Jennifer Lawrence
Widać po takich reakcjach jak ci ludzie boją się być spontanicznym. Tylko tacy luzacy z opinią luzaka i utracjusza jak Downey Jr albo prawdopodobnie nie wkręceni jeszcze w spiralę bycia celebrytą jak Lawrence mogą się dobrze bawić. Ja idąc na Oskary chce Roberta i Mela obok siebie, zrobimy lożę szyderców :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Oczywiście, że to reżyserka wersja z tego nagrania o piersiach. A zresztą wystarczy na sukienkę zobaczyć, że to nie ta sama co z prawdziwej ceremonii.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Te reakcje ludzi do piosenki "We saw your boobs" zostały nagrane wcześniej (inne sukienki, inna biżuteria, inne fryzury), jedynie śmiechy słyszane w tle podczas występu są dźwiękami dochodzącymi z prawdziwej gali. Cała ta piosenka miała mieć miejsce "w przyszłości", a nagranie miało przestrzec Setha od wykonywania tego numeru "bo gwiazdy poczuły się urażone". Swoją drogą uważam to za jeden z najlepszych motywów na tej gali, jak zrzucić z siebie odpowiedzialność i udawać, że "w końcu z tego zrezygnowaliśmy na rzecz klasycznego tańca Theron z Tatumem".

A co do klaskania Roberta to chodzi mi o żart z Rihanną (20 sekunda). No chyba, że to takie "ironiczne oklaski", którym towarzyszy suche, pozbawione rozbawienia "Brawo! Brawo!":
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
(27-02-2013, 23:01)SonnyCrockett napisał(a):
(27-02-2013, 17:57)Gambit napisał(a): [Obrazek: f32b9aaf3cb32ecc_lawrence_yea.xxxlarge.gif]

Mnie tu najbardziej bawi zakłopotanie osób wokół Jennifer, te spojrzenia :P
Lewy górny róg:
- Oh my God!
Boże ratuj, ktoś powiedział "cycki".

Odpowiedz
Ale wiesz, że to NIE jest reakcja na "boob song"?

Odpowiedz
Czyli zmieniam zdanie fajny jest tylko Downey Jr, fajność Lawrance to fake :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(28-02-2013, 10:16)Craven napisał(a): Ale wiesz, że to NIE jest reakcja na "boob song"?
Nie wiem. Wywnioskowałem z wcześniejszych wypowiedzi. Co w takim razie tak ucieszyło Jennifer i jednocześnie wymagało boskiej interwencji?

Odpowiedz
Coś na gali z 2012 roku pewnie. Nie wiem bo to gif z montażu który przygotowali przed galą i puścili na ekranie.

Odpowiedz
To wyreżyserowana wstawka do piosenki MacFarlane'a. Ile można ciągnąć taką pierdołę? ;)

Odpowiedz
Chyba już drugą stronę, plus w temacie o Oscarach i chyba w temacie z relacji Oscarów.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: 6713322_460s.jpg]
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Jennifer Lawrence przyłapana na jaraniu trawy :)

Odpowiedz
Mnie by bardziej zdziwiło doniesienie, że Lawrence odmówiła dobrze zrolowanego blancika.

Odpowiedz
Pfuj... Takiego z wstrętnym, rakotwórczym tytoniem?

Odpowiedz
E tam, czysciocha palila ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
she's a witch! burn her!
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
http://www.reuters.com/article/2013/03/01/entertainment-us-jenniferlawrence-idUSBRE92010520130301

Przyznać się, który kupił ten sportowy stanik za 3 kafle ?

Odpowiedz
Ten gość:

[Obrazek: 6a00d8341bf6cb53ef0120a51fa34b970c-320wi]

Odpowiedz
Tłusty, owłosiony Azjata w staniku w temacie o Jennifer Lawrence. Do kogo można zwrócić się z prośbą o miesięcznego bana dla Cravena?
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Pretensje do Gambita. Czego się spodziewaliście :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości