Luck (Michael Mann + HBO)
tylko, że nikt oprócz niej o tym nie wie ;)

btw. nie rozumiem czemu Mental tego jeszcze (?) nie zapodał: http://michael-mann.blogspot.com/2010/10/michael-mann-back-in-tv-saddle.html

Odpowiedz
Nie no serio. W czwartym odcinku ma zagrać postać o imieniu Naomi :) Miko grała w Deadwood to teraz Rosati w Luck.

Odpowiedz
Wiecie, co mi sie mega podoba?

Że 90% obsady "Luck" są to emeryci i aktorzy pobierający rentę inwalidzką, słowem, stare pryki. Nawet babeczki znajdują się w wieku przekwitania. A to oznacza mega epe, bo tam, gdzie krzyżują się drogi panów Manna i Milcha, krytyczna masa kultu zostaje przekroczona.

Odpowiedz
Obsada jest naprawdę epicka. Mogliby dać w końcu jakąś zajawkę.

Odpowiedz
Dzień ukazania się zajawki będzie dniem, w którym stanie Ziemia.

Odpowiedz
...i mój penis :)

Czekam z niecierpliwością, oczekuję jesiennego, mordowyjebczego combo w postaci Luck i 2 sezonu BE.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat:...i mój penis :)

Też chciałem to napisać, lecz uznałem, że będzie zbyt banalne :)

Cytat:Czekam z niecierpliwością, oczekuję jesiennego, mordowyjebczego combo w postaci Luck i 2 sezonu BE.

Ale najpierw 4 sezon Breaking Bad. No i na początku sierpnia premiera Hell on Wheels!

Odpowiedz
a juz niedlugo Gra o Tron. Seriale zapowiadają się z wykopem :)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
John Ortiz, nagabywany przez wkurzającego koleżkę, opowiada, jaka to mega zajebioza przygotowywać się do roli w "Luck" i jacy to mega przezajebiści są Mann i Milch:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZIpWigd8MWU[/youtube]

Nowy kolo w obsadzie: http://michael-mann.blogspot.com/2011/02/shaun-toub-added-to-michael-manns.html (nie znam go)

Odpowiedz
Toub will play Doctor Khan, a local emergency room doctor with a surprisingly complicated backstory.

Kto wie - może wcale nie tak krótko.

Odpowiedz
Mental, w Lost był kolesiem który torturował Sayida dla żony : )

Odpowiedz
Dobrze że dałeś przecinek, gotów byłbym uwierzyć że nasz M grał w serialu! :razz:

Odpowiedz
@ Mierzwiak

Akurat rola w sam raz dla mnie :)

@ Snuffer

Nie kojarzę typa.

Odpowiedz

Don't need luckďťż to know that's a winner : )
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Odpowiedz
Już teraz widać, że zdjęcia wyścigów będą wymiatać.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Niewiele z tych urywków wynika. Są konie, pokazali buźki. Chyba tyle :)

Odpowiedz
Fuck yeah! Mann is back, epa is back and organized crime figure kicks ass! Już się podnieciłem, choć na dobrą sprawę nic nie pokazali :) Sana trzyma rękę tam, gdzie powinna, tj. na pulsie :)

Odpowiedz
Tak sobie oglądam ten skromny tizerek i dochodzę do wniosku, że Hoffman będzie grał naprawdę wrednego, zimnokrwistego huja (takie połączanie Neila z "Heat" i Ace'a z "Kasyna"), co nie ukrywam - BARDZO mnie raduje, zważywszy na jego ostatnie osiągnięcia, czyli jakieś komedyjki i lajtowe dramaciki o dupie Maryni:

[Obrazek: LUCKteaser110419052718.jpg]

Odpowiedz
O ile wszelkie zwiastuny najnowszej pozycji HBO - Gry o Tron w szczególną ekscytację nie wprowadzały i wszyscy swoje wygórowane oczekiwania opierali na tym, że książka zajebista, tak w przypadku Lucka jest według mnie zupełnie przeciwnie, czyli o fabule nie wiadomo nic, za to obsada i pierwszy teaser pobudzają wyobraźnię i każą wierzyć w coś świetnego. W sumie to bardziej czekam na premierę Luck niż na kolejny odcinek Gry o Tron i cokolwiek innego(no, może poza 2. sezonem Boardwalk Empire).

Odpowiedz
Ja najbardziej czekam na:

1. 4 sezon SOA;
2. pilota Luck;
2. 4 sezon Breaking Bad;
4. pilota Hell on wheels;
5. 2 sezon Boardwalk Empire;

Dokładnie w takiej kolejności.

A 'Luck' na 100% zostanie okrzyknięty (przeze mnie) arcydziełem po pierwszym sezonie, a jeśli nie po pierwszym, to bankowo po drugim ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości