać do obrazu Coppoli. W ogóle jak patrzę na trailer to dopada mnie przerażenie, jak źle to wygląda. Szczególnie jeżeli chodzi o reżysera, których kiedyś kręcił tak pięknie wizualnie horrory.

A tutaj jest jeszcze teledysk:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
To jest na serio czy tylko jakaś grupka fanów wynajęła Kretchmanna, Hauera i dodała creditsy na końcu?

Boże, co za żenada, to nawet nie wygląda jak straight-to-dvd szrot do sześciopaka.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wolałem ten teaser z niedokończonymi efektami (plansze: "FX - tutaj leci nietoperz"). Bardziej mnie interesowało.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Argento już dawno się skończył. Nie warto zwracać uwagi na jego nowe filmy.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Nie wygląda to tak źle jak mówicie, fakt, niski budżet troche razi ale styl Argento jest lekko wyczuwalny jak na trailer. Wolałbym wybrać sie do kina na ten film niż na jakąś hollywodzką superprodukcje.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon