Mortal Kombat
Źrodło: TT producenta Todda Garnera...
[Obrazek: 42f556e2d86d0b4amed.jpg]

Odpowiedz
Nobody cares. Niech pokażą jakiś zwiastun.

Mam jakieś dziwne przeczucie, że to będzie jakiś niskobudżetowy chłam pokroju ostatniego Dooma czy Tekkenòw
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(15-12-2020, 02:18)shamar napisał(a): Nobody cares. Niech pokażą jakiś zwiastun
Dopiero po Nowym Roku.

Odpowiedz
https://bloody-disgusting.com/movie/3648409/mortal-kombat-first-images-years-rated-r-movie-preview-iconic-characters-bloodshed

Ale to wali trochę taniochą :/

Odpowiedz
A tam, wygląda całkiem spoko. Poczekam i zobaczę jak to wyjdzie w ruchu
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Łapa Jaxona na plus. Reszta - serialowy poziom. Nie mniej pewnie obejrzę z sentymentu.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Mnie tam najbardziej mierzi wzmianka o "zupełnie nowym bohaterze". Po to idzie człowiek na adaptację gry, żeby oglądać bohaterów gry a nie, za przeproszeniem, taką Alice w Resident Evil. Nie wspominając już o:
[Obrazek: By36bbVCEAEdUHY.jpg]

Odpowiedz
Po samych zdjęciach nic się nie da powiedzieć. Może być spoko, może być gówno.

Odpowiedz
Swego czasu leciał ten biskobudżetowy serial Mortal Kombat Legacy i wizualnie to wygląda to identycznie.

Odpowiedz
No właśnie, po hooy wymyślać jakiegoś "original character" i ładować do filmu jako głównego bohatera?
Chcą, żeby istotna grupa docelowa miała już na starcie wyjebane na główną postać i wkurwiała się, że zabiera czas tym, o których film powinien opowiadać? The hell? Przecież to jest strzał w stopę.

Odpowiedz
Na zdjęciach wygląda spoko. Ale trzeba zobaczyć to w ruchu.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
;

Odpowiedz
(15-01-2021, 21:57)Gieferg napisał(a): No właśnie, po hooy wymyślać jakiegoś "original character" i ładować do filmu jako głównego bohatera?

Podobno

Ale fani na redditowym forum jakoś specjalnie w euforii nie byli.

:)

Mnie to akurat loto. Jeżeli wyjdzie z tego fajny film, to mogą sobie tworzyć nowe filmowe uniwersum, nieco odbiegające od growego. Panuje tutaj ta sama zasada co przy adaptacjach książek, czy komiksów. Fani tych mediów nie są grupą docelową, choć pewnie sami myślą inaczej. Film ma celować w większą grupę ludzi. Fanów nie należy tylko przesadnie wk******, żeby nie robili smrodu w czasie w promocji, a samemu robić swoje. Tylko tyle, albo aż tyle. W MCU ta strategia sprawdza się od lat. :) W DC trochę nie pykło, także oby tutaj było inaczej.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Pokazałem córce te fotki, a ona na to: "A gdzie Scorpion?" :)

Odpowiedz
No ale po chuj tworzyć nową postać do adaptacji gry-bijatyki któte właśnie charakteryzuje gigantyczna selekcja zróżnicowanych bohaterów. Zwłaszcza że ten cały Cole brzmi jak taka nowoczesna reinterpreracja Johnnego Cage'a. Dawanie mięcha dla redditowych płaczków i YouTubowych krzykaczy.

Odpowiedz
No dobra, jeśli Cole Young to faktycznie
można by z tego coś sensownego zrobić, bo to by w sumie był motyw prosto z gry, gdzie
.

I w takim wypadku problemu nie ma, a skupienie się na tej postaci byłoby wręcz dobrym pomysłem na niepowielanie starych filmów.
O ile to prawda jestem na tak.

Odpowiedz
Wg starych wersji scenariusza Cole to
Ugh...

Odpowiedz
To już mniej mi pasuje, ale też bym z góry nie skreślał.

Odpowiedz
Raczej nic się w tym względzie nie zmieniło skoro do roli
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości