Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
@Mierzwiak
No nie zgodzę się. Te ostatnie Transformersy, to też wyglądały mega słabo. Jakby całość kręcił jakiś asystent Baya, a nie Bay.

Ciekawe czy Snyder odkupi winy przy "The Last Photograph" :/ Po ostatnich latach, spędzonych na planach filmów superbohaterski, zapowiada się, że Snyder może nakręcić najbardziej przyziemną rzecz w swojej karierze.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
To i ja się nie zgodzę. Tylko dla strony wizualnej tego filmu poszedłem drugi raz do IMAXa :)

Odpowiedz
Ktoś nagrał sceny po napisach.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz

Odpowiedz
Jak to jest z tym embargo na recenzje JL? Ktoś pisał, że schodzi dzisiaj, na RT natomiast pojawiła się informacja, że dopiero w czwartek.

Odpowiedz
Info o embargo się zmieniło. Miało zejść o północy, a potrwa do czwartku do 6 rano wg fejsa RT. Sytuacja bezprecedensowa, do czwartku nie będzie można przeczytać recenzji o filmie, który w wielu krajach świata będzie wyświetlany już od środy! Warner aż tak się boi reakcji podobnej do BvS?

Odpowiedz
Właśnie se przypomniałem, że "Luthor theme" (?) to był dobry motyw w BvS
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat: do czwartku nie będzie można przeczytać recenzji o filmie, który w wielu krajach świata będzie wyświetlany już od środy!

Czyli pojawią się recenzje z tych części świata. Embargo dotyczy tylko pokazów prasowych. Jak krytyk sobie pójdzie na regularny seans, to Warner gówno może sobie zrobić.

Odpowiedz
Luthor byłby dobrym Hitmanem.

#lol

Tak jak z Cavillem wstrzelili się castingowo w 120% tak angażu Jessiego do takiej roli kompletnie nie kumam.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Eh, Spacey to jednak był spoko Luthor :P

Ps. Czekam na nową wersję tego paszteta Superman Returns z podmianką Luthora ;]
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
https://www.comicbookmovie.com/justice_league/rotten-tomatoes-causes-controversy-by-announcing-score-reveal-for-justice-league-this-thursday-a155322

Lol, szykujcie balony i szampana.

PS. Według prducenta 15-20% filmu to robota Whedona.

Odpowiedz
(14-11-2017, 16:54)Snappik napisał(a): Luthor byłby dobrym Hitmanem.

Luthor byłby dobrym Jokerem.
W sumie mnie nie przeszkadza praktycznie wcale taki Luthor.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(14-11-2017, 17:27)Mierzwiak napisał(a): https://www.comicbookmovie.com/justice_league/rotten-tomatoes-causes-controversy-by-announcing-score-reveal-for-justice-league-this-thursday-a155322

Lol, szykujcie balony i szampana.

PS. Według prducenta 15-20% filmu to robota Whedona.

Żenada z tym spektaklem i ogłaszaniem wyniku na RT. Mam nadzieje, że jeśli film dostanie słabe recenzje to sporo zarobi i dostanie dobre oceny od publiczności bo ego tych ciuli którzy tam dodają 'recenzje' jest gigantyczne

Odpowiedz
Fajne sceny po napisach. Szczególnie ta z

Odpowiedz
(14-11-2017, 19:31)Kuba napisał(a): Fajne sceny po napisach. Szczególnie ta z

Odpowiedz
Meh, szkoda. Już liczyłem na jakś mega, dynamiczna, brutalna, fajna sekwencje.
Ale od razu bardziej czekam na (chyba) sobotni seans.

Odpowiedz
Czy ktoś może wie czy na wczorajszej premierze w Los Angeles był obecny Snyder lub Whedon ?? Zostały przeprowadzone jakieś krótkie wywiady z nimi ?? Jutro 19:20 BTW ;)

Odpowiedz
Osobiście uważam że JL to będzie hicior. I będzie miała dobre recenzje ;)
Tylko żeby jeszcze mi podpasowała :/

Odpowiedz
(14-11-2017, 21:52)Predator895 napisał(a): Czy ktoś może wie czy na wczorajszej premierze w Los Angeles był obecny Snyder lub Whedon ?? Zostały przeprowadzone jakieś krótkie wywiady z nimi ?? Jutro 19:20 BTW ;)

Nie, nie było ich.

Odpowiedz
Na światowej premierze w LA nie było reżyserów? Co to za sytuacja
.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon