Crov napisał(a):Zwiastun całkiem spoko. Nie powiedzialbym, ze bardzo fajny, ale zapowiada sie znacznie lepiej niż BvS
Pieprzenie, ale mozna się było spodziewać.
24-07-2016, 11:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016, 11:36 przez Gieferg.)
|
Justice League (2017)
|
|
Gośc od zdjęć kręcił chyba tylko seriale, dzizzuskurvajapierdole :/
Crov napisał(a):Zwiastun całkiem spoko. Nie powiedzialbym, ze bardzo fajny, ale zapowiada sie znacznie lepiej niż BvS Pieprzenie, ale mozna się było spodziewać. 24-07-2016, 11:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016, 11:36 przez Gieferg.) (24-07-2016, 12:58)Mierzwiak napisał(a): Nie lepiej?Łaaau! Czy teraz wygląda jak serial z czarnymi paskami na górze i dole ekranu? ;) 24-07-2016, 15:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016, 15:17 przez Gal Anonim.)
Crov, ty hejterze jeden ty :)
Co by nie sądzić o filmach Snydera, zdjęcia i kadry miał zawsze dopieszczone (no, ponijając to jedno nieszczęsne długie CGI ujęcie z robotami w pociągu w Sucker Punch), więc tym bardziej widząc coś takiego jestem po prostu bardzo niemile zaskoczony. 24-07-2016, 15:40 (24-07-2016, 15:40)Mierzwiak napisał(a): Co by nie sądzić o filmach Snydera, zdjęcia i kadry miał zawsze dopieszczone (no, ponijając to jedno nieszczęsne długie CGI ujęcie z robotami w pociągu w Sucker Punch), więc tym bardziej widząc coś takiego jestem po prostu bardzo niemile zaskoczony. To właśnie pisałem na podstawie tego nieszczęsnego batmanowskiego ujęcia. Jak sobie przypomnimy pierwszą zapowiedź BvS to była tama cała masa kadrów, które mogły się podobać. Co prawda niektóre były dokładnymi kopiami z komiksów, a w ostateczności w całości złożyły się na wielki chaos, ale pojedyncze ujęcia Snyder potrafi(ł) robić. Może po prostu jakieś najlepsze epickie ujęcia zawierają tyle CGI, że nie mieli jeszcze gotowego materiału. Ale to co zaprezentowali tutaj wcale nie wygląda tam pompatycznie i napuszono jakby pasowało do Ligii pełnej Bogów. 24-07-2016, 17:11
Jak dla mnie nie ma biedy, tzn. wolę pierwszą wersję, ale druga też jest pięknie wykonana, no chyba nikt mi nie wmówi, że któraś maska z trylogii Nolana była lepsza niż ta nowa Batflecka, ja tam lubię i dopiero niedawno skapnąłem się, że zmienili odcień stroju, trochę szkoda, ale przynajmniej nie jest całkiem czarny.
24-07-2016, 17:13
^ LOL, Phil. Porównujesz fotkę promocyjną, przy której poszło tyle Photoshopa, do słabo oświetlonego zdjęcia na białym tle?
I poza tym - serio? Nowy kostium wygląda jak jednobarwna (ciemnoszara) gorsza wersja tego z BvS, przekombinowana (te doklejone absy), z za ciasną maską wepchnięta na wielką głowę Afflecka, a po tych 3-4 ujęciach w trailerze powiedziałbym, że to najgorzej wyglądający Batman ever. Oby pogłoski o drugim stroju z niebieskimi elementami okazały się prawdziwe. A Flash będzie spowalniał akcję jak Quicksilver w DoFP, tyle że z piorunami? Oryginalnie. Cyborg do Teen Titans! Jeśli chcieli czarnoskórego w ekipie to trzeba było szybciej ogarnąć Zieloną Latarnię. Nie skreślałem tej postaci, bo wybrali idealnego z wyglądu aktora i Cyborg zrzyna wygląd z Terminatora, ale... chyba lepiej by było gdyby JL składała się z pięciu herosów. Jest przechu.... 24-07-2016, 17:18
Kostium nie jest zły, wolę tamten z BvS, ale w ruchu kostium wygląda o wiele lepiej niż na tej grafice, z resztą w niej tak przesycili kolory jakby się bali aby nie było jednego najmniejszego cienia :P
A poza tym to Snyder wrzucał zdjęcie Aquamana kiedyś, to pisało "unite seven", a mamy sześciu... czyli GL był w planach. 24-07-2016, 17:21 Cytat:A Flash będzie spowalniał akcję jak Quicksilver w DoFP, tyle że z piorunami? Oryginalnie.Więcej nawet, bo mając w pamięci akcję w sklepie (email z Dawn of Justice) to te pioruny niszczą otoczenie i powodują ogólne zniszczenia i chaos. 24-07-2016, 17:29
Mam takie wrażenie, że nie da się zrobić czegoś pośrodku, albo ciemne w pizdu, albo jaskrawe i nasycone, że oczy razi :)
24-07-2016, 17:58
A ja chciałbym powrót długich uszu u Batka. A zamiast Cyborga powinien być ten pan:
24-07-2016, 18:07
Długie uszy są niepraktyczne, sam się odzwyczaiłem od nich, a marsjanina to już mogli dawno wprowadzić do DCEU, gdyby mieli trochę oleju w głowie, gdy wojsko złapało Esa w Man of Steel, wystarczyło by jakiś szeregowy napomknął, coś w stylu "jeszcze nie pozbyliśmy się zielonego ufoludka, a już zjawia się kolejny" i tak mogliby go wprowadzić w każdej chwili w którymkolwiek kolejnym filmie.
No i marsjanin ma ciekawsze moce niż Cyborg, trochę taki Vision, ale Vision nie umie zmieniać swojej postaci, a temat wyobcowania jak u Cyborga by pozostał, ale rozumiem, że musieli dać czarnoskórego, szkoda, tylko, że nie, np. Black Lightning'a. 24-07-2016, 18:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016, 18:13 przez RysuMack.)
Marsjanin pojawił się w serialu z Supergirl, więc raczej nie ma szans, by zagościł w kinie. I nie wiem, czy ma ciekawsze moce... bo telepatia jest od lat znana dzięki Xavierowi, a zmiennokształtność w sumie też, dzięki Mystique.
24-07-2016, 18:25
DC miałoby swoją odpowiedź na Visiona.
Zobaczyłbym Marsjanina chętniej niż Aquamana, Cyborga i Flasha razem wziętych. W ogóle gra Millera drażni mnie w tym materiale niemiłosiernie. 24-07-2016, 18:28
@RysuMack:
Gal Gadot / Wonder Woman :) W ogóle jeśli chodzi o DC to na chwilę obecną mam wywalone na wszystko, co nie ma związku z Batmanem (poza Wonder Woman oczywiście). Najbardziej interesuje mnie Suicide Squad, WW i przyszły film o Batmanie, reszta na razie obojętna / nieciekawa. 24-07-2016, 18:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016, 18:33 przez Mierzwiak.) |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) | Huntersky | 3,829 | 610,670 |
04-08-2025, 20:56 Ostatni post: shamar |
|
| Wonder Woman (2017) | zombie001 | 787 | 120,307 |
29-11-2023, 22:33 Ostatni post: Mefisto |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |