14-12-2013, 18:59
|
Interstellar (2014)
|
|
"Mud 2: We w kukurydzy"
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
14-12-2013, 18:59
Czy Nolan czerpał wenę z tego?
![]() Nic do teasera nie mam, poza tym, że nie pokazuje nic prócz półki z książki i płaczącego MM.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
14-12-2013, 19:08
No ba, jeśli czerpał to będzie arcydzieło
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
14-12-2013, 19:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2013, 19:11 przez slepy51.)
Tak swoją drogą, coraz częściej pisze się o tym filmie jako o duchowym spadkobiercy "Contactu" i to nie tylko dlatego, że w obu filmach występuje mr shirtless.
W sumie nie obraziłbym się na taką opcję. Jeżeli Interstellar również będzie celował w filmowe uczucie eksploracji nieznanego, to byłbym zadowolony.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
14-12-2013, 20:03
Bleh, ale nuda.
Tzn doceniam narrację McConaugheya, bo wprowadza w temat, ale nie ma tu dokładnie nic, co generowałoby hajp i kazało czekać na ten film. Nie kupuję ewentualnego wyjaśnienia, że efekty nie są jeszcze gotowe, bo to Nolan, który ile się da kręci na planie i buduje scenografię, więc coś, cokolwiek ciekawego na pewno mogli pokazać. Do teasera Incepcji się nie umywa, TDK również; heh, tam nie było ani jednego ujęcia z filmu, a odpowiednio dobrane dialogi intrygowały i kazały spekulować na temat fabuły. 14-12-2013, 20:04
Podzielam zdanie Arahana podzielającego zdanie Mierzwiaka.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 15-12-2013, 04:11
Ktoś fajnie skomentował:
"This was the best Star Trek movie I've seen all year!" ![]() I w sumie zgadzam się, że ten klimat poznawania nieznanego i naukowej, space age eksploracji jest zachęcający. W tym względzie teaser działa mimo, że nie pokazali niczego specjalnego. Mam nadzieję, że film pójdzie w tę stronę.
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon 15-12-2013, 05:58
Nie wiem czego Juby i Mierzwiak oczekiwali po tym teaserze, ale moim zdanie zbiera od was niezasłużony hejting.
Zwiastun tajemniczy, wzbudzający ciekawość i robiący smaka na więcej. podoba mi się zaczynanie kampanii od tego typu zabiegów. Wole to niż wykładanie na ławę większości najbardziej zajebistych scen z filmu. W każdym bądź razie czekam i chyba z czasem coraz bardziej będę nakręcony na ten projekt.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 15-12-2013, 12:01 (15-12-2013, 12:01)Danus napisał(a): Nie wiem czego Juby i Mierzwiak oczekiwali po tym teaserzeTego, by - niech się zastanowię - napalił mnie na film? Pisząc o wykładaniu na ławę najlepszych scen udajesz, że nie widziałeś w życiu żadnego dobrego teasera. Obejrzyj sobie teasery Incepcji i Cloverfielda, po których internet oszalał. Po trailerze Interstellar przez świat przeszło jedno wielkie ziewnięcie, aczkolwiek widziałem kilka ejakulacji, spowodowanych sam nie wiem czym. Pewnie samym nazwiskiem Nolana. Nie czekam na film ani mniej, ani bardziej, czytaj: tego teasera mogłoby w ogóle nie być i to jest podstawowe kryterium, jakim kieruję się przy jego ocenie. 15-12-2013, 12:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2013, 12:46 przez Mierzwiak.)
McConaughey mógł prowadzić monolog na tle gwiazd i samego kosmosu z którego powoli wyłania się napis Interstellar - byłoby równie dobrze, jak nie lepiej. Lubię teasery, które pokazują mało, są tajemnicze i w ogóle minimalistyczne, ale tutaj coś nie pykło
15-12-2013, 13:18 (15-12-2013, 12:45)Mierzwiak napisał(a):Oglądałem dobre teasery, ba uważam ten konkretny właśnie za bardzo dobry. Już wyjaśniłem dlaczego.(15-12-2013, 12:01)Danus napisał(a): Nie wiem czego Juby i Mierzwiak oczekiwali po tym teaserzeTego, by - niech się zastanowię - napalił mnie na film? Pisząc o wykładaniu na ławę najlepszych scen udajesz, że nie widziałeś w życiu żadnego dobrego teasera. Oglądałem też teasery wspomniane przez ciebie i zgodzę się, ze były świetne, lecz widze tu bicie piany do Interstellar, bo teaser nie wywołał wsciekudupy na swiecie? Bez jaj.
Directed by James "THE KING" Cameron 15-12-2013, 13:46
Uważam że to słaby teaser, bo po obejrzeniu nie czekam na film ani mniej, ani bardziej. Czego tu nie rozumiesz?
15-12-2013, 13:50 (15-12-2013, 12:56)simek napisał(a):Właśnie teaser Interstellar jest takim fabularnym i wizualnym półśrodkiem. Nie widzimy za wiele, lecz wystarczająco by tak jak niegdyś teaser Cloverfiled wzbudził w nas ciekawość.(15-12-2013, 12:01)Danus napisał(a): Wole to niż wykładanie na ławę większości najbardziej zajebistych scen z filmu.Aha, czyli możliwości są tylko dwie: albo się pokaże jedno ujęcie na regałem na książki, albo masę najefektowniejszych scen? Nic pośrodku?
Directed by James "THE KING" Cameron 15-12-2013, 13:57
Teaser Interstellar wzbudza ciekawość jak Cloverfield? Dobrze się czujesz?
Może w alternatywnej rzeczywistości płaczący McConaughey jadący samochodem jest tak samo intrygujący jak głowa Statui Wolności rzucona przez coś na ulicę Manhattanu, ale na pewno nie w tej, w której ja żyję. 15-12-2013, 13:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2013, 14:09 przez Mierzwiak.) Cytat:Nie widzimy za wieleNie widzimy praktycznie nic, dlatego jak pisałem, monolog mógłby być równie dobrze prowadzony na tle gwiazd. 15-12-2013, 14:05 (15-12-2013, 13:59)Mierzwiak napisał(a): Teaser Interstellar wzbudza ciekawość jak Cloverfield? Dobrze się czujesz?Ty uważasz tak ja inaczej i nie dojdziemy do porozumienia, tylko problem twój jest taki, ze swoją opinie przedstawiasz niczym Gieferg ![]()
Directed by James "THE KING" Cameron 15-12-2013, 14:40 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |