PapaBoomer
Liczba postów: 12,989
Liczba wątków: 1
Podobno przesunęli, bo wychodzą na plus w tym roku i chcą mieć pewny hit do zestawienia w przyszłym roku, bo MK2 dostało bardzo dobre oceny na testach.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
30-08-2025, 11:52
Chrissie Watkins' arm
Liczba postów: 5,776
Liczba wątków: 62
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
25-09-2025, 12:23
CGI Paul Walker
Liczba postów: 21,960
Liczba wątków: 29
Jakis trailer mi sie wyswietlil na YT. Z ostatnich dni. I w sumie nie wiem, czy sie roznil od poprzedniego bo go juz nie pamietam. Ale do rzeczy...
Kurwa ich mać. To W WIEKSZOSCI wyglada jak nagrywane na green screenie. Bieda w chuj totalna.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
20-10-2025, 01:22
Stały bywalec
Liczba postów: 2,965
Liczba wątków: 0
No więc już wyjaśniam: ten trailer od poprzedniego różni się tym, że... zawiera nową datę premiery zamiast tej starej, nieaktualnej :)
20-10-2025, 12:47
CGI Paul Walker
Powtórka Anihilacji po latach.
Wiem, że ten film jest znienawidzony i nisko oceniany.
Ale nie potrafię go nie lubić. Za tą nieporadność i tandetę. Zlepek scen (pojedynkow) przeplatany szczątkowymi dennymi dialogami :)
Z poprzedniego filmu wróciło aż dwoch aktorów bo chyba reszta czula na co sie zanosi. Swoją drogą, nie pamietalem, że Cage'a też wymienili. Aż przeczytam jaki tam byl burdel bo pamietam, ze ten film krecili dlugo i z obsuwami. No ale czyz nie wspaniale są efekty jak Playstation 1? Albo wyjebanie na ciaglosc fabularną? Bo ujebana blotem Sonya gdzies sie wykąpala. OK. Ale widocznie miala tez proszek do bielutkiej koszulki. Suszenia juz sie nie czepiam.
Siwy Raiden po obcieciu dlugich wlosow tleni się na blond. CZAD.
Lubię ten film.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
16-01-2026, 01:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2026, 01:57 przez shamar.)
Stały bywalec
Liczba postów: 13,026
Liczba wątków: 77
Sceny walki też niesamowite tam były, zwłaszcza u tlenionego Raidena.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
16-01-2026, 10:06
Agent Mossadu
Liczba postów: 31,396
Liczba wątków: 4
100% Szamara w Szamarze.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
16-01-2026, 10:56
Stały bywalec
Liczba postów: 18,199
Liczba wątków: 148
Jedno z największych gówien jakie powstały. Film tak zły, że aż najgorszy.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
16-01-2026, 11:02
CGI Paul Walker
Zapomniałem o Remarze. Lubię gościa i szkoda, że zawsze grał tylko tyły. Ale ma aparycję takiego "dobrego wujka" (co zabawne bo glownie kojarze go z ról mend) i nijak ma się do charyzmy Lamberta.
Swoją drogą wiki podaje, ze pierwszym wyborem do tej roli był Connery a drugim... Glover. Dany Glover.
A tu kolejna z ciekawostek :)
Cytat:Producer Lawrence Kasanoff said he was trying to make the film "even more spectacular than the first movie, which earned a healthy $73 million in the U.S. Annihilation is three times more ambitious than Mortal Kombat. Our theme for the sequel is to shoot for more—more fights, more special effects, more Outworld, more everything."
16-01-2026, 12:43
Stały bywalec
Liczba postów: 12,294
Liczba wątków: 28
Kasanoff? Ten od Foodfight?
To wszystko wyjaśnia...
16-01-2026, 13:02
Agent Putina
Liczba postów: 4,242
Liczba wątków: 21
Pamiętam jak w czasach starego Secret Service słynny spec od bijatyk Gulash podniecał się, że dwójka jest 10x lepsza od jedynki i każda scena walki jest jak Liu Kang vs Reptile z filmu Andersona.
16-01-2026, 14:53
CGI Paul Walker
Trzeba by to przeanalizowac. Bo wyglada na to, ze aktorka grająca Sonję to jakas wymiataczka. Nie ma dublerki.
16-01-2026, 14:57
Gepard Retardieu
Liczba postów: 2,273
Liczba wątków: 2
(16-01-2026, 14:53)Paszczak napisał(a): Pamiętam jak w czasach starego Secret Service słynny spec od bijatyk Gulash podniecał się, że dwójka jest 10x lepsza od jedynki i każda scena walki jest jak Liu Kang vs Reptile z filmu Andersona.
I pomyśleć, że ten człowiek zaszczepił we mnie miłość do bijatyk, zwłaszcza mortali i Tekkena. Soul Egde nieco mniej.
Captain Obvious
16-01-2026, 17:42
Chrissie Watkins' arm
Liczba postów: 5,776
Liczba wątków: 62
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
7 godzin(y) temu
CGI Paul Walker
Kurwa... Zastopowałem zwiastun bo... nie mogę z tego zjebanego Raydena. Nie dość, że wygląd kluchy to jeszcze ten niedojebany głos jak z parodii.
7 godzin(y) temu
Stały bywalec
Liczba postów: 13,026
Liczba wątków: 77
Trailer jedynki robił o wiele lepsze wrażenie. Za dużo dostali pieniążków na marne i efekciarskie CGI.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
5 godzin(y) temu
|