Głęboka woda
Marcin Dorociński i Katarzyna Maciąg to gwiazdy najnowszej produkcji TVP ?Głęboka woda?. Po raz pierwszy powstanie serial, który będzie opowiadał losy pracowników ośrodka społecznego ? ludzi aktywnych i wrażliwych społecznie. Realizowany w malowniczym Wrocławiu, z pewnością zaskoczy widzów nieprzeciętną fabułą i oryginalnym podejściem do tematu pomocy społecznej.

(...)

Bohaterowie serialu są wrażliwi na los słabszych, potrzebujących, samotnych i porzuconych.

(...)

Serię reżyseruje Magdalena Łazarkiewicz ? siostra Agnieszki Holland i reżyserka głośnego serialu ?Ekipa?.

(...)

Serial współfinansowany jest przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej ze środków Unii Europejskiej.

http://www.tvp.pl/seriale/aktualnosci/gleboka-woda-nowy-serial-tvp/4479186

Odpowiedz
ręce opadają :D

Narodowi zapewne i tak ten plaszczak w twarz (nakręcony zresztą za ich pieniądze) się spodoba.

Odpowiedz
A motto niech będzie z Kingi Dunin, żeby już w ogóle było prospołecznie na maksa.

Walić 4 sezon Sons of Anarchy. To będzie dopiero serial!

Odpowiedz
Nowe seriale tegoroczne to w ogóle jest padaka. Ja przypadkiem trafiłem na Polsacie na "Komisarz Rozen" (na początku myślałem, że Rożen). Co ciekawe, są w nim kurwy i flaki. Niestety realizacja wygląda jak jakaś osiedlowa kablówka, na prawdę dawno nie widziałem równie żałośnie zrobionego serialu w Polsce. Niby te nasze seriale pod względem technicznym nawet trzymają poziom, ale widać albo beznadziejny scenariusz i dobre wykonanie, albo mogą być przekleństwa, cycki i krew, ale na realizacje nie dostają nic. Dla ciekawskich na chomiku mozna obejrzec pierwsze 10 minut. Więcej raczej nikt nie da rady:)

Odpowiedz
Tak apropo Rozena: http://blogkmf.blogspot.com/2011/08/co-by-nie-mowic-o-polskiej-telewizji-od.html ;)

Odpowiedz
po co od razu 10 minut, tu jest 30 sekund:
myślę, że spokojnie wystarczy :)

Odpowiedz
Jestem niedorozwiniętym oficerem policji, wezwij posiłki.

Rożen rządzi.

Odpowiedz
Cyfrowe, telewizyjne zdjęcia! Prawie jak u Manna. Reszta też.

Odpowiedz
To jeszcze wygląda jako tako, ja odpadłem przy scenie w kasynie.
No i te one-linery

Szef: Musimy ich mocno chwycić za jaja!
Rozen: W tym jestem nalepszy!

Odpowiedz
Internetowa gawiedź dysponująca aparatem z funkcją nagrywania filmów robi lepiej wyglądające filmy niż Komisarz Rozen. Ludzie naprawdę to oglądają?

Odpowiedz
24 sekunda - będzie seks!
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat:- Nie jest łatwo im się dobrać do jaj
- No akurat dobieranie się do jaj to moja specjalność!
Padłem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości