29-09-2009, 21:03
|
MasterCadr 2009
|
|
Może w Lutym zrobię kolejną edycję, no chyba że kto inny zrobi, ale pisownię MasterCadr sobie zastrzegam :]
Corn, a móglbyś napisać jak bardzo czasowo Cass mnie wyprzedził? Pytam z ciekawości :wink:
get ready for suprise...
29-09-2009, 21:16
No cóż, szkoda Dr_Bakiera, ale takie były reguły gry. :twisted:
Corn napisał(a):gwiazdą kadru został Cass ze swoim La grande vadrouille, który szczerze przyznaję wywołał u mnie wielkie wtf"Wielka włóczęga" z de Funesem i Bourvilem, he he. Tam była właśnie komedia omyłek spowodowana przetasowaniami w numeracji pokojów. Corn napisał(a):......... 25. Good Morning VietnamO, szlag, teraz sobie przypominam ten zegar. A ja dawałem ten film w moim MasterKadrze... Cóż, taki zegar albo się pamięta, albo nie. Corn napisał(a):pisownię MasterCadr sobie zastrzegamPhi. Jak ktoś będzie chciał robić swój konkurs, to z mojej oryginalnej nazwy może korzystać do woli. :razz: 29-09-2009, 21:20
Długo czekać, nikt się nie wycofał z dwóch pozostałych grup :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 29-09-2009, 22:02
Wygrałem I etap?? W szoku jestem, hehe.
Bounty hunter.
Boziu, daj mi siłę i cierpliwość, bo muszę znosić najbardziej wkurywiającego użytkownika forum... 30-09-2009, 10:22
Poważnie te czerwone są najtrudniejsze? Bo ja je w większości kojarzę, ale za to mam kłopot z białymi ? :oops:
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |
02-10-2009, 21:04
Kurde, kadr nr 16 z zestawu czwartego miałem zamiar dać w Avtaku. :smile:
PS. Wiem, jakie filmy są pod czerwonymi numerami 9 i 19 tegoż zestawu. Jestem z siebie bardzo dumny. :cool: 02-10-2009, 21:35
A ja mam pytanie o termin i formę (na priva czy mail?) nadsyłania odpowiedzi. Pewnie to było w starym temacie, ale nie mogę ogarnąć jakoś, bo tam jest straszny bałagan :)
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |
04-10-2009, 00:20
Na priva, odpowiedzi ułożone chronologicznie, jeżeli czegoś nie wiedziałeś, to napisz sam numerek, ułatwisz mi sprawdzanie :]
04-10-2009, 10:24
Shit, byłem blisko, ale z tego co napisał Cass wynika że gdyby było więcej czasu to on też miałby wyższy wynik. Trudno.
Cass - tym sposobem dostałeś się na moją czarną listę :twisted:
get ready for suprise...
04-10-2009, 21:29
Buuu, wyjechałam na weekend, tak nagle wyszło i dopiero luknęłam ;) i chciałam powiedzieć, że zestaw 4 jest banalny, a zestaw 3 wręcz przeciwnie :D
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties And long-leggedy beasties And things that go bump in the night, Good Lord, deliver us! 04-10-2009, 22:42
To prawda w Zestawie 4 mam więcej z marszu niż w 3 po dłuższym główkowaniu. Generalny diss z mojej strony dla MasterCadra.
05-10-2009, 02:19 Cytat: i chciałam powiedzieć, że zestaw 4 jest banalny, a zestaw 3 wręcz przeciwnie Cytat:To prawda w Zestawie 4 mam więcej z marszu niż w 3 po dłuższym główkowaniu. Generalny diss z mojej strony dla MasterCadra. Oooo, bardzo wam współczuję. Taki pech! :) Acha, jak to mówią? " Złej baletnicy..... itd. " :)
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/
http://www.babkafilmowa.blogspot.com/ 05-10-2009, 08:17 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |
![[Obrazek: tabelkaj.th.jpg]](http://img515.imageshack.us/img515/3421/tabelkaj.th.jpg)