27-01-2010, 16:49
|
NOWOŚCI NA STRONIE
|
|
W podsumowaniu/statystyce nie uwzględniono Buttona, a dostał parę nominacji...
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
Co Do Polskich Tytulow - zaraz poprawie.
Tyle, ze tak juz bylo przy Hezekarach i Bottom 5 - czemu juz tam nie daliscie znac? :) (nie wspominajac o milionie innych rzeczy na stronie, ale mniejsza z tym, hehe) Steelbook DVD "Watchmen" - oczywiscie blad z ta wersja rezyserska, tez poprawiam. Dodam rowniez Buttona do statystyki. EDIT: Wszystko zrobione. Nawiasem mowiac dzis siade i poprawie tez polskie tytuly w Hezekarach. Czas zmienic pewne przyzwyczajenia... EDIT 2: Hezekary poprawione. Przy okazji (i z rozpedu) dodalem te upragnione polskie tytuly w Bottom 5.
A L () E E N
27-01-2010, 17:25
ha! już wiem czego mi brakuje w nominacjach (a raczej dziwi) - brak końcowej bitwy z Avatara :D Zamiast tego scena u fryzjera - kto pozwolił Jakuzzowi głosować 17 razy? :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 28-01-2010, 03:09
Myślę o końcowej bitwie w Avatarze - i wzruszam ramionami...
I najwidoczniej nie jestem sama.
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
28-01-2010, 14:09
ja wspominam odrobinę więcej emocji: miałam szczerą nadzieję, że rozwalą tych całych Na'vi w drobny mak i na miazgę;)
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.
28-01-2010, 14:38
Oj, ja też Quaritchowi kibicowałam, ale się trochę irytowałam, że tak mu rozpierducha wolno idzie
Właściwie to przyznam, że jestem dumna z Klubu, że nie poszedł na łatwiznę:) - są Watchmeni, jest Dystrykt 9, wystarczy kina epickiego... Jest Tarantino, jedyny w swoim rodzaju, i dwa kameralne dramaty. I dobrze.
28-01-2010, 15:13 Artemis napisał(a):Myślę o końcowej bitwie w Avatarze - i wzruszam ramionami...Naprawdę? A ja myślałem że ludzie którym nie podobał się dany film wspominają jego sceny z szybszym biciem serca. 28-01-2010, 18:23 Mefisto napisał(a):ha! już wiem czego mi brakuje w nominacjach (a raczej dziwi) - brak końcowej bitwy z Avatara :D Zamiast tego scena u fryzjera - kto pozwolił Jakuzzowi głosować 17 razy? :P Scena u fryzjera jest swietna, jesli chodzi o Avatara, to niech kobiety mowia co chca ;) Bitwa cala moze nie, ale Quaritch vs Jake/Neytiri chetnie w zestawieniu bym zobaczyl. Tak czy inaczej stawka mocna, wiec zle nie jest <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
28-01-2010, 19:03
Według mnie ten ich "pojedynek" to jeden ze słabszych momentów filmu. Dziwna jestem? :roll:
28-01-2010, 19:11
Czy to pytanie retoryczne? :)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 28-01-2010, 19:25 Artemis napisał(a):Według mnie ten ich "pojedynek" to jeden ze słabszych momentów filmu. Dziwna jestem? :roll: Nie bede wnikac. Technicznie perfekcja, emocje i dramaturgia na poziomie, zadnych udziwnien i z pupy wyjetych akacji. Dobra rzecz w "starym" stylu. Piszac "wnikac", nie mialem na mysli Twojego pytania ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
28-01-2010, 19:28
Artemis - to, że Tobie się ten film nie podoba wie już cały świat łącznie z Cameronem (napomknąłem mu przy piwku o tym - olał sprawę). Chodziło mi o to, że trochę dziwne, że taka epicka scena nie dostała się do finalnej piątki, a średnia w sumie scena u fryzjera i owszem. Takie gdybanie po prostu.
Inna sprawa, że fakt iż co za dużo, to niezdrowo - z Bękartów np można by dać i 10 różnych scen, bo są tak super, że po prostu na to zasługują. Ale znalazła się jedna i git.
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 28-01-2010, 21:51
Z Avatara to cała końcówka powinna być nominowana, a najlepiej ostatnie ok 45 minut. Really.
22.04.2011
28-01-2010, 23:53 Mefisto napisał(a):Artemis - to, że Tobie się ten film nie podoba wie już cały świat łącznie z Cameronem (napomknąłem mu przy piwku o tym - olał sprawę). Chodziło mi o to, że trochę dziwne, że taka epicka scena nie dostała się do finalnej piątki, a średnia w sumie scena u fryzjera i owszem. Takie gdybanie po prostu.Mefi - to że tobie średnio podoba się scena u fryzjera, a tak epicka sekwencja jak bitwa w Avatarze nie, to już nie mój problem. Klubowi najwidoczniej bardziej spodobał się Clint w zakładzie fryzjerskim.
29-01-2010, 17:39
niesamowite - nigdy bym na to nie wpadł ;)
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 29-01-2010, 21:34
Artykuł "Departed X Scarface":
http://www.film.org.pl/prace/departed_x_scarface.html Autorzy: hOPS & DUX Recenzja filmu "Ksiega ocalenia": http://www.film.org.pl/prace/ksiega_ocalenia.html Autor: MEFISTO
"It's alive!"
01-02-2010, 10:00
"Departed X Scarface" - jak dla mnie artykuł niezwykle ciekawy. Czytam, czytam, czytam i nagle rozczarowanie że już koniec :wink:
01-02-2010, 13:15 DUX napisał(a):Artykuł "Departed X Scarface":Ten X jest na maksa irytujący i przeszkadza w czytaniu... ;-) 01-02-2010, 14:08
Na razie się do tej uwagi nie odniosę. Poczekam na opinię Negrina. ;)
"It's alive!"
01-02-2010, 14:23 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF | DUX | 1,039 | 200,764 |
03-12-2021, 00:04 Ostatni post: Norton |
|
| Krótka piłka na stronie KMF | desjudi | 52 | 19,413 |
29-08-2012, 15:17 Ostatni post: desjudi |
|
| RELACJE Z FESTIWALI NA STRONIE KMF - WĄTEK DO WYŻYWANIA SIĘ | Beowulf | 26 | 10,190 |
20-07-2008, 13:53 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 4 gości |