Jackass 3-D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BApLIldPAds&feature=player_embedded[/youtube]

Jackass! W 3D! No i na tym można by skończyć, bo jaki jest Jackass każdy wie :) Wygłupy Knoxvilla albo się akceptuje, albo odrzuca i najnowszy film tego nie zmieni. Ja się dobrze bawiłem w kinie, było zabawnie i miejscami obrzydliwie czyli tak jak powinno być. Niestety część numerów wygląda na reżyserowane, a ekipa już trochę stara nie idzie na całość jak za starych czasów. Efekty 3D to oczywiście nie Avatar, ale nie mam większych zastrzeżeń, lecące w kierunku widowni dildo w 3D to niezapomniane wrażenie :) Ulubione numery: silnik odrzutowy, toi toi i dziadek na skuterze.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Czarny koń Oscarów? :)

[Obrazek: jackass-3-for-your-consideration-550x1190.jpg]
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Dobra, perwersyjna i kloaczna do bólu jazda spod znaku bólu i cierpienia. Chłopaki z wiekiem nie tracą werwy, choć mam wrażenie, że Jackass 3D to odcinek bardzo sentymentalny (zwłaszcza pod koniec) i trochę lżejszy niż poprzednie. Nie zmienia to faktu, że uśmiałem się kilka razy dość porządnie :)

Najlepsze numery:
- toi toi bungee
- dziadek całujący się z wnuczką
- goryl w hotelu

7/10
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Film całkiem w porządku ale nadal Jackass 2 pozostaje moim absolutnym faworytem. Szkoda, że widać już jak się starzeją powoli ale na szczęścia jak pisze Snappik nie tracą werwy i wigoru. Śmiać się śmiałem, ale nie tak jak na poprzedniej części.

Najlepsze numery:
- już wspomniany dziadek z wnuczką
- silnik odrzutowy
- wyrywanie zęba Ehrenowi
- Bam z wężami
- strzał futbolisty w twarz Prestona
- ustawka karłów
- paralizatory

Brakowało mi więcej takich numerów jak te z Bamem i wężami, w których sami sobie robiliby żarty bo takie są chyba najciekawsze i najśmieszniejsze.

Pozostaje czekać na Jackass 3,5. Podobno tyle tego materiału nakręcili, a filmu nie chcieli przedłużać i dlatego zrobili 3,5. Będzie publikowany w sieci kawałek po kawałku od 1 kwietnia tego roku.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Byłem na seansie z lepszą połową i o dziwo jej się podobało. Proca z tojtoja mnie rozwaliła i w ogóle inne ostre sceny też. Przecież z tym bykiem i wrotkami gość mógł się przekręcić. Ale dildo w 3D, finałowa rozpierducha i depilacja była niezła :)

Odpowiedz
Rewelacyjny film na odprężenie, po prostu świetna zabawa :)
No i dwie sceny mnie szczerze obrzydziły: drink z potu i wulkan :razz:
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
zdecydowanie dobra część. pierwszy raz przy oglądaniu ich wyczynów kilka akcji mocno mnie zniesmaczyło, ale jak to mówił Pontius 'były gówna, były rzygi, była groza, czyli esencja' :lol:
cała masa po prostu czysto zabawnych momentów. bijatyka karłów w barze to już czysty surrealizm :grin:
myślałem, że już nie będą w stanie mnie niczym zaskoczyć, ale szczerze się uśmiałem i dałem parę razy zaskoczyć pomysłami. jest dobrze.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości