Jak pisze Mierzwiak film wyglada biednie, idealnie na premiere Netlfixa. Ale w kinie pewnie zobacze, bo z Unlimited nie mam zamiaru rezygnowac.
Directed by James "THE KING" Cameron
20-12-2018, 20:17
|
Men in Black (1997-2019)
|
|
Trailer po mnie splynal.
Jak pisze Mierzwiak film wyglada biednie, idealnie na premiere Netlfixa. Ale w kinie pewnie zobacze, bo z Unlimited nie mam zamiaru rezygnowac.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 20-12-2018, 20:17
Zęby mnie szczypią jak widzę Tessę Thompson i jej aktorstwo. Położyła rolę w Raganaroku i wszystko zapowiada że położy rolę w MiB... Sam zwiastun nie zachęca do niczego, nawet do ściągnięcia z torrentow...
20-12-2018, 20:53
Z poprzednich widziałem jedynkę, pamiętam tylko tyle, że nie miałem nigdy ochoty na powtórkę, ani na sequele i ten zwiastun niczego w tym zakresie nie zmienia. Przebrnąłem z trudem. Never again.
PS> prędzej bym obejrzałem tego Hellboya choć pewnie też nie obejrzę. 20-12-2018, 20:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2018, 20:56 przez Gieferg.) Cytat:Zęby mnie szczypią jak widzę Tessę Thompson i jej aktorstwo. Położyła rolę w Raganaroku i wszystko zapowiada że położy rolę w MiB...Ojtam ojtam. Tessie trzeba po prostu dobrze dobrać rolę, to się sprawdza. Wiedział o tym Alex Garland i dlatego obsadził ją jako drzewo. 20-12-2018, 21:47
Kolejny MegaHit dla Polsatu. Seria MiB to jeden przyzwoity film, jedna kupa i jedno ziewnięcie. To zapowiada się jako drugi ziew. Zwyczajnie niczego nadzwyczaj oryginalnego nie zaoferował świat filmowych MiB i zrobienie kolejnego śmieszkowatego filmu nic w tej materii nie zmieni. Żart z Hemsworthem i młotkiem byłby niezły ale gdzieś tak powiedzmy po 10 latach od ostatniego zagrania Thora. Byłaby to aluzja z nostalgią a tak jest żer na Marvelu.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 20-12-2018, 21:56
Ha ha ha... Toż to jest dramat.
Wygląda paskudnie wizualnie, tanio i nieśmiesznie. Właściwie momentami jak jakiś film fanowski. Ani 1 ciekawego/fajnego designu obcych. Po kloace "Ghostbusters" Hemsworth znów w podobnym miejscu. 1/10
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 21-12-2018, 00:51
To wina filmu :)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-12-2018, 02:48
Miałem wstawiac. Trochę lepiej ale i tak wygląda to dretwo
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 25-04-2019, 11:31
Widziałem w kinie przed Endgame, akurat tekst o tym że to MEN in Black mnie rozbawił, to samo z kierownicą. Trailer o wiele lepszy niż poprzedni, ale wciąż wygląda to jak odgrzewany kotlet w którym wciąż dostrzegam potencjał na sporego flopa.
03-05-2019, 12:08
Czekam na Persons in Black albo Humans in Black ;)
Zawsze żałowałem, że w sequelu spuścili w klopie końcówkę jedynki i spędzili 40 minut filmu na przywrócenie status quo 03-05-2019, 15:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2019, 15:08 przez Corn.)
I cyk, kolejny flop do bogatej kolekcji Chrisa Hemswortha. :) Chłop będzie musiał grać Thora dopóki się da, bo potem zostanie mu już tylko hollywoodzka druga liga.
https://www.filmweb.pl/user/Nawrocki/activity
https://letterboxd.com/nawrocki/list/best-movies-of-2020s/ https://letterboxd.com/nawrocki/list/2024-movies/ 16-06-2019, 21:33
Strasznie nijacy ci nowi Faceci w czerni. Ogólnie w pewnym momencie miałem potężny kryzys i autentycznie myślałem, że zasnę - nie z tego powodu, że film był jakoś wybitnie nudny, bo na ekranie sporo się dzieje, ale zmęczenie mnie wzięło. No, ale mniejsza. Tak jak napisałem - na ekranie sporo się dzieje, ale niestety wszystko jest jakieś mało oryginalne, miałem wrażenie, że ten kotlet został odgrzany niepierwszy raz.
Z początku nie mogłem się przekonać do Tessy Thompson, ale z czasem przywykłem i w sumie stworzyła całkiem sympatyczny duet z Thorem - w ogóle w filmie jedna fantastyczna scena nawiązująca do marvelowskiego superbohatera, wtedy naprawdę poczułem filmowy fun. Każdą scenę kradnie jeden mały kosmita, który staje się sługą głównej bohaterki. Naprawdę fajny comic relief, za którym ocena pójdzie do góry. Fabuła nie jest odkrywcza pod żadnym pozorem, twist w sumie standardowy, do przewidzenia w połowie. Efekty takie se - raz lepsze, raz gorze. 4/10 Ranking: MiB - 7/10 MiB 3 - 5/10 MiB: International - 4/10 MiB 2 - 2/10
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
20-06-2019, 00:26 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Spawn (reż. Todd McFarlane, 2019) | Pelivaron | 31 | 6,884 |
30-04-2026, 21:08 Ostatni post: shamar |
|
| Joker (2019) & Joker: Folie à deux (2024) reż. Todd Phillips | Pelivaron | 1,375 | 203,874 |
22-01-2026, 12:50 Ostatni post: Gieferg |
|
| Alita: Battle Angel (2019) reż. R. Rodriguez | Gieferg | 105 | 25,083 |
12-07-2023, 09:11 Ostatni post: simek |
|
| Black Lightning (serial) | Dwie Twarze | 0 | 1,392 |
13-09-2017, 22:11 Ostatni post: Dwie Twarze |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |