Easter Eggs
Godfather Box => 1) dysk 1=>napisy końcowe=>na samym końcu mamy ostrzeżenie FBI, a potem zaczyna się reklama serialu rodziny Soprano
=> 2) dysk2 => menu: języki=> angielski => prawy przycisk na pilocie=> wyskakuje kula w prawym górnym rogu => enter => 2 minutowy filmik tak zwany "blooper" :D
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Odpowiedz
Dysk 1 to znaczy z filmem "Godfather Part I"? Mógłbyś mi wytłumaczyć jak pięciolatkowi, bo nie mogę tego znaleźć ? Ani na jednego, ani drugiego. :)
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
To jest na plycie z dodatkami.
Ostatnio obejrzane:
TDK - 8/10 jako film, 10/10 jako Batman
Once Upon A Time In America - 11/10
Alien^3 - 9+/10 | 11/10 (se)
Heat - 11/10

Odpowiedz
Ocean's Eleven (1960) - wybieramy 'special features' i klikamy w lewo. Podświetla się jeden z żetonów, po jego wybraniu można obejrzeć dodatkowy materiał (Museum Vignette).

Odpowiedz
A widziałem. Całkiem ładne toto.

Odpowiedz
Battonsson napisał(a):Dysk 1 to znaczy z filmem "Godfather Part I"? Mógłbyś mi wytłumaczyć jak pięciolatkowi, bo nie mogę tego znaleźć ? Ani na jednego, ani drugiego. :)

te bajery są na wydaniu zachodnim 5 płytowym i...

nie jestem facetem... czy facet walnąłby sobie nick 'sana"? nie sądzę.

Odpowiedz
Maradona też kończy się na 'a'.

He, he. Pierwszy. :)
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
do tej pory nie spotkałam na tym forum faceta z żeńską końcówką 8)

Odpowiedz
A czy czasem easter egga z komputerowym Yodą i klonami w tle nie było też w "Ataku klonów"?
Btw, obrazek się nie wyświetla.

Odpowiedz
apone napisał(a):Znaleźliście jakieś na swoich wydaniach? Bo dzisiaj mocno się zdziwiłem, kiedy odkryłem fajowski trailer "Once Upon a Time in the West" (jest na pierwszej płytce pod tytułem). Słyszałem również, że na DVD z "Zemstą Sithów" można zobaczyć rapującego Yodę :) Jeśli znacie podobne smaczki, podzielcie się nimi.

W całej sieci czytamy o rapującym Yodzie, ale z tego co wiem to on nie rapuje ;) tylko podryguje w rytm muzyczki nie odzywając się słowem.

Oto easter eggi do NT Star Wars - wchodzimy do ustawien, najezdzamy na znaczek THX i piszemy na pilocie 1138. W I i II są to gagi z planu, a w III filmik z Yodą. W OT nie działa, bo sprawdzałem

A w menu pierwszej płyty HP i Kamień Filozoficzny jak klikniemy na sowę po prawej stronie zamku to wyskakuje list z zaproszeniem do Hogwartu :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości