バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
27-02-2013, 23:31
|
Jennifer Lawrence
|
|
Widać po takich reakcjach jak ci ludzie boją się być spontanicznym. Tylko tacy luzacy z opinią luzaka i utracjusza jak Downey Jr albo prawdopodobnie nie wkręceni jeszcze w spiralę bycia celebrytą jak Lawrence mogą się dobrze bawić. Ja idąc na Oskary chce Roberta i Mela obok siebie, zrobimy lożę szyderców :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 27-02-2013, 23:31
Oczywiście, że to reżyserka wersja z tego nagrania o piersiach. A zresztą wystarczy na sukienkę zobaczyć, że to nie ta sama co z prawdziwej ceremonii.
27-02-2013, 23:32
Te reakcje ludzi do piosenki "We saw your boobs" zostały nagrane wcześniej (inne sukienki, inna biżuteria, inne fryzury), jedynie śmiechy słyszane w tle podczas występu są dźwiękami dochodzącymi z prawdziwej gali. Cała ta piosenka miała mieć miejsce "w przyszłości", a nagranie miało przestrzec Setha od wykonywania tego numeru "bo gwiazdy poczuły się urażone". Swoją drogą uważam to za jeden z najlepszych motywów na tej gali, jak zrzucić z siebie odpowiedzialność i udawać, że "w końcu z tego zrezygnowaliśmy na rzecz klasycznego tańca Theron z Tatumem".
A co do klaskania Roberta to chodzi mi o żart z Rihanną (20 sekunda). No chyba, że to takie "ironiczne oklaski", którym towarzyszy suche, pozbawione rozbawienia "Brawo! Brawo!":
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
27-02-2013, 23:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2013, 23:50 przez Persona non grata.)
Czyli zmieniam zdanie fajny jest tylko Downey Jr, fajność Lawrance to fake :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 28-02-2013, 10:45
Coś na gali z 2012 roku pewnie. Nie wiem bo to gif z montażu który przygotowali przed galą i puścili na ekranie.
28-02-2013, 11:03
To wyreżyserowana wstawka do piosenki MacFarlane'a. Ile można ciągnąć taką pierdołę? ;)
28-02-2013, 11:03
Chyba już drugą stronę, plus w temacie o Oscarach i chyba w temacie z relacji Oscarów.
28-02-2013, 16:55
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 04-03-2013, 23:08
Mnie by bardziej zdziwiło doniesienie, że Lawrence odmówiła dobrze zrolowanego blancika.
05-03-2013, 11:44
she's a witch! burn her!
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 05-03-2013, 16:21
http://www.reuters.com/article/2013/03/01/entertainment-us-jenniferlawrence-idUSBRE92010520130301
Przyznać się, który kupił ten sportowy stanik za 3 kafle ? 05-03-2013, 20:41
Tłusty, owłosiony Azjata w staniku w temacie o Jennifer Lawrence. Do kogo można zwrócić się z prośbą o miesięcznego bana dla Cravena?
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
05-03-2013, 23:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2013, 23:27 przez Persona non grata.) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |