Directed by James "THE KING" Cameron
17-01-2011, 10:46
|
Half-Life 2 Trilogy FakeFactory's Cinematic Mod
|
|
Jest gdzieś sklepach T. wersja polska, czy takowej nie ma:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 17-01-2011, 10:46
Jest gdzieś sklepach T. wersja polska, czy takowej nie ma:)
Directed by James "THE KING" Cameron 17-01-2011, 10:46
Danus, nie ma spolszczenia, ale też fabuła w tym nie jest przepełniona dialogami itp. W zasadzie jej całość to:
- w laboratorium pojawiają się potwory z innego wymiaru - przybywa wojsko żeby zalatwić wszystko co żyje - załatwiasz i wojsko, i potwory Koniec fabuły. Znając ją możesz już spokojnie grać.;) 17-01-2011, 10:52
Danus, nie ma spolszczenia, ale też fabuła w tym nie jest przepełniona dialogami itp. W zasadzie jej całość to:
- w laboratorium pojawiają się potwory z innego wymiaru - przybywa wojsko żeby zalatwić wszystko co żyje - załatwiasz i wojsko, i potwory Koniec fabuły. Znając ją możesz już spokojnie grać.;) 17-01-2011, 10:52 military napisał(a):- w laboratorium pojawiają się potwory z innego wymiaruTo akurat wiedziałem, tylko nie pojmowałem, że oprócz znajomości szczątkowej fabuły, nie będzie mi potrzebna wersja polska. Tak więc poszukam HF, gdzie po sklepach.
Directed by James "THE KING" Cameron 17-01-2011, 10:57 military napisał(a):- w laboratorium pojawiają się potwory z innego wymiaruTo akurat wiedziałem, tylko nie pojmowałem, że oprócz znajomości szczątkowej fabuły, nie będzie mi potrzebna wersja polska. Tak więc poszukam HF, gdzie po sklepach.
Directed by James "THE KING" Cameron 17-01-2011, 10:57
Wyglada piknie.
I kiedy wyjdzie wreszcie Black Mesa :evil: PS - co wy chcecie od nowej Alyx? wyglada w porzadku.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 17-01-2011, 23:17 Cytat:I kiedy wyjdzie wreszcie Black Mesa :evil: It's done, when it's done Cytat:wyglada w porzadku. że wygląda w porządku i zdrowo, to sie rozumie samo przez się, ale na pewno nie pasuje do HL2 - zwłaszcza ten czarny koronkowy stanik wystający spod bluzki. ewidentnie autor moda popuścił wodze fantazji ;) 18-01-2011, 09:32
- full wersja Beyond Black Mesa, czyli fanowskiego filmu opartego o HL2. Cechy:
- totalne niezrozumienie tego, co czyniło HL2 świetną grą - gruby emo-japończyk w jednej z głównych ról - cienkie efekty specjalne - ekran zarzygany filtrami - padaczkowaty montaż, stosowany tylko przez ludzi, który nie mają nic ciekawego do pokazania I więcej! 22-01-2011, 23:11
Beznadzieja. Klimatu brak, zdjęcia jak z jakiegoś rzyga nakręconego przez genetyczną krzyżówkę Tony'ego Scotta i JJ Abramsa.
23-01-2011, 00:14
trailer - wersja 10 coś tam
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 27-06-2011, 23:37
Kiedy pokazali "nową" twarz Alyx, wyłączyłem. Tyle mi wystarczy. Michael Bay's Half-Life. 1/10
28-06-2011, 07:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2011, 07:31 przez military.)
Ale tam, ponoć, do wyboru masz kilka "skórek" postaci więc nie ma problema.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 28-06-2011, 15:35
Dużo w tym temacie dublowanych postów.
Trochę o pokręconym story w sadze H-L: http://hlstory.hl2-pl.info/timeline.htm Natknąłem się również co dopiero na stare info jakoby gościu od Star Trek chciał nakręcić Half-Lajfa. :P Heh, Abrams to raczej klasyka jak Thing i Alien nie zrobi a taką klasę jak te filmy trzyma growa jedynka ( dwójka zresztą też ).
L.A. Confidential - 8/10
He liu - 7/10 The Insider - 8/10 Dredd - 6/10 Total Recall ( 2012 ) - 5/10 G.I. Joe: The Rise of Cobra - 5/10 14-04-2013, 14:55 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |