Pozdrawiam, Zbyszek.
01-07-2018, 21:12
|
Moja recenzja filmu "BOTOKS"
|
|
Witam. Od 15 lat zajmuję się wideofilmowaniem, nadszedł czas w którym chciałem podzielić się moją wiedzą z szerszą publicznością. Uznałem że najlepszym sposobem będzie pokazywanie na żywym organizmie. Postanowiłem recenzować filmy. Jest to najlepszy sposób aby podzielić się moją wiedzą jak i doświadczeniem. Zapraszam na projekcję.
Pozdrawiam, Zbyszek. 01-07-2018, 21:12
1. Zły temat
2. Botoks he he, kamień milowy he he, czy to nie jest martwy żart? 3. Czwarta minuta i jestem kompletnie znudzony. 01-07-2018, 21:26
O chlopie, od razu mowie, ze jak na tym forum wchodzisz na ring to musisz sie liczyc z tym, ze mozesz ostro dostac w ryja :)
Obejrze jutro.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
01-07-2018, 21:31
Po przeglądnięciu kilku fragmentów, materiał nie dla mnie, ale widać, że wkładasz w to serducho i prace, a to się ceni.
Ale nazwę propsuję. Zbych films. Dobre. Swojskie. Takie....Buchowe :) @Bucho
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
01-07-2018, 21:46
Nie podoba mi się to. Ile masz lat? 30? Nie zdążyłeś się zorientować, że nie śmieją się z Twoich żartów w towarzystwie? Sorry Winnetou, ale nie jesteś autentyczny w tym co robisz, czuć tryhard na kilometr. Widać napracowanie, ale tym gorzej, nie przeznaczasz zasobów na coś, w czym mógłbyś być dobry. Udowodnij, że się mylę i przygotuj zajebisty materiał na następny raz :)
01-07-2018, 21:51
Ok, po fali pochwal rzucilem okiem (ok)
Nie moja bajka jezeli chodzi o dowcip, ale masz posprzatane biurko i okolice, a to sie chwali...powaznie mowie :) Dobra rada, przygotuj sobie scenariusz i nie baw sie w impro, przyjmij forme blizsza Nostalgia Critic i moze chwyci. Powodzenia.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
01-07-2018, 22:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2018, 22:10 przez Bucho.)
Ok, to zero humoru w takim razie, szybkie wrzutki w stylu Jahnsa, jestes wyraznie hiperaktwyny, a wiec moze sie to sprawdzi. Dzialasz stary.
01-07-2018, 22:18
Na tym forum, każdy materiał od świeżaków, który nie zostaje z góry usunięty jako spam i nie zarabia dodatkowego bana na konto, to już jest jakiś wyczyn ;)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
01-07-2018, 22:22
Dopiero drugi odcinek, nie wymagajmy cudów :) Więcej cięć montażowych, skróć o połowę i już będzie lepiej. Nie na tyle, abym obejrzał całość, ale to zawsze krok naprzód.
Crov też nie zawsze robi dobre materiały, ale on przynajmniej jest przystojny. 01-07-2018, 22:22
"Wyciemnienia to są bardzo dobre przejścia" - delivery tego żartu było bardzo fajne, uśmiechnął się się pod nosem.
Będę obserwował Zbychu. Wierzę w Ciebie! 01-07-2018, 22:52
Nie dałem rady całości niestety, mimo że próbowałem, ale może dam jeszcze szansę, bo chciałbym sam zrozumieć o co tu chodzi. Jednak póki co zapytam wprost, bo chwilowo nie wyczułem. To jest jakiś żart, czy rzeczywiście pean dla "Botoksu"?
A tak w kwestii oceny (chociaż prawidłowe określenie idei może sporo zmienić), to jednak jest sporo za długo. Masz coś do powiedzenia, nawet Ci idzie gadka i jakiś tam flow jest. Jednak zero tu dynamiki. Jak nie ma jej w samym sposobie mówienia, czy treści, to warto wspomóc się formą. Skoro zajmujesz się filmami, to daj trochę ognia w tej materii. Zmontuj to po prostu :-D Co do "tryhardyzmu", to jednak odebrałem pana autora naturalnie. Taki chyba jest. Nie mówię, czy to dobrze, źle, czy jakoś. Jednak chyba jest naturalny na nagraniu.
.
01-07-2018, 23:42
Na moje przede wszystkim recenzja jest za długa. Trzydzieści osiem minut to dla mnie stanowczo za długo. Filmowa recenzja (jak dla mnie) powinna trwać maksymalnie od 12 do 15 minut. Jeżeli trwa dłużej to jestem po prostu zniechęcona. Wolę wtedy po prostu recenzję sobie przeczytać i zajmie mi to mniej czasu niż poświęcenie pół godziny na oglądaniu takiego filmiku. Z tym, że należy przede wszystkim dodać, że dla mnie twój film nie jest recenzją a bardziej analizą.
02-07-2018, 10:31 ZbychFilms napisał(a):Postanowiłem recenzować filmy. Ale to nie jest recenzja. Ciężko powiedzieć, co to jest. Pomyśl o innej formie przekazu, bo dysponujesz zapewne sporą wiedzą w temacie, problem w tym, że opakowałeś ją w chujową formę. Wiem, że fajnie jest dręczyć i wyżywać się na upośledzonych (Vega-reżyser), ale osobiście wolałbym zobaczyć coś poważnego i przede wszystkim bardziej skondensowanego. 02-07-2018, 17:24
Nie to, że coś, ale Wy się tu produkujecie, a Zbych się zareklamował w złym dziale i od tego czasu się nie pojawił.
02-07-2018, 17:27
Daj sobie spokój Zbychu z taką formułą pseudo-recek. W Polszy mało kogo będzie obchodzić takie zgrywanie się z filmów.
Lepiej skumpluj się z jakimś większym portalem około-filmowym (np. no chociażby z KMF :P) i rób coś w zdecydowanie 'poważniejszej' oprawie, z bardziej skondensowaną i merytoryczną treścią.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
02-07-2018, 18:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2018, 18:39 przez zombie001.) |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Botoks (2017) reż. Patryk Vega | OGPUEE | 110 | 15,668 |
07-03-2018, 16:26 Ostatni post: Krismeister |
|
| Szukam filmu! | EloTemp | 4 | 1,989 |
01-06-2016, 22:06 Ostatni post: Azgaroth |
|
| Darmowy pokaz filmu w Krakowie | kasiarka | 0 | 1,577 |
05-03-2012, 10:29 Ostatni post: kasiarka |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |