NOWOŚCI NA STRONIE

ESEJ o dźwięku, cześć 1.

[Obrazek: Al-Jolson-Jazz-Singer-Premiere-780x573.jpg]

Odpowiedz
No to Koiszowi i Rodii odpowiada Mefisto.

[Obrazek: ghost_writer_017-780x519.jpeg]

Odpowiedz
Boje się, że gdy pojawi się następny felieton z tej serii to okaże się, ze KMF zacznie podróżować w czasie, a na końcu odkryjemy, że jego sercem jest złote światło będące źródłem życia na ziemi.

Tak, porównałem te felieton do LOST. Bo moge.

Odpowiedz
ej, ja nie oglądałem :(
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
No właśnie. Spoiler! A co do felietonów, to nadal nie kumam w czym problem...

Odpowiedz
Najciekawsze co wyszło z tej serii felietonów to link do artykułu Justina Marksa o byciu zwykłym scenarzystą.

Odpowiedz
czekam na pisanie o pisaniu o pisaniu ;)

Odpowiedz
o pisaniu w pisaniu w ramach pisania. Barbara B. byłaby zachwycona :)

Odpowiedz
Piszą, piszą i piszą. Dobra to kto mi napisze licencjat? Zapłacę. :D

PS. Do Policji, CBA, CIA, FBI. Żartowałem. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ile zapłacisz? :)

Odpowiedz
Ile trzeba. :D

PS. Do Policji, CBA, CIA, FBI. Nadal żartuję. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Wszyscy piszą, to chyba dobrze? :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(31-05-2013, 14:46)SonnyCrockett napisał(a): Ile trzeba. :D

Przyjmuję zapłatę tylko w diamentach

Odpowiedz
To turlaj dropsa, są tańsi na rynku. :)

PS. Do Policji, CBA, CIA, FBI. Już nie żartuję. :P

Odpowiedz
(31-05-2013, 14:14)Crov napisał(a): Najciekawsze co wyszło z tej serii felietonów to link do artykułu Justina Marksa o byciu zwykłym scenarzystą.

Tyle, że w kontekście jego obecnych dokonań ten artykuł ma mniej więcej taki wydźwięk: jestem chujowym scenarzystą i nikt mi nie chce za to dobrze zapłacić.

Odpowiedz
Wiem, Hanysie, od razu go wygooglałem. Nie zmienia to jednak faktu, ze to wciąż ciekawe spojrzenie - ostatecznie nie każdy może być Aaronem Sorkinem. Nie zgadzam się, co do wydźwięku, bo nie czuję w jego tekście jakiegoś narzekania, a bardziej zwykłe spostrzeżenie - no nie każdy ma super karierę, ale da się żyć spokojnie żyć bez problemu i też mieć z tego mega przyjemności.

Odpowiedz
(31-05-2013, 14:49)Lawrence napisał(a): Wszyscy piszą, to chyba dobrze? :)

Wszyscy piszą, piszę i ja. To będzie nowy tagline KMFu.

Odpowiedz
Pewnie nie jest to najbardziej odpowiedni temat na poruszanie tego wątku, ale inny mi nie przyszedł do głowy, więc pewnie jednak jest. Widzieliście, że w zwiastunie nowego polskiego hitu Dziewczyna z szafy jest fragment z recenzji z KMF? Dokładnie "Genialne zdjęcia." film.org.pl ;) BTW, najlepszy moment trailera. Tak FYI postanowiłem się podzielić.

Odpowiedz
Trzeba było w "Zapowiedziach" poruszyć temat i od razu wkleić link do trailera. Ledwie wytrzymałem do tego cytatu. Zwiastun standardowo koszmarny.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon