Grand Theft Auto (seria)
Ale chyba przyznasz, że ostatnie kilka, czy kilkanaście % to ma niewiele wspólnego z dobrą zabawą, tylko raczej jeżdżenie po mapie tylko w celu odhaczenia tego co jeszcze pozostało? Przynajmniej tak było w III, Vice City i San Andreas, w każdej kolejnej części już mi się właściwie nie chciało robić czegokolwiek poza głównym wątkiem.

Odpowiedz
Jedyne, co mnie nie bawiło w V to zbieranie tych głupich listów i części statku - to faktycznie polegało dokładnie na tym, że jeździsz i zbierasz, a dodatkowo niektóre nawet ze ściągawką było trudno znaleźć i efekt końcowy był średni. Cała reszta to albo zadania, na które "wpadasz" w trakcie gry albo takie, które wchodzą ci na ambicje (loty), więc mi to specjalnie nie przeszkadzało. Szczególnie, że żadnej poprzedniej części z fabułą nie ukończyłem.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Słuchajta. Ma ktoś z was fizyczne wydanie GTA V na PC?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A ty znowu swoje :)

Kup sobie na promce na Steamie za 10 zł i nie kombinuj jak koń pod górę.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ale od roku nie było za 10. Wiem bo mam na "liście życzeń" ;) Chyba z raz było po 80.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W końcu będzie. Cierpliwości :)
--
Laozi

Odpowiedz
Rockstar został zainfekowany przez progresywnych aktywistów. GTA 6 będzie pewnie bardzo mocno ugrzecznioną grą.

Odpowiedz
--
Laozi

Odpowiedz
Nowy zwiastun "GTA 6".

Odpowiedz
Jak bez gejmpleja to nawet nie wlaczam

Odpowiedz
No ładnie to wygląda chociaż duet na razie średnio mi pasuje. Trochę brakuje tu charyzmy, jest za to dużo krągłości i zabawy.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ładnie to wygląda i tyle można o tym powiedzieć na podstawie tej zajawki

Odpowiedz
Bardzo ładnie wygląda grafika, szkoda że nie zademonstrowali siły silnika pokazując jak ta laska ściąga koszulkę :p

Odpowiedz
Rockstar to teraz postępowa firma. Nie będą już uprzedmiatawiać kobiet poprzez rozbieranie ich.

Cała nadzieja w modderach.

Odpowiedz
Dla mnie to jest totalnie bezjajeczne, nie ma tu żadnego kopa, czegoś co by zajęło te 1200 lat produkcji i powodowało opad szczęki, zwiastun jest po prostu zwykły, ale ludzie i tak kupią 8 miliardów sztuk.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
https://9gag.com/gag/ae9mrQj#comment
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz

Odpowiedz

Zero zaskoczenia, można tylko debatować czy wydadzą w listopadzie, czy jednak wiosna 2027.

Odpowiedz
Doczekaliśmy się Avatara 2 to jesteśmy już tak zahartowani, że wszystkiego się doczekamy :)

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
:)

https://www.ppe.pl/news/388919/tworca-gta-6-reaguje-na-afere-i-potwierdza-fatalna-sytuacje-morale-w-studiu-jest-na-dnie.html

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon