Gry
I to tyle na temat II kwartału 2023. Cóż, lepiej tak niż wydać półprodukt (co przy Bethescie i tak brzmi jak zart bo oni to chyba nigdy nie dali gotowego produktu na premierę).

Niemniej, czekam mocno.

Odpowiedz
Okazało się, że panna Ejloj jest LPG.
https://www.ppe.pl/news/317400/horizon-forbidden-west-burning-shores-zawiera-watek-lgbt-plotki-mogly-zostac-potwierdzone-spoiler.html
I jeszcze ma być serial od Netflixa w planach, to wiadomo co będzie tematem przewodnim.

Odpowiedz
Tak na oko zrobili już (czy może dopiero) 1/5. Co oznacza, że w takim tempie to potrawa z 5 lat. Bo dalej jest jeszcze gorzej czytaj "puściej". Przeszedłem całego pierwszego builda te kilka miesięcy temu. I "przeszedłem" jest tu bardzo na miejscu, bo oprócz pierwszego rozdziału chodzi się głownie po pustych przestrzeniach.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Gdyby Duke Nukem Forever ukazał się w tej wersji z legendarnego trailera z 2001 roku to dziś byłby to kultowy klasyk. Szkoda że tak się nie stało...

Odpowiedz
R. I. P.

[Obrazek: 594379709048d48a38cf13526fe8b950.jpg]

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Przecież on już ma tam wolną rękę i może robić co chce, bez różnicy.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(10-07-2023, 19:50)Turek napisał(a): Gdyby Duke Nukem Forever ukazał się w tej wersji z legendarnego trailera z 2001 roku to dziś byłby to kultowy klasyk. Szkoda że tak się nie stało...

Dlatego ta fanowska wersja będzie tego namiastką. Namiastką bo prawie całą grę muszą wymyślić na nowo. Jest jakaś oficjalna wersja, ponoć ukończona w 90%, ale ona już raczej nie wycieknie.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Zajebista gra, od tygodnia nie dosypiam :)

Odpowiedz
Nie wiem, czy wiecie, ale po opuszczeniu GOLa UV odpalił własny kanał na YT. Może technicznie dupska nie urywa (głównie to gadanie do kamery poprzetykane fragmentami z gier), ale za to merytorycznie jest tam dużo mięsa i anegdot związanych z pracą jako dziennikarz.

Na przykład w najnowszym materiale o Skyrimie pojawia się dość zabawna historia, związana z pracą nad polonizacją gry. UV pojechał do studia Cenega, gdzie odbywały się nagrania z Fronczewskim. Na korytarzu w biurze znalazł jakąś pomiętą kartkę, na której była lista postaci z (mało wtedy jeszcze promowanym) Diablo III, dzięki czemu dowiedział się kto podłoży głosy :)

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
"NWO Wars". Gra od Alexa Jonesa.

https://rumble.com/v3w0bk4-alex-jones-nwo-wars-official-trailer.html

Odpowiedz
Grał ktoś w "Saints Raw 2"na PC?

Odpowiedz
Terminator: Salvation

Dziwna ta gra w sumie. Bo z jednej strony jest bardzo krótka i miejscami dosyć monotonna, graficznie nie powala nawet na rok 2009, nie ma w niej nic rewolucyjnego a i poza tym to John Connor bardziej przypomina Sheparda z Mass Effect bo Bale'owi nie chciało się użyczyć facjaty.

Ale muszę przyznać całkiem szczerze że pomimo wszystkich tych minusów to nie grało mi się się w to aż tak źle, być może wynika to z tego że jestem fanem serii i mam przez to skrzywioną percepcję?

Nie mam pojęcia ale w sumie to fajnie jest strzelać do maszyn Johnem Connorem kiedy w tle pogrywa main theme od Friedela. Poza tym to lokacje miejscami mocno przypominały mi "The Last of Us", szczególnie porośnięte roślinkami budynki.

5/10

Odpowiedz
Ja to bym zagral w starą ramotę T3 ale tą z Arnoldem

Odpowiedz
Nie wiedziałem, że ten franchise jeszcze żyje. Pamiętam, że pierwszy Commandos był mocno fpytkę. Przejście w 3D dodało trochę opcji, ale kontynujacja już mnie nie zachwyciła jak poprzednik. Tymczasem okazuje się, że kolejna gra zmierza na konsole.

Captain Obvious

Odpowiedz
https://vm.tiktok.com/ZGednKpuT/

Odpowiedz
Jaki to ma związek z grami a zwłaszcza z HOMM? :D 

Odpowiedz
Jeżeli to zakładanie troll kont po różnych forach to miała być strategia promocyjna to fail po całości :D

Odpowiedz
No nie wiem, czuje, że mam ochotę wybrać się do takiej zakopconej kanciapy i popatrzeć na wijące się karyny w stringach.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
No, ladne, ladne, ciekawe jak wyjdzie w praniu:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości