Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
[Obrazek: IDHSKra.gif]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Trochę "meh" ten trailer:)
Żartowałem oczywiście. Fantastyczny bo mocno klimatyczny, niezdradzający za wiele łącznie z wyglądem tytułowego bohatera zwiastun. Widać, ze Edwards poszedł w totalny klimat, coś ala mrok i ogólny poważny ton opowieści. Co cieszy bo takiej Godzilli bym oczekiwał.
Mam nadzieje, że tajemniczość to będzie temat przewodni kampania reklamowej i w kinie będę kurewsko zaskoczony, tak jak to było przy okazji Cloverfield.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
A może po prostu nie wchodź na forum i nie czytaj info o filmie jak chcesz być zaskoczony? ;)
ciężko zaskoczyć osobę, która wie o produkcji wszystko

Odpowiedz
Obczaiłem trailer i jest lepiej niżby przypuszczał, że będzie, ale i tak mnie nie przekonali. Jeśli w tym wątku będzie jeden wielki, zbiorowy orgazm po premierze to się przejdę do kina.

Odpowiedz
[Obrazek: UNStosv.jpg]

The world Ends. Godzilla Begins.

Mam nadzieję, że to nie jest oficjalny tagline ;)

"I won't destroy Tokyo. But I don't have to save it"
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
It's not how tall I am, but what I destroy that defines me.

Odpowiedz
This deserves a better class of monsters.

Odpowiedz
(31-12-2013, 18:41)Mierzwiak napisał(a): It's not how tall I am, but what I destroy that defines me.

Dla mnie wygrałeś internet :D
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Kiczowaty tagline nawet pasuje do Godzilli imho

Odpowiedz
(31-12-2013, 18:41)Mierzwiak napisał(a): It's not how tall I am, but what I destroy that defines me.

How about a magic trick? I'm gonna make this building disappear ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wygrałeś :)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
And I Thought My breath was Bad
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
http://movies.cosmicbooknews.com/content/godzilla-2014-script-said-have-leaked-spoilers

Odpowiedz
Dobre czy złe wiadomości?

Odpowiedz
Przeczytałem.

Zakładając że to prawda, jest dobrze :)

Odpowiedz
Tez przeczytalem. Na pewno zapowiada sie ciekawie, no i jest dosc ciezki klimat.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Jak kogoś jarały plastykowe robociki bijące koślawe kosmiczne potwory to może znalazł w tych spoilerach/plotach coś dobrego...Znowu na deszczu, Mutos jakieś...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Nieważne że pod względem konwencji, stylu, klimatu, heh, WSZYSTKIEGO Godzilla zapowiada się inaczej od Pacific Rim. Sonny orzeka że będzie gówno i to samo, bo tak i chuj!

Odpowiedz
Cosmic Book News, aha... więc nawet mi się tego czytać nie chce.

Odpowiedz
(12-01-2014, 20:47)Mierzwiak napisał(a): Sonny orzeka że będzie gówno i to samo, bo tak i kurcze pieczone!

[Obrazek: tumblr_mroodft1lW1rpysm0o1_500.gif]

Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości