Emulacja, pogrywacie czasem(pomimo posiadania konsoli) ? :)
Temat może nie za bardzo popularny. Tak z ciekawości :)

Ja(z kumplami) natomiast czasem tak, głównie w mordobicia:

Street Fighter III 3rd Strike: Fight for the the Future (CPS3)
Ultimate Mortal Kombat 3 (Mame32)
Garou: Mark of The Wolves (Kawaks.Nebula)
"I Come in Peace!"

Odpowiedz
Ja jeszcze z rok temu dużo na emulatorach grałem, ale od jakiegoś czasu tylko okazjonalnie odpalam PS3...

Z emulowanych gier to wciąż rewelacyjnie gra mi się w Super Mario Bros. 1-3 na NESa, grałem sporo w Chrono Trigger z SNESa, oraz przede wszystkim w nieśmiertelne Super Mario 64 i trylogię Crash Bandicoot z PSX'a :) Jako ogromny fan serii Metal Gear Solid nie ugrałem jedynie remake'u z GameCube'a o podtytule The Twin Snakes. Ostatnio próbowałem odpalić emulator GC i rom na lapku, ale wyszła kiszka :/ Pewnie ogram tę część, jak dopadnę kiedyś GameCube'a...

Odpowiedz
Chrono Trigger klasyk! Ja ostatnio wróciłem do Donkey Konga na SNESie przelazłem powtórnie wszystkie części i na Nesie w Ultimate Stuntmana pograłem troszkę-Pegazus się kłania i mój fach czyli bomb disposal :) Teraz mam zamiar zabrać się za Metal Sluga 5- mameslug5( dopadłem starą płytę z emulatorami i romami:)) ale w to się robi rozpierduchę najlepiej we dwóch, samemu nie ta frajda. Emulatora Game Cuba jeszcze nie odpalałem nigdy muszę to nadrobić koniecznie
"I Come in Peace!"

Odpowiedz
Widze, ze w ostatnim czasie wysypalo roznych gotowych emulatorow gier (glownie Made in China), pudla-skladaki z pokaznym archiwum klasykow z roznych platform. Tak troche jak za czasow Pegazusow, pakiety 10000/1, z tym, ze od 8-bitowek do PS3. I oczywiscie masa tam burdelu i syfu, ale moze ktos sledzi na tyle, zeby doradzic jakiegos takie gotowca, ktory ma najlepszy przelicznik ceny na ilosc i jajakosc? Ktos sie tym bawil, czy woli samemu dlubac bez takich chinskich gotowcow?

https://m.youtube.com/watch?v=aCNJeQEhW2g&pp=ygUaYmVzdCByZXRybyBnYW1lcyBlbXVsYXRvciA%3D
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Czemu by nie podbić tematu. Jako, że chcialem przejść konsolowe GTA musiałem użyć emulatora PSP.

Ale moje pytanie brzmi: czy ktoś używał emulatora do PS2 i jakie ma minimalne wymagania. Bo różnie piszą.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Obecnie na większości w miarę mocnych telefonów z Androidem pcsx działa dobrze. Na moim starym kompie z i5 drugiej generacji też było ok, więc jeśli nie planujesz grać na jakimś kompletnie zabytkowym sprzęcie to nie powinno być problemu. Na mocniejszych prockach już PS3 można emulować i startuje powoli emulacja czwórki.

Odpowiedz
A konkretniej, jaki tam miales procesor i ile RAMu?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
i5-3470/8GB

Odpowiedz
Dobrze.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości