Grand Theft Auto (seria)
Cytat:Hitch a ja mam takie coś, które skalowanie jest poprawne ?

Who gives a fuck? :)
Parę kilometrów w tę, czy w tamtą. Ważne, że jęki o to, że mapa jest za mała są kompletnie wyssane z brudnej dupy :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):I pomyśleć że kiedyś obszar San Andreas wydawał się ogromny.
Dalej wydaje się bardzo duży. Bo choć miasta wielkością nie porażają, całe wrażenie powodują tereny pozamiejskie między nimi, przez co podróż z jednej miejscówki do drugiej zawsze nabiera smaku jakiejś dalekiej wędrówki. I w sumie brakuje mi na mapie V jeszcze jakiejś małej mieściny, choćby 1/3 wielkości Los Santos, właśnie po to, żeby zaliczyć odległą przejażdżkę z miasta do miasta.

Swoją drogą - San Andreas niezmiennie dostarcza tyle samo funu co 8 lat temu (i 3, i 5...) o czym już nie mogę powiedzieć w przypadku IV. Aktualnie organizuję supermegatajny napad na Caligula's Palace, więc do wtorku powinienem ukończyć cały wątek główny. :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
A ja zapraszam posiadaczy PS3 do rejestrowania się na Rockstar Social Club i dołączenia do ekipy, coby w dniu odpalenia multi mieć po swojej stronie trochę zaufanych ludzi:

http://socialclub.rockstargames.com/crew/sheriff_department

Wielkie brawa należą się Simkowi stąd i koledze z Forum Libertarian za podjęcie męskiej decyzji, co poskutowało zasileniem szeregów grupy tygodnie przed premierą trybu online :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
simek napisał(a):W GTA VI chcę Miami w skali 1:1 :)

Phoenix! Cały obszar metropolitalny jest po prostu epicki. W dodatku motyw z burza piaskową zalewająca miasto mógłby urywać łeb przy samej dupie:

[Obrazek: DUST_STORM_IN_PHEONIX.jpg]

Odpowiedz
Ale tam niewiele się dzieje, bo broń jest legalna i czarnych braci nie za dużo :(.

Odpowiedz
Phoenix jest amerykańską stolicą porwań i dekapitacji. Działają tam ludzie karteli, więc trochę się dzieje. Poza tym zawsze można by tak rozszerzyć i rozbudować mapkę, żeby zahaczyła o Meksyk :)

Odpowiedz
Ja jestem za Sosnowcem lub Bialymstokiem :D

Odpowiedz
To może Kielce od razu :-)
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Scyzoryki tez mocne :D

Odpowiedz
Ostatnio mieliśmy wśród grupy trzęsącej miastem akcje niczym z Breaking Bad z taśmą - podobne motywy, także dzieje się, dzieje! W szósteczce byłoby to idealne miejsce, plus można jadąc 140 km/h dojechać do Radomia w lekko ponad 45 minut! Sprawdzone info - ostatnio się spóźniłem na pociąg do Warszawy w Kielcach to z matką goniliśmy go i przechwyciliśmy w Radomiu : ) Też piękne miasto, a raczej stan umysłu.

Odpowiedz
Jestem za Chorzowem. I jak by do Chorzowa dodać Gdynię to też zahacza o Meksyk...

Odpowiedz
No i mosz, wyciekło. http://instagram.com/jsticks11
Nie wiem jak wy, ale ja wolę się zaskoczyć we wtorek.

Odpowiedz
Coś nie działa ten intagram, a ja jestem ciekawy cóż znowu wyciekło.

Odpowiedz
Jak nie działa. Ja miałem problem z odpalaniem kolejnych filmików. Pomogło odświeżanie strony głównej profilu przed odpaleniem każdego video. Obejrzałem kilka i bez sensu oceniać po takiej jakości i kilku sekundach.

Odpowiedz
Jedyne, co można z tych filmików się dowiedzieć, to to, że jest naprawdę ładna animacja.

Odpowiedz
Że gameplaye się pojawiły? Na bezproblemowym youtubie też są :) Ja samej rozgrywki nie oglądam przed premierę - to tak jakby oglądać sobie fragmenty kamerówki do wyczekiwanego filmu, żeby zobaczyć czy są fajne sceny.

Odpowiedz
(12-09-2013, 11:45)PropJoe napisał(a): Jak nie działa. Ja miałem problem z odpalaniem kolejnych filmików. Pomogło odświeżanie strony głównej profilu przed odpaleniem każdego video. Obejrzałem kilka i bez sensu oceniać po takiej jakości i kilku sekundach.

Mi sie wydaje ze to sa filmiki jeszcze z poczatku produkcji, a nie finalna wersja, wiec racja nie ma co oceniac po takim czyms. No ale ludzie paniukja i hejtuja :)

Odpowiedz
Nie ma szans, to na bank finalna wersja. Gry czekają na premierę w magazynach niektórych sklepów już od dobrego tygodnia i z każdym kolejnym dniem będzie coraz więcej przecieków.

Odpowiedz
Nie oglądam. O ile oficjalne gejmpleje w normalnej jakości są dla mnie jak najbardziej OK, tak coś takiego mnie w ogóle nie interesuje, nawet z czystej ciekawości. Nie i tyle.

Swoją drogą będzie to moje pierwsza legalnie nabyta ORAZ premierowa część GTA, w którą zagram. Z III nie pamiętam jak było, miałem pirata bodajże od kumpla, Vice City też się załatwiło, z San Andreas było tak samo, na IV trzeba było czekać do premiery na PC i również nabyłem ją nieoficjalnymi kanałami. Dopiero Episodes from Liberty City na PC w sklepie, później po zakupie PS3 zaopatrzyłem się w pełne wydanie GTA IV + Episodes, no a teraz przyszła kolej na V. To również uświadomiło mi, że do tej pory żadna część mnie tak nie ekscytowała, mimo, że uważam się za fana serii.

Odpowiedz
Poczekaj dzień, dwa, czy tam trzy i pojawią się gameplaye w 1080p :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon