Drive
Ja trochę zwolniłem, po tym jak redaktor SlashFilm.com napisał: It?s arthouse pulp, something like a David Lynch action movie. Bo nie wiem za bardzo jak to odebrać Uśmiech

Odpowiedz

Chwilowo bez orgazmow, trailer poprawny i dobrze, bo nie potrzeba tutaj montazowo-muzycznych udziwnien. Poza Gosslingiem (moze sie przekonam), obsada w pytke <ok>
Moze byc dobrze, choc cudow sie nie spodziewam.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Crov napisał(a):Bo nie wiem za bardzo jak to odebrać Uśmiech

Jako przestrogę. Kto dostaje w Cannes nagrodę, ten nie może być klasycznie, wykurwiście skurwysyńskim bad ass jankes moderfakerem, który na pytanie: "Co zamierzasz z nim zrobić?", dopowiada krótko: Im gonna kill that motherfucker.

Też zwolniłem Uśmiech

Odpowiedz
(23-07-2011, 14:52)Crov napisał(a): Bez orgazmów? Polecam wizyte u urologa!

Nie musze, zwyczajnie nie mam przedwczesnych Oczko

Trailer jak trailer, juz tutaj widac, ze rezyser idzie w dziwnym kierunku (piekny pocalunek pelen pasji, a potem najebka w windzie?), fajnie, jesli film bedzie dowalony do pieca, ale sie zwyczajnie nie nastawiam i suty mi tez jakos nie stwardnialy.

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Trailer jest zajebisty i nie ma w nim żadnych europejskich odpałów serwowanych przez pojebanych artystów od siedmiu boleści. Problem w tym, że on mógł tak zostac celowo zmontowany, żeby przypominał ociekająca testosteronem i epą klasykę sensacji, a w środku to będzie pulpa dla mentalnych cweleiros Uśmiech Uśmiech Obym się mylił! Uśmiech

Odpowiedz

To mi wytlumacz, o co chodzi z ta piekna scena w windzie. Trailer "The Town", zrobil na mnie duzo wieksze wrazenie.

Odpowiedz
Cytat:To mi wytlumacz, o co chodzi z ta piekna scena w windzie.

O to, co zawsze - facet całuje kobietę, uspokaja ją, mówi, że chce mieć z nią dziecko i żeby się nie denerwowała,a potem, dosłownie sekundę potem, rozpierdala kolesiowi łeb o ścianę i miażdży twarz podeszwą buciora. Samo życie, dziwie się, że tego nie rozumiesz Uśmiech Uśmiech

Odpowiedz
Zwiastun konkretny. Mam przeczucie, że będzie dobrze ale raczej bez szaleństw. Ciekawi mnie tylko czy ktokolwiek w Rzeszowie zdecyduje się to puścić Uśmiech Oby....
Twenty dollars! Let's go da movies!
------------
Sklep hand made sprzyja dobremu samopoczuciu. A najfajniejsza jest Tekstokracja, a także pierwszy taniec!

Odpowiedz
(23-07-2011, 15:13)Mental napisał(a): Samo życie, dziwie się, że tego nie rozumiesz Uśmiech Uśmiech

No widzisz, gdy mam sie napierdalac w windzie, to klepie kobite w poslad, szybki slimak i zaczynam szarze <rotfl>
Tutaj natomiast, brakuje tylko swiec i kolesia grajacego na skrzypcach, choc to pewnie wina samego trailera.

Odpowiedz
Bo to jest tak "artystycznie" zmontowane na potrzeby trailera. O co zakład, że ta scena będzie wyglądać inaczej w samym filmie? Oczko

Odpowiedz
Ja będe zadowolony, jak to będzie na poziomie pierwszego "Pushera". Czyli intensywne, drapieżne, dające z kopa w ryj kino Oczko

Odpowiedz
Mental napisał(a):Ciekawe, czy mu wbije ten gwoźdź w czaszkę. Mam nadzieję, że tak, inaczej zamiast 10/10 będzie tylko 9 Uśmiech Uśmiech

To nie gwóźdź, to ten nabój, który Gosling dostał wcześniej od dzieciaka, a ten pan na podłodze to najprawdopodobniej jegomość, który go temu dzieciakowi wręczył (pośrednio czy bezpośrednio - nie wnikam).

+10 do szacunku za ten motyw.
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."

Odpowiedz
Bucho, aleś się przyjebał do tego pocałunku. Oczko Nie pomyślałeś, że jest to zwykła sztuczka, żeby zaskoczyć napastnika? (może i lekko przesadzona, ale z pewnością do przetrawienia).

Odpowiedz

Wiem, dziwne Oczko

Pewnie jest tak jak piszesz, tylko kogo tu zaskakiwac, skoro napastnik i tak stoi tylem/bokiem i ma w zasadzie w dupie co sie dzieje Oczko Oczywiscie czepiam sie na sile, bo w trailerze zbyt wiele nie widac, a scene przetrawic tez pewnie dam rade. Nie zrozumcie mnie zle, trailer jest spoko, zapowiada sie dobre filmidlo, ale

Odpowiedz
Wiadomo, zawsze jest ktoś, kto powie 'ale'.
Ale czemu tym razem TY? Uśmiech

Odpowiedz
Nie wiem, heh.

Po "ale" byl ciag dalszy - cholera wie co sie stalo.

Nie zrozumcie mnie zle, trailer jest spoko, zapowiada sie dobre filmidlo, ale...dupy mi nie urwalo. Wydaje mi sie, ze mam depresje Oczko

Spoko Jakuz, dzis marudze, a po seansie pewnie zaczne piac z zachwytu <ok>

Odpowiedz
Trailer mocarny, czekam z niecierpliwością.
Chociaż pan z dziwnymi uszami z 1:55 rzeczywiście wygląda, jakby się z jakiegoś filmu Lyncha urwał Oczko
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
To Gosling w masce.

Odpowiedz
Co do porównań do Lyncha, wcześniejsze filmy Refna - "Bronson", a w szczególności "Bleeder" - miały coś z klimatu jego filmów. Tyle że do pompującego jajca kina sensacyjnego oniryczna otoczka nijak mi pasuje.

Odpowiedz
(24-07-2011, 00:56)Crov napisał(a): To Gosling w masce.

Racja, obejrzałem jeszcze raz i na początku zwiastuna Gosling rzeczywiście zakłada coś podobnego Uśmiech.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości